ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

Κλοπή Πανσερραϊκού στο ΟΑΚΑ (VIDEO)

Κλοπή Πανσερραϊκού στο ΟΑΚΑ
Ο Πανσερραϊκός κέρδισε τις εντυπώσεις στο ΟΑΚΑ, έχασε σωρεία ευκαιριών, ενώ δεν του δόθηκε πέναλτι-μαρς κι ενώ το σκορ ήταν στο 1-0.
Ο Παναθηναϊκός, από εδώ και πέρα, θα αγωνίζεται με δύο τερματοφύλακες. Εφόσον το "κόλπο" έπιασε κόντρα στον Πανσερραϊκό...
Ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος στο ΟΑΚΑ, στην "πέτσινη" νίκη του Παναθηναϊκού επί του Πανσερραϊκού με 2-0. Πέρα από το γεγονός πως οι νεοφώτιστοι ήταν καλύτεροι στον αγωνιστικό χώρο και στα 90 λεπτά του αγώνα, χάνοντας σπουδαίες ευκαιρίες για να σκοράρουν, είχαν απέναντί τους και έναν... Μάνταλο.


Ο διαιτητής του αγώνα δεν καταλόγισε πέναλτι στο 41ο λεπτό κι ενώ το σκορ ήταν 1-0 υπέρ των γηπεδούχων. Ο Πλεσίς ζήλεψε τις γκέλες του Τζόρβα και σαν τερματοφύλακας έδιωξε την μπάλα με το χέρι στο ύψος της μικρής περιοχής. Αντί να υποδειχθεί η εμφανέστατη παράβαση, ο Σταύρος Μάνταλος από το σύνδεσμο Αθηνών έδειξε "παίζετε".  Κατάφωρη αδικία για το συγκρότημα των Σερρών, που απεδωσε εξαιρετικό ποδοσφαίρο μέσα στο σπίτι του Παναθηναϊκού, περιορίζοντας τους γηπεδούχους σε παθητικό ρόλο.

Όσο για τους Τάσο Παπάζογλου και Σουμπίνιο είχαν πολύ καλή απόδοση και έδειξαν για μία ακόμα φορά τη φετινή σεζόν πως μπορούν να σταθούν στον Ολυμπιακό.
Pao Panseraikos Xeri penalnti

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου