ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

Στο «Ανθή Καραγιάννη» πάει MONO το κόκκινο!

Το παρών μας έγινε αισθητό από νωρίς στο γήπεδο της ΑΟΚ…

Περίπου 5000 Ολυμπιακοί βρεθήκαμε στην Καβάλα, απ’ όλα τα σημεία της Ελλάδας, για να θαυμάσουμε από κοντά την αγαπημένη μας ομάδα, αποδείξαμε για ακόμα μια φορά, απ’ τα πρώτα λεπτά παρουσίας μας, ότι ΠΑΝΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΙΡΑΙΑΣ.



Αξίζει εδώ να σημειωθεί ότι ανάμεσα μας υπήρχε γκρουπ από την φιλική μας Σερβία, καθόλου εχέμυθοι αυτά «αδέρφια» μας … τραγούδησαν αρκετές φορές μαζί μας, ενισχύοντας την συμπαράσταση μας, στην αγαπημένη μας ομάδα.

Ο αγώνας ξεκίνησε με την παρακάτω σύνθεση:

Πάρντο, Τοροσίδης, Μοδέστο, Α.Παπαδόπουλος, Χολέμπας, Ντουντού, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Φετφατζίδης, Ρόμενταλ και Μιραλάς.

Ο Βαλβέρδε παρέταξε την ομάδα σε 4-4-1-1.

Τουλάχιστον στα πρώτα λεπτά του αγώνα, οι παίχτες έδειξαν τις επιθετικές τους διαθέσεις, όσο τα λεπτά κυλούσαν… κάπου «έκοψε το γλυκό» , συνεχίζοντας όμως και πάλι να έχουμε καλύτερη εικόνα απ’ την τοπική ομάδα.

Το γκολ ήρθε στο 41ο λεπτό του αγώνα, μετά το καθαρότατο πέναλντι που κέρδισε ο «Φέτφα» από την προβολή του Πετκάκη. Την εκτέλεση του, την ανέλαβε ο Φουστέρ που ήρθε να σπάσει την «κατάρα» των χαμένων πέναλντι και να επιστρέψουμε στο Μεγάλο Λιμάνι με το τρίποντο από μια δύσκολη έδρα.

Αλλαγές: Ουρτάδο, Πάντελιτς, Γ.Παπαδόπουλος


Δήλωση Βαλβέρδε: «Ήρθαμε σε αυτό το γήπεδο γνωρίζοντας ότι θα τα βρούμε δύσκολα τα πράγματα αφού Παναθηναϊκός και ΑΕΚ έχασαν βαθμούς. Προσπαθήσαμε και πήραμε τη νίκη που θέλαμε. Εχουμε πολλούς καλούς εκτελεστές πέναλτι. Και ο Ντουντού είναι καλός και ο Ιμπαγάσα και ο Φουστέρ. Απλά δεν είχαμε τύχη».






Αποστολή
Παγκαλή Παναγιώτα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου