ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

ΠΡΕΣΒΗ........ΠΑΙΞΕ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑ (Γ) Ο ΣΟΥ ............


Ο Παναθηναϊκός αναχώρησε για την Κοπεγχάγη όπου θα δώσει το τελευταίο του φετινό ευρωπαϊκό ματς με τον Ζιλμπέρτο Σίλβα να δίνει κίνητρο στους συμπαίκτες του.

Ο Βραζιλιάνος μέσος τόνισε πως η σεζόν είναι η χειρότερη της καριέρας του στην Ευρώπη και έδωσε το σύνθημα για τον αγώνα της Τρίτης. Αναλυτικά: “Θα παίξουμε για την τιμή μας στην Κοπεγχάγη. Είμαι απογοητευμένος από την παρουσία μας στο Champions League
 
Είναι η χειρότερη χρονιά μου σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Κάποιοι είχαν αμφιβολίες για μας, αλλά είμαστε πρώτοι στο πρωτάθλημα”.
 Ο τεχνικός της ομάδας, Ζεσουάλντο Φερέιρα, αρκέστηκε να πει: “Πάμε για τη νίκη”, ενώ ο Λουΐς Γκαρσία πρόσθεσε: “Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα”. 
 
Ο διευθυντής ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού, Κώστας Αντωνίου, τόνισε: “Πάμε να προφυλάξουμε το όνομα και την ιστορία του Παναθηναϊκού στην Ευρώπη. Πρέπει να μπει ένα τέλος στη μεταγραφολογία γιατί δεν κάνει καλό αλλά κακό στην ομάδα”, ενώ αναφερόμενος στις δυσμενείς καιρικές συνθήκες που επικρατούν στη Δανία (στο -5 είναι η θερμοκρασία) αρκέστηκε να πει: “Ο καιρός θα είναι ο ίδιος και για τις δύο ομάδες”.
 ΑΝΤΕ ....ΒΑΖΕΛΑΚΙΑ...ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ...ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου