ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

Μίμης Δομάζος «Ντρέπομαι με αυτά που βλέπω…»!

Μίμης Δομάζος «Ντρέπομαι με αυτά που βλέπω…»!


Ευθύνες σε όλους (διοίκηση, προπονητές, τεχνικούς διευθυντές, παίκτες) επέρριψε ο Μίμης Δομάζος για το άσχημο ευρωπαϊκό πρόσωπο του Παναθηναϊκού. Ο παλιός άσος του «τριφυλλιού» εντόπισε τη ρίζα του κακού στο λάθος σχεδιασμό και τα πολλά χρήματα που δόθηκαν πριν από δύο χρόνια. «Δεν χρειάζεται ούτε καν να μιλάμε για το ελληνικό πρωτάθλημα, αυτό το παίρνει μόνο η φανέλα», τόνισε μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και πρόσθεσε: «… ντρέπομαι για αυτά που βλέπω».
Ο Μίμης Δομάζος είπε:

Για το ματς με τη Κοπεγχάγη: «Όλα είχαν τελειώσει πριν το παιχνίδι, δεν περιμέναμε τον χθεσινό αγώνα για να μάθουμε. Ωστόσο περιμέναμε να παίξουν για τη φανέλα, αλλά δεν το έκαναν. Δεν σέβονται το όνομα της ομάδας και δεν μπορώ να πω κάτι για αυτό».
Για την εικόνα που παρουσιάζει ο Παναθηναϊκός: «Αυτοί οι παίκτες που έχουν έρθει δεν ξέρω τι έχουν μέσα τους, τι αισθάνονται, οι περισσότεροι είναι ξένοι, έχουν μεγάλα συμβόλαια και δεν σέβονται ούτε τα λεφτά που παίρνουν. Δεν μπορεί να πάει μπροστά με αυτούς η ομάδα».
Για τους διοικούντες το “τριφύλλι”: «Αυτοί που διοικούν δεν ξέρουν τι κάνουν, είναι πάρα πολλά τα 100 εκατομμύρια που έχουν ξοδέψει για το πρωτάθλημα Ελλάδας. Τόσα λεφτά είναι για να πας καλά στην Ευρώπη, να διατηρήσεις αυτό το όνομα που έχεις. Αυτό το όνομα φέτος πάει να σβήσει».
Για το ειδικό βάρος της φανέλας: «Όταν δημιουργείται μια ομάδα πρέπει να καταλάβουν οι ξένοι τη φανέλα που φοράνε, -οι Έλληνες το ξέρουν- πρέπει να καταλάβουν σε πόσο μεγάλο σύλλογο έχουν έρθει και πόσο ιστορική φανέλα έχει, που την έχουν τιμήσει μεγάλοι παίκτες, οι οποίοι έχουν αφήσει παρακαταθήκη ένα μεγάλο όνομα, παίρνοντας μάλιστα ψίχουλα, δεν είχαν φαΐ να φάνε, ενώ σήμερα θα ζουν και τα εγγόνια και τα τρισέγγονά τους».
Για το ποιος φταίει: «Όλα παίζουν ρόλο, όταν κάνεις σχεδιασμό φταίνε όλοι, ο πρόεδρος, το συμβούλιο, ο διευθυντής, όλοι. Έχει στραβώσει η υπόθεση από τότε που δόθηκαν πολλά λεφτά πριν δύο χρόνια, όχι από φέτος. Αυτό δεν φάνηκε επειδή πέρσι πήραμε πρωτάθλημα και κύπελλο και δεν βγήκαν στην επιφάνεια. Βγήκαν τώρα επειδή έχασε την Ευρώπη, ο καθρέφτης είναι το γήπεδο. Ο σχεδιασμός πριν δύο χρόνια ήταν λάθος και αυτό φαίνεται τώρα».
Για το τι πρέπει να γίνει στη συνέχεια: «Δεν είμαι στην ομάδα, διαβάζω ότι όλα πάνε καλά, τα λένε για να μην χάσουν το μεροκαματάκι τους και τα λεφτά που παίρνουν».
Για το αγωνιστικό κομμάτι: «Να μπουν οι παίκτες, αφού δεν μπορούμε να αλλάξουμε το ρόστερ τώρα και να κάνουν αυτό που πρέπει, με αυτούς που το σχεδίασαν. Φεύγει ο Αντωνίου, φεύγει ο Φρέιτας, τί κάνουν αυτοί, είναι στην ομάδα επειδή είναι φίλοι του προέδρου; Εμείς δεν είμαστε φίλοι του προέδρου και είμαστε απ’ έξω».
Για το ελληνικό πρωτάθλημα: «Τι να πω; Ντρέπομαι με αυτά που βλέπω. Δηλαδή αν πάρουμε το πρωτάθλημα θα είμαστε εντάξει, επειδή πήραμε ένα πρωταθληματάκι. Αυτό το παίρνει μόνο με τη φανέλα του ο Παναθηναϊκός. Δεν υπάρχει ελληνικό πρωτάθλημα, μόνο με δύο ομάδες όπως στο μπάσκετ. Αυτό είναι ντροπή».
Για τον Φερέιρα: «Δεν μπορεί να τους μάθει μπάλα. Είναι στην ομάδα και δεν τους παίκτες; Είδε το Δημούτσο και δεν είδε τον Σιμάο που τρέχει συνέχεια και δεν τον βάζει μέσα».
(Πηγή) sport-fm.gr
 OTAN ΤΑ ΛΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ...ΕΜΕΙΣ... ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ????

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου