ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

Ο εσωτερικός κανονισμός και η… απαγόρευση στοιχημάτων!

Ο εσωτερικός κανονισμός και η… απαγόρευση στοιχημάτων!


Στα χέρια τους έχουν από χθες οι ποδοσφαιριστές τού Ολυμπιακού τον εσωτερικό κανονισμό τής ομάδας, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, προκειμένου να τον μελετήσουν.
Δεν υπάρχουν μεγάλες αποκλείσεις όσον αφορά τους κανόνες που υπήρχαν πριν από δύο χρόνια, όταν ήταν πάλι ο Ερνέστο Βαλβέρδε στο ‘τιμόνι’ τής ομάδας, με το ωράριο να αναφέρει ότι το αργότερο στις 12 το βράδυ θα πρέπει να είναι στα σπίτια τους. Διαφορετικά, αν δεν υπάρχει προπόνηση την επόμενη ημέρα, επιτρέπεται να καθίσουν έξω μέχρι τις 2.00.

Τα πριμ παραμένουν τα ίδια για κάθε λεπτό συμμετοχής, ενώ κάθε παίκτης θα λάβει περίπου 15 χιλ. ευρώ για κάθε τρόπαιο που θα κατακτήσει η ομάδα. Με τη φορολογία στο 44%, πλέον, σε σχέση με το 22% που ίσχυε μέχρι πέρσι, υπάρχει ένα θέμα στο κομμάτι των πριμ. Τη λύση αναμένεται να δώσει ο Βαγγέλης Μαρινάκης που, όπως αναφέρει ο ‘Γαύρος’, έχει δείξει ήδη καλή διάθεση.
Στοίχημα κ.α.
Αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές τού συλλόγου απαγορεύεται να στοιχηματίζουν στους αγώνες τής ομάδας. Κάτι που ίσχυε και πέρσι για όσους ήταν στην αποστολή, ενώ τώρα συμβαίνει με όλους τους παίκτες.
Επίσης, έχουν τη δυνατότητα να εξεταστούν και από δικό τους γιατρό σε περίπτωση τραυματισμού, αλλά είναι υποχρεωμένοι να δώσουν τις εξετάσεις και στο ιατρικό τιμ τού συλλόγου. Ενώ, τέλος, θα υπάρξουν και εσωτερικά βραβεία (στο στιλ τού MVP τής ομάδας κ.λπ.) που θα δοθούν στο τέλος τής τρέχουσας περιόδου.
(Πηγή) sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου