ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

ΠΑΟ: Οι οπαδοί μας δεν είχαν σχέση με τα επεισόδια, βγήκαν για να πάρουν αέρα

Εκρπόσωποι των πράσινων που βρέθηκαν ενώπιον του αθλητικού εισαγγελέα ώστε να απολογηθούν για τα επεισόδια κατά τη διάρκεια του αγώνα Παναθηναϊκός - Πανσερραϊκός, ισχυρίστηκαν ότι στα έκτροπα εκτός γηπέδου δεν συμμετείχαν οπαδοί της ομάδας.


Συγκεκριμένα ο δικηγόρος της ΠΑΕ Γιάννης Κάρμης αναφέρθηκε αρχικά στην κλήση από τον αθλητικό εισαγγελέα, η οποία έγινε, όπως ισχυρίστηκε λόγω δημοσίευμα οπαδικής εφημερίδας:

"Η δίωξη από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα προκλήθηκε από δημοσίευμα οπαδικής εφημερίδας. Η επίθεση δεν είχε ουδεμία σχέση με τον αγώνα, καθώς οι συγκεκριμένοι άνθρωποι είχαν έρθει με μολότοφ και επιτέθηκαν στην μπουτίκ της ομάδας."

Στο ίδιο μήκος κύματος και τα όσα είπε ο επιχειρησιακός διευθυντής της ΠΑΕ, κ. Μπέτσος:

"Τα επεισόδια δεν έγιναν από οπαδούς του Παναθηναϊκού, αλλά από κάποιους που εισέβαλαν στον περιβάλλοντα χώρο για να συγκρουστούν με την αστυνομία λόγω της επετείου από το θάνατο του Αλέξη Γρηγορόπουλου. Οι οπαδοί που βγήκαν έξω από το ΟΑΚΑ δεν ενώθηκαν με τους άλλους για τα επεισόδια και βγήκαν είτε για να αναπνεύσουν από τα καπνογόνα, είτε από περιέργεια. Αν δεν ήταν η συγκεκριμένη επέτειος, δεν θα γινόταν κανένα επεισόδιο."

Η απόφαση αναμένεται εντός της ημέρας και ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει με τιμωρία της έδρας του.
ΟΡΣΕ ΓΑΜΠΡΕ ΚΟΥΦΕΤΑ............

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου