ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

Γκοβού, θέλεις κανένα "ψιλό";

Γκοβού, θέλεις κανένα "ψιλό";

Ο Γκοβού αποκάλυψε ότι αμείβεται με 1015 ευρώ το μήνα στον Παναθηναϊκό, ενώ τον έλουσε κανονικά ο... 1-4 της Λεωφόρου, Στράτος Αποστολάκης.

Ο "ουίσκι κόκα κόλα" έχει και πάλι την τιμητική του... Η 7η Δεκεμβρίου 2010 ανήκει δικαιωματικά στο "διαμάντι" αυτό που κοσμεί το σύλλογο με το φυτό στο στήθος και φέρει το όνομα, Σίντνεϊ Γκοβού.
Παιδί από τα λίγα, για υιοθεσία που λέμε. Άλλωστε, οι πράξεις του αποδεικνύουν του λόγου το αληθές. Πάντως, καλά θα κάνει να ακολουθήσει μια πιο "σφιχτή" καθημερινότητα, διότι με τα... 1015 ευρώ το μήνα δύσκολα θα βγαίνει. Τί; Δεν το ξέρετε ότι τόσα παίρνει από τους γαλαντόμους και ανοιχτοχέρηδες μετόχους της Πανάθας; Κοντοζυγώνει τον κατώτερο μισθό του ιδιωτικού τομέα βάσει συλλογικής σύμβασης έτσι όπως πάει. Μετά τα μηδενικά συμβόλαια κάποτε, φτάσαμε στους μισθουλάκους για αστέρες (;) του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.


Μιλώντας στην εκπομπή Telefoot του γαλλικού καναλιού TF1, ο Γκοβού ρωτήθηκε σχετικά με τον μισθό του μετά τις τελευταίες συζητήσεις του με την διοίκηση του Παναθηναϊκού και απάντησε: "Νομίζω ότι είναι 1015 ευρώ". Αν γύρω στις 25 Δεκεμβρίου δείτε κάποια γνωστή φυσιογνωμία στο δρόμο να σας ζητάει κανένα "ψιλό" μην αναρωτηθείτε...

Για την περίφημη έξοδό του, όπου έκανε 8άρια μέχρι να γυρίσει σπίτι του αργοπορημένος το πολύ για... 4-5 ώρες, είπε: "Πράγματι βγήκα μία βραδιά. Δεν κρύφτηκα. Μετά από ένα αγώνα και ενώ είχαμε 2,5 ημέρες ρεπό. Μου φάνηκε πολύ φυσιολογικό. Οι εφημερίδες έψαξαν λίγο το παρελθόν μου, αυτό μπορούσαν να κάνουν. Αν δεν ήμουν καλός σε ένα παιχνίδι έλεγαν διάφορα πράγματα δεξιά και αριστερά. Ότι προτιμώ να βγαίνω και να διασκεδάζω". Περί ορέξεως...

Για τον Γάλλο μίλησε και ο... 1-4 της 21ης Μαρτίου 2001, Στράτος Αποστολάκης, ο οποίος μάλλον δεν θαμπώνεται από τις εμφανίσεις του. Τουλάχιστον, έτσι καταλάβαμε. Διαβάστε: "Δεν θέλει Γκοβού η Ελλάδα που τους χρυσοπληρώνει... Δεν μπορώ να βλέπω να έρχονται παίκτες στον ΠΑΟ και να κοροϊδεύουν. Κι αν παίξει μια φορά παραπάνω ο Καραγκούνης μας πειράζει, δεν κοιτάμε τους Γκοβού".

Τι περνάς και εσύ βρε "πρέσβη" με τα παιδιά σου. Όπως θα έλεγε και ο Γκοβού, keep walking...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου