ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

Πανέτοιμος ο Μπράβο, φορτσάρει ο Γκαλίτσιος

Πανέτοιμος ο Μπράβο, φορτσάρει ο Γκαλίτσιος

Προπονήθηκε κανονικά ο Ραούλ Μπράβο για μια ακόμη ημέρα, φορτσάρει ο Γκαλίτσιος. Ανοιχτή προπόνηση για τα ΜΜΕ των All Stars του Ολυμπιακού την Παρασκευή στις 13:00 στου Ρέντη.
Το "no news good news" το οποίο συχνά-πυκνά αναφέρουν οι Αμερικανοί έχει μια ισχυρή δόση αλήθειας, που τουλάχιστον στην περίπτωση του Ολυμπιακού βρίσκει πιστή εφαρμογή. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο ότι τον τελευταίο καιρό τα νέα δεν ήταν και τα πλέον ευχάριστα στο λιμάνι και γι' αυτό είναι θετικό που όλα κύλησαν ομαλά στην προπόνηση της Πέμπτης.
Για μια ακόμη ημέρα, ο Ραούλ Μπράβο πήρε κανονικά μέρος στο πρόγραμμα και αυτό σημαίνει ότι είναι πανέτοιμος για το κυριακάτικο ματς (17:15) με αντίπαλο τον Ατρόμητο στο κατάμεστο για ένα ακόμη παιχνίδι "Γ. Καραϊσκάκης" στο πλαίσιο της 14ης "στροφής" της Super League. Ο Ισπανός αριστερός μπακ φορτσάρει προκειμένου να βελτιώσει την φυσική του κατάσταση και είναι στο χέρι του Ερνέστο Βαλβέρδε το πως θα τον χρησιμοποιήσει.

 Αν πάντως θέλουμε να βρούμε νέα και μάλιστα θετικά, ο Γιώργος Γκαλίτσιος ακολούθησε έντονο ατομικό πρόγραμμα προπόνησης στο γήπεδο και την Παρασκευή αναμένεται να προπονηθεί μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του. Αν μη τι άλλο, είναι θετικό να έχει μια παραπάνω επιλογή ο "Τσινγκούρι", έστω και αν δεν πρόκειται για βασικό ποδοσφαιριστή. Όσο για τον Άλμπερτ Ριέρα, ακολούθησε πρόγραμμα που περιλάμβανε ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και στο γήπεδο.

Εξάλλου, την Παρασκευή οι παίκτες του Ολυμπιακού θα προπονηθούν το πρωί στις 10:30 στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, ενώ λίγες ώρες μετά (13:00) θα πραγματοποιηθεί προπόνηση, στην οποία θα συμμετάσχουν οι Τζόρτζεβιτς, Ανατολάκης, Αλεξανδρής, Αμανατίδης, Γεωργάτος, Κοβάσεβιτς, Νινιάδης και Γιαννακόπουλος. Μάλιστα, θα μπορούν να παρευρεθούν και τα ΜΜΕ, μιας και όλο αυτό γίνεται στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για τον 8ο αγώνα κατά της φτώχειας (14/12, 21:15).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου