ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

Ανάγκασαν τους δαιτητές Δαλούκα και Σπάθα να… οπλοφορούν!

Ανάγκασαν τους δαιτητές Δαλούκα και Σπάθα να… οπλοφορούν!


Τουλάχιστον δύο διαιτητές που έχουν σφυρίξει φέτος στη Super League φέρουν όπλο, ενώ τρεις ακόμη έχουν κάνει αίτηση για άδεια οπλοφορίας. Ένας διαιτητής κυκλοφορεί με συνοδό. Τηλεφωνικές έρευνες σήμερα από την ΚΕΔ/ΕΠΟ!
Η επίθεση στον Κύρο Βασάρα δεν ήταν η αφορμή. Οι αιτήσεις για οπλοφορία που έχουν καταθέσει οι διαιτητές έχουν ξεκινήσει πολύ πιο πριν. Οι διαιτητές θεωρούν εαυτούς απροστάτευτους και παίρνουν τα μέτρα τους.

Το dikisports.blogspot.com του Κυριάκου Θωμαΐδη έδωσε στη δημοσιότητα τα ονόματα του Γιώργου Δαλούκα και του Ηλία Σπάθα.
Glock και… συνοδός
Ο πρώτος διαιτητής που οπλοφορεί, έκανε αίτηση για άδεια το καλοκαίρι, επειδή όπως υποστήριξε δεχόταν απειλές για τη ζωή του.
Το όπλο το οποίο έχει στην κατοχή του είναι τύπου Glock, σαν αυτά που βρίσκουν οι αστυνομικοί στις γιάφκες και χρησιμοποιούν οι αντάρτες πόλεων ή τρομοκράτες.
Μάλιστα μετά από την έναρξη του πρωταθλήματος, ο συγκεκριμένος διαιτητής εκτός από το όπλο, είχε και… συνοδό. Έναν άνθρωπο για να τον προστατεύει, ο οποίος είναι δάσκαλος καράτε εδώ και 12 χρόνια και κάνει τη συγκεκριμένη δουλειά. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο συγκεκριμένος συνοδός υπήρξε μετεκπαιδευτής σε σχολής κομάντο στο Ισραήλ!!!
Σε αγώνες…
Υπάρχει άλλος διαιτητής που έχει άδεια οπλοφορίας, λόγω επαγγελματικής δραστηριότητας, πηγαίνει σε σκοπευτικό όμιλο και έχει κατέβει μάλιστα και σε αγώνες!
Άδεια οπλοφορίας έχει ζητήσει σύμφωνα με πληροφορίες και πρόεδρος συνδέσμων διαιτητών.
Πανικός στην ΕΠΟ
Πανικός προκλήθηκε στην ΕΠΟ από τις αποκαλύψεις. Ο Τεροβιτσας τηλεφωνούσε για να μάθει ποιοί διαιτητές οπολοφορούν.
(Πηγή) soccerplus.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου