ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

Ανυπομονεί για το φιλικό ο Γεωργάτος

Ανυπομονεί για το φιλικό ο Γεωργάτος

Ο Γρηγόρης Γεωργάτος με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό αναφέρθηκε στην ανυπομονησία του να παίξει στο παιχνίδι με τους φίλους των Ζιντάν και Ρονάλντο και να νιώσει και πάλι την αύρα του φαληρικού γηπέδου.

Μια από τις θρυλικές μορφές που θα δώσει το παρών στο σπουδαίο φιλικό της 14ης Δεκεμβρίου στο "Γ. Καραϊσκάκης" με τους φίλους των Ζιντάν και Ρονάλντο είναι ο Γρηγόρης Γεωργάτος.
Ο "καραφλός" θα φορέσει και πάλι τη ριγωτή ερυθρόλευκη φανέλα και θα αγωνιστεί στο Ναό του Θρύλου, γνωρίζοντας την αποθέωση από το λαό της ομάδας του Πειραιά. Ο ίδιος αισθάνεται περιχαρής που θα παίξει σε αυτό το ματς φιλανθρωπικού χαρακτήρα.


Μιλώντας στο NovaΣΠΟΡ FM 94,6, τόνισε χαρακτηριστικά: "Είναι ένας σημαντικός σκοπός και ήταν τιμή για μας να βοηθήσουμε. Δεν σκέφτηκα καν πριν πω το ‘ναι’ για να αγωνιστώ σε αυτό το παιχνίδι. Προτρέπω τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο όχι μόνο για να δει αστέρια του ποδοσφαίρου, αλλά για να βοηθήσει σε έναν ιερό σκοπό. Ακόμη κι αν δεν μπορούν κάποιοι να έρθουν στο γήπεδο, αν έχουν τη δυνατότητα, είναι καλό να αγοράσουν εισιτήρια και να τα δώσουν σε φίλους τους".

Αναφορικά με το πως αισθάνεται που θα παίξει και πάλι στο φαληρικό γήπεδο, είπε: "Χαίρομαι γιατί θα δω κάποια παιδιά που δεν τα έχω δει εδώ και καιρό. Ο κόσμος μπορεί να μας θυμάται κάπως και ίσως είναι λίγο άσχημες οι εντυπώσεις που θα αφήσουμε (γέλια). Παρά τα γεράματά μας, θα προσπαθήσουμε να δείξουμε την ποιότητά μας, που την έχει ανάγκη ο κόσμος, για να το ευχαριστηθεί. Όταν έχεις σταματήσει για τέσσερα χρόνια όπως εγώ, είναι φυσικό να μην είσαι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου