ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Xαλπερίν: «Να παίζω το μπάσκετ που ξέρω…» (video)

Xαλπερίν: «Να παίζω το μπάσκετ που ξέρω…» (video)


Αν και δεν έχει πολύ χρόνο συμμετοχής την τρέχουσα σεζόν, ο Γιοτάμ Χαλπερίν δηλώνει έτοιμος να βοηθήσει τον Ολυμπιακό όποτε του του ζητήσει ο Ντούσαν Ίβκοβιτς, σε συνέντευξη που έδωσε στο Redplanet.gr ενόψει της αναμέτρησης με τη Μάλαγα στην Ισπανία.
«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, δίχως καμία αμφισβήτηση. Η Μάλαγα διαθέτει παίκτες με εμπειρία και έχει στις τάξεις της έναν πολύ καλό προπονητή.
Είναι ένα σημαντικό ματς και για τις δύο ομάδες. Η πιο επιθετική θα κερδίσει», δήλωσε αρχικά ο 26άχρονος σούτινγκ γκαρντ του Ολυμπιακού, ο οποίος δεν έχει ξεχάσει την περυσινή ήττα των ερυθρόλευκων από τη Μάλαγα στο ίδιο γήπεδο.
«Σίγουρα, θυμόμαστε την περυσινή ήττα και αποτελεί κίνητρο για εμάς. Ήταν ξεκίνημα της σεζόν. Είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι και η καλύτερη ομάδα θα κερδίσει».
Όσον αφορά στην προσωπική του απόδοση, ο Ισραηλινός γκάρντ δήλωσε: «Δεν έχω παίξει πολύ μέχρι στιγμής, αλλά όποτε μου δοθεί η ευκαιρία, θέλω να παίζω καλά και το μπάσκετ που ξέρω.

Δεν κατηγορώ κανέναν, παρά μόνο τον εαυτό μου. Είμαι έτοιμος να βοηθήσω όποτε μου ζητηθεί και ελπίζω να παίξω πολύ περισσότερο στο μέλλον και, φυσικά, η ομάδα να βαδίζει προς το καλύτερο.

Ελπίζω το μέλλον να είναι καλύτερο και για εμένα και για την ομάδα».

Ο Γιοτάμ Χαλπερίν στο RedPlanet.gr
Ανέβηκε από redplanetgr. - Βίντεο από μπάσκετ, μπέιζμπολ και πάλη.

Το RedPlanet.gr στην προπόνηση του Ολυμπιακού (2)
Ανέβηκε από redplanetgr. - Δείτε κι άλλα αθλητικά και extreme sports video.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου