ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Εξώδικο από Παύλο! (VIDEO)

09/12/2010

Εξώδικο από Παύλο!





 Εξώδικο για να πάρει πίσω τα χρήματα που έχει ζητήσει, έστειλε στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός ο Παύλος Γιαννακόπουλος! Έτοιμος να αναλάβει τις τύχες της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι ο Ανδρέας Βγενόπουλος που θα αποκτήσει το 51% των μετοχών από τον Γιάννη Βαρδινογιάννη. Έρχονται μεταγραφές.Ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ είχε από καιρό διαχωρίσει τη στάση του σε ότι αφορά την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, και μετά τις τελευταίες εξελίξεις στον πολυμετοχικό Παναθηναϊκό, ζητούσε πίσω τις 300.000 ευρώ που είχε καταβάλει επιπλέον στο «τριφύλλι».

Όπως είχαν τονίσει οι μέτοχοι τότε, δεν υπήρχε πρόβλημα να δοθούν τα χρήματα στον Παύλο Γιαννακόπουλο, αλλά όπως είχε υπογραμμίσει σε παλαιότερο ΔΣ ο Νικόλας Πατέρας το θέμα ήταν νομικό και για να συμβεί κάτι τέτοιο θα έπρεπε να αγοραστούν οι μετοχές τις πλευράς Γιαννακόπουλου από άλλους μετόχους.

Όπως είναι φυσικό ο Παύλος Γιαννακόπουλος υποστηρίζει ότι δεν είναι απαραίτητο να αγοραστεί από άλλον μέτοχο το ποσοστό του για να πάρει πίσω τα χρήματά του κι έτσι έστειλε εξώδικο στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ζητά τις 300.000 ευρώ. Αναμφίβολα η εξέλιξη αυτή σίγουρα βαραίνει και πάλι το κλίμα μεταξύ των μετόχων, ωστόσο άπαντες θεωρούν ότι το θέμα δε θα φτάσει στις δικαστικές αίθουσες.

Από εκεί και πέρα, όλα δείχνουν ότι το απόλυτο αφεντικό στην ΠΑΕ θα είναι προσεχώς ο Ανδρέας Βγενόπουλος. Ο ισχυρός επιχειρηματίας είναι έτοιμος να πάρει στην κατοχή του το 51% των μετοχών του συλλόγου, αφού έχει πλέον ολοκληρωθεί ο έλεγχος της Grand Thornton και ως την Παρασκευή θα έχει γίνει συνάντηση των συνεργατών του με την ελεγκτική εταιρεία. Όλα δείχνουν ότι η παραχώρηση του 25% των μετοχών του Γιάννη Βαρδινογιάννη, θα γίνει νωρίτερα από το Μάιο όπως είχε αρχικά συμφωνηθεί μεταξύ των δύο ανδρών.

Τα πρώτα σχέδια του «Mr. MIG» είναι να γίνουν όποιες μεταγραφικές κινήσεις ζητήσει η τεχνική ηγεσία των «πρασίνων». Μάλιστα υπάρχουν πληροφορίες ότι στο «τριφύλλι» θα γίνει σύσκεψη μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου, για να αποφασίσουν οι νταμπλούχοι για το ποιους παίκτες θα προσεγγίσουν. Όλα δείχνουν ότι οι «πράσινοι» θα αποκτήσουν παίκτη στη μεσαία γραμμή αλλά και ένα επιθετικό, με τις υπερβάσεις πάντως στο μπάτζετ, να μην είναι στα σχέδια των ανθρώπων του Παναθηναϊκού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου