ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

Μανιάτης για πίσω από τον Τοροσίδη

Μανιάτης για πίσω από τον Τοροσίδη

Την περίπτωση του δεξιού μπακ, Γιάννη Μανιάτη εξετάζει ο Ολυμπιακός, για τον παίκτη πίσω από τον Τοροσίδη, δύσκολα θα συνεχίζει ο Γκαλίτσιος.

Στην μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού βρίσκεται ο Γιάννης Μανιάτης, ο οποίος έχει αφήσει θετικές εντυπώσεις στον Ερνέστο Βαλβέρδε.
O 24χρονος (12/10/1986) δεξιός μπακ του Πανιώνιου, έχει συμβόλαιο με την ομάδα της Νέας Σμύρνης έως και το 2013, αλλά τα διοικητικά προβλήματα και η δύσκολη οικονομική κατάσταση που επικρατεί στους "κυανέρυθρους", τους "αναγκάζουν" να είναι σε θέση να πουλήσουν τους πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές τους, με σκοπό να "ανασάνουν" τα ταμεία τους.


O Oλυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Γιάννη Μανιάτη, ο ποδοσφαιριστής παρακολουθείται το τελευταίο διάστημα από τους ερυθρόλευκους και η πορεία του έχει αφήσει θετικές εντυπώσεις στον Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος θέλει έναν αξιόπιστο δεξιό μπακ στο ρόστερ του, ώστε να αποτελεί μία καλή λύση εναλλακτική λύστη, πίσω από τον βασικό Βασίλη Τοροσίδη.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Πανιώνιος αξιώνει την τιμή πώλησης του Γιάννη Μανιάτη κοντά στις 800.000 ευρώ, αλλά ακόμη, επίσημο ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό δεν υπάρχει.

Δύσκολη περίοδος για τον Γιώργο Γκαλίτσιο, ο οποίος δείχνει να μην υπολογίζεται καθόλου από τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Είναι χαρακτηριστό, μάλιστα, πως και στον πρόσφατο τραυματισμό του Βασίλη Τοροσίδη, ο Ισπανός τεχνικός, έδειχνε να προτιμάει για την θέση του δεξιού μπακ τον Φρανσουά Μοδέστο, αντί για τον Γκαλίτσιο, γεγονός το οποίο πιστοποιεί, πως ο Λαρισαίος αμυντικός βρίσκεται στην "μαύρη λίστα" του προπονητή του Ολυμπιακού, καθώς δεν τον εμπιστεύεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου