ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

Το κατηγορητήριο βάζει …λουκέτο στο ΟΑΚΑ για τον ΠΑΟ!

Το κατηγορητήριο βάζει …λουκέτο στο ΟΑΚΑ για τον ΠΑΟ!


Πολύ βαρύ είναι για τον Παναθηναϊκό το κατηγορητήριο που συνέταξε η Πειθαρχική Επιτροπή της Super league μετά τα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι του Τριφυλλιού με τον Πανσερραϊκό και πλέον ο κίνδυνος για τιμωρία του ΟΑΚΑ φαντάζει κάτι περισσότερο από ορατός.
Με «κλείσιμο» δύο αγωνιστικών κινδυνεύει το ΟΑΚΑ, αφού το κατηγορητήριο που συνέταξε η Πειθαρχική Επιτροπή της Super league μετά την αναμέτρηση των «πράσινων» με τον Πανσερραϊκό το περασμένο Σάββατο, δεν «καίει» απλά, αλλά… «τσουρουφλίζει» τον υπότροπο Παναθηναϊκό!
Αναλυτικά, το κατηγορητήριο αναφέρει:
«Με την έναρξη του αγώνα και στο 20ο λεπτό, φίλαθλοι άναψαν συνολικά 8 πυρσούς. Στο 5’ και στο 52’ φίλαθλοι έριξαν συνολικά 4 κροτίδες στον περιβάλλοντα του αγωνιστικού χώρου. Στο 86’ φίλαθλος έριξε ένα μικρό πλαστικό μπουκάλι με νερό εντός του αγωνιστικού χώρου. Περίπου τρία λεπτά μετά την έναρξη του αγώνα, άτομα που βρίσκονταν στον περιβάλλοντα χώρο, έξω από τις θύρες 35 και 1, συνεπλάκησαν με δυνάμεις της αστυνομίας, χρησιμοποιώντας βόμβες μολότοφ και άλλα αντικείμενα, γεγονός που ανάγκασε τις αστυνομικές δυνάμεις να κάνουν περιορισμένη χρήση χημικών ουσιών προς απώθηση και διάσπασή τους.
Μικρή μερίδα φιλάθλων από τις θύρες 35 και 1 κατευθύνθηκε προς τον χώρο των επεισοδίων, περίπου 30 και 40 άτομα. Η χρήση των χημικών έκανε αποπνικτική την ατμόσφαιρα, με αποτέλεσμα να υπάρξει μετακίνηση φιλάθλων από τις θύρες 33 και 31 προς τη θύρα 29 και από τις θύρες 3 και 5 προς τη θύρα 7-9-11 αντίστοιχα.
Οι επικρατούσες καιρικές συνθήκες (αέρας) έκαναν αποπνικτική την ατμόσφαιρα και στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα ο διαιτητής να κάνει προσωρινή διακοπή του αγώνα για περίπου 10 λεπτά. Μετά την παρέλευση 10 λεπτών, καθάρισε η ατμόσφαιρα και αποφάσισε ο διαιτητής τη συνέχιση του αγώνα. Σύμφωνα πάντα με τον αστυνομικό διευθυντή, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων υπήρξε τραυματισμός δύο αστυνομικών».
Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού πάντως, ελπίζουν ο σύλλογος να την γλυτώσει με αρκετά μεγάλο πρόστιμο, ενώ αναμένεται να ισχυριστούν ενώπιον του αθλητικού Δικαστή ότι οι αντιεξουσιαστές που εισέβαλλαν στον χώρο των οργανωμένων οπαδών του Τριφυλλιού, ευθύνονται για τα επεισόδια που έλαβαν μέρος στο ΟΑΚΑ.
(Πηγή) gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου