ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Μην φοβάστε τον παικταρά!

Μην φοβάστε τον παικταρά!


Όσο και αν έδωσε το "ερέθισμα" για σχολιασμό με δεύτερη στη σειρά "χαμηλή πτήση", εντούτοις το RedPlanet.gr υποστηρίζει ορθά και κοφτά πως μην τον φοβάστε με τίποτα τον παικταρά!
Το προαναφερθέν πηγαίνει στον Κέβιν Μιραλάς, ο οποίος μετά το... άχαστο στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και την γενικότερη όχι και τόσο καλή εμφάνισή του, ακολούθησε την ίδια... πεπατημένη και έκανε "το αυτό" στο "Ανθή Καραγιάννη" με την Καβάλα. Ε και; Θα τις δώσει τις απαντήσεις του και θα είναι αποστομωτικές. Προς όλους και οποιασδήποτε απόχρωσης. Ας ρωτήσουν και την τριπλέτα που "χόρεψε", πετυχαίνοντας πιθανότατα το ομορφότερο τέρμα του φετινού πρωταθλήματος. Ξέρουν καλά αυτοί το πόσο άσχημα αισθάνθηκαν εκείνη την στιγμή...
Ο 23χρονος Βέλγος επιθετικός των Πειραιωτών πιθανότατα δεν έχει την ίδια αυτοπεποίθηση εξαιτίας της χαμένης ευκαιρίας απέναντι στον Αραμπατζή, γι' αυτό και δεν είχε καλά τελειώματα στις δυο φάσεις που του παρουσιάστηκαν με αντίπαλο τον Γκαλίνοβιτς στην Καβάλα. Όμως, ο καλός παίκτης την βρίσκει την άκρη του και στην πρώτη ευκαιρία θα "χτυπήσει" για τα καλά. Ξέρει τον τρόπο και το έχει αποδείξει... επτάκις ως τώρα. Θα έχουν και άλλοι την ατυχία να "γευτούν" τα πολλαπλά ποδοσφαιρικά του χαρίσματα.


Όσο και αν κάποιοι ξεκίνησαν μια μίνι συγχωρδία μπας και μας πείσουν ότι πιθανότατα διάγει περίοδο ντεφοραρίσματος, αφήνοντας να... αιωρείται ότι ίσως "ως εδώ ήταν το παλικάρι", θα τις πάρουν τις απαντήσεις τους, διότι ο Μιραλάς είναι εξαιρετική πάστα ποδοσφαιριστή, που όμοιά της σπάνια έχει την τύχη να απολαμβάνει ο ποδοσφαιρικός κόσμος της χώρας μας. Άτυχος ο Χρυσόστομος Μιχαϊλίδης και η άμυνα του Ατρομήτου, που θα βρουν έναν αντίπαλο έτοιμο να... καλύψει το χαμένο έδαφος και να βάλει εκ νέου το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ με ανανεωμένο τον αριθμό των τερμάτων.

Εν κατακλείδι, άλλοι είναι που θα πρέπει να προβληματίζουν με την απόδοσή τους και όχι ο 23χρονος Βέλγος άσος του Ολυμπιακού, ο οποίος γουστάρει να παίζει για λογαριασμό της μεγαλύτερης ελληνικής ομάδας και του υπέροχου κόσμου του, που έστησε ένα μοναδικό "πάρτι" στις εξέδρες του Ανθή Καραγιάννη". Ο καλός Μιραλάς θα επανέλθει δριμύτερος...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου