ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Ε όχι και ο Γκαρσία...

Ε όχι και ο Γκαρσία...

Σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας, ο Πάμπλο Γκαρσία προσκλήθηκε στο φιλικό της 14ης Δεκεμβρίου με τους φίλους των Ζιντάν και Ρονάλντο
Είθισται στις γιορτές να δίνουν το παρών όσοι είναι ευπρόσδεκτοι σε αυτές και όχι αυτοί που το μόνο που μπορούν να κάνουν, είναι να δυναμιτίσουν το όλο γιορτινό κλίμα και να χαλάσουν την ατμόσφαιρα.
Κάτι τέτοιο ισχύει με την περίπτωση του Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος μαζί με τον Θοδωρή Ζαγοράκη προσκλήθηκαν από τους φίλους των Ζιντάν και Ρονάλντο σύμφωνα με τα "Σπορ του Βορρά" προκειμένου να δώσουν το παρών στο φιλικό με All Stars του Ολυμπιακού στις 14 Δεκεμβρίου στο κατάμεστο "Γ. Καραϊσκάκης".


Καλώς ή κακώς, ο Ουρουγουανός αποτελεί "κόκκινο πανί" για τους οπαδούς των Πειραιωτών και η αρχή είχε γίνει με εκείνη την αλά Μάικ Τάισον γροθιά στο στομάχι του Ντιόγκο στο παιχνίδι πρωταθλήματος της σεζόν 2008/09, όταν οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν εντέλει με 2-0. Τότε έγινε η αρχή και ο άσος του ΠΑΟΚ, τον οποίο υποδέχτηκαν με τιμές ηρώων οι φίλοι της ομάδας του κατά την επιστροφή στην συμπρωτεύουσα, μπήκε στο στόχαστρο και όχι άδικα.

Η συνέχεια δόθηκε στο φετινό παιχνίδι του φαληρικού γηπέδου, όπου και πάλι έκανε διάφορες χειρονομίες, επιδεικνύοντας τα... προσόντα του, ενώ προκαλούσε συνεχώς τον κόσμο. Έχει κάνει και στην Θεσσαλονίκη ανάλογα σκηνικά, δείγμα του ότι το κόκκινο για κάποιο λόγο τον ερεθίζει και τον κάνει να ενεργεί με... ιδιαίτερο τρόπο. Ας ελπίσουμε ότι εντέλει θα ακολουθήσει την αποστολή του ΠΑΟΚ για το Ζάγκρεμπ, όπου μια ημέρα μετά ο "Δικέφαλος του Βορρά" αντιμετωπίζει την Ντιναμό για την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League.

Όσο για τον Θοδωρή Ζαγοράκη, δεν φανταζόμαστε ότι υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα από τους φίλους του Ολυμπιακού, όντας απλά ένας αντίπαλος στα γήπεδα και συνάμα εκ των πρωταγωνιστών του έπους του 2004. Ας μην γίνει "μπαρούτι" ένα ματς γιορτή, θα είναι κρίμα για όλους...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου