ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

Σε πρώτο πλάνο ο Μανιάτης, αν...

Σε πρώτο πλάνο ο Μανιάτης, αν...

Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Μανιάτη και μπορεί να τον πάρει εφόσον αποφασίσει για μετεγγραφή τον Γενάρη ο Βαλβέρδε.
Η "στροφή" στην ελληνική αγορά θεωρείται επιβεβλημένη. Καλοί οι ξένοι και ειδικά οι ποιοτικοί, αλλά σε καμία των περιπτώσεων δεν πρέπει να αλλοιωθεί ο χαρακτήρας των ομάδων μας και ο Ολυμπιακός δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση στον κανόνα. Ίσα ίσα, οφείλει να παίρνει τους καλύτερους, μπολιάζοντάς τους με τη νοοτροπία του πρωταθλητισμού.
Στο πλαίσιο αυτό, οι ερυθρόλευκοι δεν θα μπορούσαν να μην ενδιαφερθούν για έναν παίκτη της αξίας του Γιάννη Μανιάτη, έστω και αν για την θέση του δεξιού μπακ έχουν τον καλύτερο της χώρας, που ακούει στο όνομα Βασίλης Τοροσίδης. Όμως, οι καλοί χωράνε παντού και γι' αυτό ένας ποιοτικός Έλληνας ποδοσφαιριστής και δη σε καλή ηλικία χρειάζεται και με το παραπάνω...


Μεγάλη μερίδα του Τύπου αναφέρεται στον 24χρονο αμυντικό και στο διαφαινόμενο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού ενόψει της μετεγγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, προκειμένου να τον φέρει στο λιμάνι εφόσον γίνουν κινήσεις. Παίκτης με διαρκή άνοδο, με γεμάτες χρονιές στον Πανιώνιο, έκανε ντεμπούτο με την Εθνική ομάδα επί Φερνάντο Σάντος στο 0-1 μέσα στο Βελιγράδι επί της Σερβίας, ενώ ήταν στέλεχος της Ελπίδων από το 2006 ως το 2008. Ο ίδιος ο παίκτης θεωρεί ότι σε μεγάλο βαθμό έχει κλείσει ο κύκλος του στην ομάδα της Νέας Σμύρνης και ασφαλώς θα ήθελε να παίξει για λογαριασμό των Πειραιωτών.

Από την δική της πλευρά, η διοίκηση του Πανιωνίου θα ήθελε έμψυχα ανταλλάγματα και ο Ολυμπιακός έχει παίκτες προς παραχώρηση. Επομένως, υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να γίνει ένα τέτοιο deal, αλλά με μεγαλύτερη σιγουριά θα μπορούν όλοι να μιλήσουν, αν γίνει επίσημη κρούση. Εφόσον όμως οι ερυθρόλευκοι αποφασίσουν ότι θέλουν τον Μανιάτη, τότε μπορούν να τον κάνουν δικό τους.

Η "στροφή" στην ελληνική αγορά είναι σε μεγάλο βαθμό ειλημμένη, αφού είναι και στόχος του Ευάγγελου Μαρινάκη να δει την 11άδα της ομάδας χρόνο με τον χρόνο να απαρτίζεται από ολοένα και περισσότερους Έλληνες παίκτες. Ο αρχηγός του Ιστορικού ενδιαφέρει Πειραιώτες, το όνομά του έχει ακουστεί για τα καλά σε συζητήσεις στου Ρέντη, αλλά το γενικό πρόσταγμα θα δοθεί από τον ίδιο τον Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος προς το παρόν κοιτάζει τα επόμενα παιχνίδια του Ολυμπιακού και το πως θα έρθουν οι νίκες. Όμως, ο Γενάρης πλησιάζει και τα σενάρια φουντώνουν. Τσεκάρει και άλλους παίκτες από την χώρα μας η ερυθρόλευκη διοίκηση, αλλά περισσότερα θα μπορούν να ειπωθούν τις επόμενες ημέρες. Λίγη υπομονή...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου