ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Παπάζογλου: "Συμπαίκτης με Αβραάμ και Μέλμπεργκ"

Παπάζογλου: "Συμπαίκτης με Αβραάμ και Μέλμπεργκ"

Συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της Super League παραχώρησε ο νεαρός αμυντικός, Τάσος Παπάζογλου, που ανήκει στον Ολυμπιακό και παίζει δανεικός στον Πανσερραϊκό ως το ερχόμενο καλοκαίρι.
Ο Τάσος Παπάζογλου παραχώρησε την καθιερωμένη εβδομαδιαία συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της Super League, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον Ολυμπιακό, ο οποίος απέκτησε το καλοκαίρι τα δικαιώματά του.
Ο νεαρός αμυντικός, που παρέμεινε στον Πανσερραϊκό για ένα χρόνο με τη μορφή δανεισμού, τόνισε πως "η ουσία είναι η μπάλα να περνάει τη γραμμή στην αντίπαλη εστία και αυτό προσπαθούμε να κάνουμε πράξη", ενώ μίλησε φυσικά και για τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά η συνέντευξή του:

1. Ξεκινήσατε άσχημα τη σεζόν έχοντας 4 ήττες σε 4 παιχνίδια. Όσο περνάει ο καιρός όμως ο Πανσερραϊκός δείχνει όλο και καλύτερο πρόσωπο. Θεωρείς ότι αρχίζει να βγαίνει η δουλειά που κάνετε στο γήπεδο;

"Στην προετοιμασία της ομάδας δουλέψαμε σκληρά και με πειθαρχία. Εκεί μπήκαν οι βάσεις και στις πρώτες αγωνιστικές γνωρίζαμε ότι η κλήρωση δεν μας ευνόησε διόλου αλλά προσπαθήσαμε.  Όντως ξεκινήσαμε με τέσσερις ήττες αλλά αυτό μας πείσμωσε ακόμη περισσότερο, μας έκανε καλύτερους, δουλέψαμε ακόμη πιο πολύ και κοιτάξαμε όλους τους αντιπάλους κατάματα".

2. Η ομάδα σου παίζει ανοιχτό ποδόσφαιρο και κάνει αρκετές ευκαιρίες σε κάθε αγώνα. Στις πρώτες 13 αγωνιστικές έχετε σημειώσει όμως 11 γκολ, ενώ πρώτος σκόρερ της ομάδας είναι ένας αμυντικός. Θεωρείς ότι υπάρχει πρόβλημα στην επιθετική γραμμή, ή δεν πρέπει να σκοράρουν μόνο οι επιθετικοί;

"Δύο από τους τρεις καθαρούς επιθετικούς της ομάδας μας δεν αγωνίζονται. Ο Vrucina είναι τραυματίας και ο Bangoura εκτός. Όπως αντιλαμβάνεστε το βάρος έπεσε στον Dale, δίχως αυτό να σημαίνει πως η επίτευξη ενός γκολ είναι δουλειά μόνο ενός επιθετικού. Η ουσία είναι η μπάλα να περνάει τη γραμμή στην αντίπαλη εστία και αυτό προσπαθούμε να κάνουμε πράξη".

3. Ποιος είναι ο στόχος του Πανσερραϊκού για φέτος; Τι θα κυνηγήσετε στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος;

"Η διασφάλιση της παραμονής μας στην κατηγορία της Super League και ένα καλό πλασάρισμα. Αυτά θα κυνηγήσουμε στους υπόλοιπους αγώνες και είμαστε ιδιαίτερα αισιόδοξοι ότι θα τα καταφέρουμε".

4. Στο κυνήγι του αποτελέσματος πολλές φορές θυσιάζεται το θέαμα. Σας αγχώνει αυτό, ή όχι;

"Οι μέχρι τώρα εμφανίσεις της ομάδας μου δείχνουν ότι θέαμα και αποτέλεσμα είναι το ένα για μας. Άρα δεν τίθεται ζήτημα άγχους".

5. Αρκετοί νέοι ποδοσφαιριστές από την περιοχή είναι στην ομάδα. Πόσο σημαντικό είναι το τοπικό στοιχείο, αλλά και η παρουσία νεαρών Ελλήνων ποδοσφαιριστών;

"Ο Πανσερραϊκός από την ημέρα της ίδρυσής του έως και σήμερα πάντα βασίζεται στους νέους ποδοσφαιριστές και ιδίως από το νομό μας. Είναι άπειρα τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που γαλουχήθηκαν μέσα στην ομάδα και στη συνέχεια έλαμψαν στο ελληνικό πρωτάθλημα. Η ομάδα μου συνεχίζει αυτή την παράδοση και δίνει πάντα την ευκαιρία σε νεαρούς ποδοσφαιριστές. Είμαστε από τις λίγες ομάδες που έχουμε τόσους γηγενείς παίκτες και καταλαβαίνετε πόσο σημαντικό είναι αυτό".

6. Έχοντας διανύσει σχεδόν το μισό του πρωταθλήματος, ποια είναι η γνώμη σου όσο αφορά την ανταγωνιστικότητά του;

"Μια ματιά μόνο στο βαθμολογικό πίνακα και τους λίγους βαθμούς που χωρίζουν την πέμπτη ομάδα από την τελευταία, δείχνουν πόσο ανταγωνιστικό και δύσκολο είναι το φετινό πρωτάθλημα. Όλες οι ομάδες είναι δυνατές, έχουν ποιοτικούς παίκτες και αγωνίζονται για τη νίκη. Το πρωτάθλημα είναι συναρπαστικό και οι μέχρι τώρα εκβάσεις των αγώνων δείχνουν πως πολλές φορές τα φαβορί είναι αυτά που γνωρίζουν την ήττα και δυσκολεύονται πάρα πολύ απέναντι στις θεωρητικά μικρότερες ομάδες".

7. Ποιους παίκτες του ελληνικού πρωταθλήματος θα ήθελες να είχες συμπαίκτες και γιατί;

"Μέλμπεργκ του Ολυμπιακού, Κοντρέρας του ΠΑΟΚ, Ζιλμπέρτο του Παναθηναϊκού, Λυμπερόπουλος της ΑΕΚ, Κατσουράνης του ΠΑΟ, Αβραάμ Παπαδόπουλος του Ολυμπιακού, είναι κάποιοι ποδοσφαιριστές με τους οποίους θα ήθελα να είμαι συμπαίκτης. Το στυλ παιξίματος, οι γρήγορες αντιδράσεις τους, η τεχνική τους, είναι κάποια από τα στοιχεία αυτών των ποδοσφαιριστών που «μαγνητίζουν» το ενδιαφέρον".

8. Αν είχες την ευκαιρία να αλλάξεις τρία πράγματα στο ελληνικό πρωτάθλημα, ποια θα ήταν αυτά;

"Καλύτερα γήπεδα και προπονητικά κέντρα, απομάκρυνση κάθε είδους βίας από τα γήπεδα και πολλά σεμινάρια στους διαιτητές".

9. Τι μήνυμα θέλεις να στείλεις στους φιλάθλους όλων των ομάδων;

"Το ποδόσφαιρο είναι ο «βασιλιάς» των αθλημάτων που ενώνει. Είναι ένα ομαδικό άθλημα το οποίο πρέπει να σεβόμαστε και να αγαπάμε. Να χειροκροτούμε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστές και να μην στήνουμε λαϊκά «δικαστήρια». Η βία και τα επεισόδια πρέπει να εξαφανιστούν από τα ελληνικά γήπεδα".

10. Από τότε που θυμάσαι τον εαυτό σου, είχες μια μπάλα στα πόδια; Και αν ναι, τελικά τι είναι αυτό που σε ώθησε να γίνεις ποδοσφαιριστής;

"Ήταν το πρώτο δώρο που δέχθηκα και από τότε δεν σταμάτησα ποτέ να κλωτσάω μία μπάλα. Η ενέργεια, το πάθος, η δύναμη, η ένταση που σε κυριεύουν όταν έχεις στα πόδια σου μία μπάλα, σε κάνουν να τη λατρέψεις. Και όταν βλέπεις μεγάλους ποδοσφαιριστές να ξεσηκώνουν τα πλήθη, θες κι εσύ να γίνεις ένας από αυτούς".

11. Ποιος είναι ο πιο δύσκολος επιθετικός που έχεις αντιμετωπίσει μέχρι στιγμής και γιατί;

"Ο Βιεϊρίνια του ΠΑΟΚ γιατί είναι ένας απρόβλεπτος παίκτης".

12. Με ποια σειρά θα έβαζες τα ακόλουθα και γιατί: Χρήματα, Οικογένεια, Υγεία, Καριέρα, Διασημότητα, Εθνική Ομάδα, Φιλία.

"Όταν έχεις την οικογένεια κοντά σου, είσαι υγιής και είναι δίπλα οι πραγματικοί φίλοι, τότε έχεις τη δύναμη και το θάρρος να παλέψεις για την καριέρα σου, να αγωνίζεσαι όσο γίνεται καλύτερα ώστε να φορέσεις τη φανέλα της Εθνικής και όταν έχεις ολοκληρώσει αυτό τον κύκλο έρχεται και η διασημότητα αλλά και τα χρήματα που τόσο ανάγκη έχουμε αυτή τη δύσκολη εποχή όλοι μας".

13. Κεφάλαιο Εθνική ομάδα. Ποιοι είναι οι στόχοι σου;

"Να φορέσω τη φανέλα της Εθνικής Ανδρών. Να αγωνιστώ για τη χώρα μου σε ένα ευρωπαϊκό ή παγκόσμιο πρωτάθλημα σε επίπεδο ανδρών. Έως σήμερα είχα την τύχη και την τιμή να παίξω με τις Εθνικές Ελπίδων και Νέων, όπου βίωσα απίστευτες στιγμές. Ελπίζω και εύχομαι να δεχθώ ειδοποίηση και από την Εθνική Ανδρών. Είναι το όνειρο και ο στόχος μιας ζωής".

Αγαπημένο...

Φαγητό: Μπριζόλα με πατάτες

Χρώμα: Κόκκινο

Αυτοκίνητο: Lexus

TV-Show: Ράδιο Αρβύλα

Χόμπι: Κινηματογράφος

Τραγούδι: «Λόγια φιλικά» Βασίλης Καρράς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου