ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

Μώραλης: «Δεν θα έχει πρόβλημα (VIDEO)

Μώραλης: «Δεν θα έχει πρόβλημα

Κανένα πρόβλημα δεν έχει ο Ολυμπιακός, στην περίπτωση που συμμετάσχουν οι Τζιμπρίλ Σισέ και Σίντνεϊ Γκοβού, στον αγώνα κατά της φτώχειας που θα διεξαχθεί στο «Καραϊσκάκη» στις 14/12. Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο αντιπρόεδρος των «ερυθρολεύκων», Γιάννης Μώραλης, στη WEB TV , για το αν οι δύο διεθνείς Γάλλοι θα αγωνιστούν με την ομάδα του Ζιντάν και του Ρονάλντο σε αυτή τη «γιορτή», «αυτό κυρίως είναι ένα θέμα που αφορά τους ίδιους και τον Παναθηναϊκό».
Ο Γιάννης Μώραλης, εκτός από τον 8ο αγώνα κατά της φτώχειας αλλά και τη σημασία του, μίλησε για το σωστό πλαίσιο που θα πρέπει να λειτουργούν όλες οι ομάδες, εκμεταλλευόμενες κυρίως τις ακαδημίες τους. Αναφέρθηκε στους μεγάλους «ηγέτες» των Πειραιωτών τόσο του παρελθόντος όσο και του παρόντος. Μίλησε για τον Γιάννη Φετφατζίδη και τον χαρακτήρα του αλλά και για το άσχημο πρόσωπο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Συνέντευξη στον Κώστα Τσούγκο
Τα κυριότερα σημεία της συνέντευξης του αντιπροέδρου του Ολυμπιακού, Γιάννη Μώραλη στη WEB TV του NovaΣΠΟΡ FM 94.6

-Για τον Σισέ και τον Γκοβού, οι οποίοι κλήθηκαν να αγωνιστούν με την ομάδα των Ζιντάν- Ρονάλντο και, σύμφωνα με τις φήμες που αναπτύχθηκαν, ο Ολυμπιακός ήταν αρνητικός σε αυτό το ενδεχόμενο:
«Η ομάδα των φίλων του Ζιντάν και του Ρονάλντο ζήτησε να αγωνιστούν μαζί τους ο Τζιμπρίλ Σισέ και ο Σίντνεϊ Γκοβού. Είναι αυτονόητο και το ξεκαθαρίζω ότι ο Ολυμπιακός δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα να αγωνιστούν στο Καραϊσκάκη, σε αυτό τον μεγάλο αγώνα, ο οποίος είναι για φιλανθρωπικό σκοπό. Αν είχαμε το οποιοδήποτε πρόβλημα θα ήταν σαν να ακυρώναμε τον σκοπό του μεγάλου αυτού γεγονότος, το οποίο θα είναι μία γιορτή του ποδοσφαίρου. Είναι ένα ματς που θα αγωνιστούν παίκτες διαφόρων εθνοτήτων, που προέρχονται από μεγάλες ομάδες της Ευρώπης και δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να έρθει οποιοσδήποτε παίκτης, από οποιαδήποτε ομάδα. Όσον αφορά στον Σισέ και στον Γκοβού, το αν θα αγωνιστούν την Τρίτη στο Καραϊσκάκη, είναι ένα θέμα που αφορά τους ίδιους, την ομάδα του Ζιντάν και του Ρονάλντο, αλλά και τον Παναθηναικ
-Για το αν το ελληνικό ποδοσφαιρικό κοινό είναι αρκετά ώριμο ώστε να δεχθεί τους Σισέ και Γκοβού στο Καραϊσκάκη, σε έναν αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα, χωρίς να δημιουργηθεί το παραμικρό (δεδομένου ότι στις εξέδρες η πλειοψηφία θα είναι φίλαθλοι του Ολυμπιακού):
«Η σύνθεση του κόσμου στον αγώνα της Τρίτης θα είναι διαφορετική από ένα ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού, ή Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού. Άρα θεωρώ ότι με τον κόσμο που θα έρθει στο Καραϊσκάκη δεν θα έχει κανένα πρόβλημα. Τώρα εάν ένα γκρουπ 40-50 ή έστω διακοσίων ανθρώπων αποδοκίμαζε έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος παίζει σε μια ελληνική ομάδα, όταν αυτός ακουμπούσε τη μπάλα θα μπορούσε να συμβεί. Κάτι πιο ακραίο δεν πιστεύω δεν είναι δυνατόν να μπορούσε να συμβεί. Και εάν κάποιοι έρχονται για να δημιουργήσουν πρόβλημα, τότε κακώς θα έρθουν. Εμείς, ως Ολυμπιακός, επαναλαμβάνω ότι δεν έχουμε κανένα απολύτως πρόβλημα να παίξει οποιοσδήποτε παίκτης θέλει η ομάδα του Ζιντάν και του Ρονάλντο».

-Για τον 8ο «Αγώνα Κατά της Φτώχειας» που θα διεξαχθεί στο «Καραϊσκάκη»:
«Έγινε η πρόταση από τον ΟΗΕ για τη διεξαγωγή του 8ου «Αγώνα Κατά της Φτώχειας» κι επειδή θεωρήσαμε ότι ήταν ιδιαιτέρως τιμητική για εμάς τη δεχθήκαμε αμέσως. Όλα τα έσοδα θα δοθούν για βοήθεια στους πληγέντες από τις τραγωδίες του Πακιστάν και της Αϊτής αλλά και το ίδρυμα «Αργώ». Ο κόσμος θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει μεγάλους ποδοσφαιριστές από κοντά. Ο κόσμος έχει ήδη αγκαλιάσει αυτόν τον αγώνα και ως Έλληνες πρέπει να παραδεχτώ ότι πάντα εξυπηρετούμε τέτοιους σκοπούς. Έχουν προπωληθεί ήδη 22.000 εισιτήρια και ευελπιστούμε ότι θα ξεπουληθούν όλα».

-Για τον λόγο που δεν γεμίζουν τα περισσότερα γήπεδα στην Ελλάδα :
«Δεν βλέπουμε καλό θέαμα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Επιπλέον, δεν υπάρχουν και κατάλληλες εγκαταστάσεις. Δεν είναι τυχαίο που το «Καραϊσκάκη» είναι γεμάτο σχεδόν σε κάθε αγώνα. Μία παράμετρος ακόμη είναι τα όσα συμβαίνουν εκτός αγωνιστικών χώρων με τις γκρίνιες και τις ενστάσεις. Βέβαια, ως λαός είμαστε υπερβολικοί στις αντιδράσεις μας. Έχουν γίνει δεκάδες λάθη από όλους τους παράγοντες των ομάδων».

-Για την ελληνική αγορά παικτών κι αν θα έπρεπε ο Ολυμπιακός να είχε στραφεί περισσότερο προς αυτήν:
«Όλες οι ομάδες θα έπρεπε να το είχαν κάνει αυτό, αρκεί όμως οι απαιτήσεις για τους παίκτες να μην είναι υπερβολικές. Δεν μπορεί ένας ανερχόμενος Έλληνας παίκτης να κοστίζει περισσότερα από έναν φτασμένο του εξωτερικού. Πάντως, ο ιδανικότερος τρόπος για να επιβιώσει μία ομάδα από την οικονομική κρίση, είναι να στραφεί προς τις ακαδημίες της. Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι χαρά μας έχει δώσει η αγωνιστική εξέλιξη του Φετφάτζιδη και του Ποτουρίδη».

-Για τον Φετφατζίδη:
«Είναι ένα πολύ σοβαρό και μετρημένο παιδί, το οποίο το γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά και δεν πρόκειται να πάρουν τα μυαλά του αέρα. Είναι στο χέρι του να αποδείξει ότι μπορεί να γίνει μεγάλος αθλητής. Εμείς κοιτάμε στην ομάδα να κρατάμε όλα αυτά τα παιδιά στη γη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου