ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Σπουδαίες μορφές κοντά στον Θρύλο

Σπουδαίες μορφές κοντά στον Θρύλο

Δηλώσεις για τον 8ο φιλικό αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα έκαναν στελέχη του Ολυμπιακού στην εκδήλωση για το ματς της 14ης Δεκεμβρίου. Πενήντα προσωπικότητες στηρίζουν το γεγονός.

Πενήντα προσωπικότητες στηρίζουν τον 80 Αγώνα Κατά της Φτώχειας και θα γίνουν άτυπα πρεσβευτές του στην προσπάθεια για την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης, τόσο ενόψει του αγώνα που θα διεξαχθεί στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» στις 14 Δεκεμβρίου, όσο και μετά από την πραγματοποίησή του.

Το γεγονός αυτό έδειξαν έμπρακτα με την παρουσία τους διακεκριμένες προσωπικότητες  από το χώρο του αθλητισμού, των Μ.Μ.Ε. αλλά και των τεχνών, στην εκδήλωση που διοργάνωσε η Π.Α.Ε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Αντιπρόεδρος του ερασιτέχνη Ολυμπιακού, κ. Νίκος Καραχάλιος, ο Αντιπρόεδρος της Π.Α.Ε., κ. Γιάννης Μώραλης καθώς και η κυρία Δέσποινα Παπαστυλιανού από το Φιλανθρωπικό ίδρυμα «Αργώ», μίλησαν στην «Ομάδα Δράσης», τους ευχαρίστησαν για την παρουσία και τους ανέλυσαν τον σκοπό της «αποστολής» τους. Τους προέτρεψαν να προωθήσουν τον 8ο Αγώνα κατά της Φτώχειας, να αναδείξουν την σημασία του, με απώτερο στόχο τη μέγιστη δυνατή συμμετοχή του κόσμου, με όποιον τρόπο εκείνοι μπορούν, ο καθένας στον χώρο του και την προβολή της συγκεκριμένης αναμέτρησης, τονίζοντας επιπλέον ότι η δράση αυτής της ομάδας δεν σταματά με την πραγματοποίηση της φιλικής αναμέτρησης της 14ης Δεκεμβρίου, αλλά συνεχίζεται και μετά από αυτήν.

Όπως άλλωστε είχε τονίσει ο μεγαλομέτοχος της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κ. Βαγγέλης Μαρινάκης, κατά την παραλαβή της σκυτάλης της ηγεσίας του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ από τον κ. Σωκράτη Κόκκαλη, και επεσήμανε ο κ. Καραχάλιος, "Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δεν υπάρχει μόνο εντός των αγωνιστικών χώρων, αλλά και συμβολίζει την  κοινωνική ευθύνη και τη συμμετοχή, ως ο κορυφαίος αθλητικός οργανισμός της χώρας, για όλους τους Έλληνες, εντός και εκτός των συνόρων της πατρίδας μας".

Η κ. Παπαστυλιανού από την πλευρά της αφού ευχαρίστησε την Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και τον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη προσωπικά, ανέφερε πως ο αείμνηστος πατέρας του Μιλτιάδης Μαρινάκης στήριζε πάντα τις δραστηριότητες της "Αργώ" και θυμήθηκε χαρακτηριστικά ένα περιστατικό όταν σε μια λαχειοφόρο αγορά που πραγματοποιούσε η "Αργώ", ζήτησε να αγοράσει όλους τους λαχνούς προκειμένου να ενισχύσει το ίδρυμα και να διευκολύνει την προσπάθεια που κατέβαλαν τα μέλη του, στα οποία αμέσως μετά παραχώρησε και πάλι την δυνατότητα να διαθέσουν όπως ήθελαν τους λαχνούς που είχε αγοράσει.

Ο κ. Μώραλης αναφέρθηκε στην σημασία που έχει ο αγώνας όχι μόνο για την ποδοσφαιρική ομάδα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, η οποία θα συμμετάσχει σε αυτόν, αλλά και γενικότερα για τον σύλλογο, τονίζοντας ότι σημασία δεν έχει μόνο να πουληθούν τα εισιτήρια και να συγκεντρωθεί το ποσό που θα διατεθεί για την ενίσχυση των συνανθρώπων μας  που έχουν ανάγκη, αλλά παράλληλα να γεμίσει το γήπεδο έτσι ώστε να δοθεί ένα ηχηρό μήνυμα για την καταπολέμηση της φτώχειας και μια καλή ποδοσφαιρική εικόνα σε όλο τον κόσμο.

Αμέσως μετά οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να τοποθετηθούν και να προτείνουν ιδέες για την όσο το δυνατόν καλύτερη προβολή του σκοπού του Αγώνα Κατά της Φτώχειας, αλλά και προτάσεις για το τι πρέπει να γίνει προκειμένου να συνεχιστεί και μετά τον αγώνα της 14ης Δεκεμβρίου η προσπάθεια για την ευαισθητοποίηση όλων των Ελλήνων στο συγκεκριμένο παγκόσμιο πρόβλημα.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν τα πρώτα μέλη της  «Ομάδας Δράσης Κατά της Φτώχειας»: Ανδρέας Ανδρεάδης (Αθλητής Βόλλεϋ), Εύα Αντωνοπούλου (Δημοσιογράφος), Γιώργος Αμυράς (Δημοσιογράφος), Νίκος Βουρλιώτης (Τραγουδιστής), Σπύρος Γιαννιώτης (Κολυμβητής), Πηγή Δεβετζή (Αθλήτρια Στίβου), Νίκος Δεληγιάννης (Αθλητής Πόλο), ¶ννα Καβαθά (Αθλήτρια Βόλλεϋ), Θάνος Καλλιώρας (Ηθοποιός), Παύλος Κουζούνης (Αθλητής Βόλλεϋ), Μαριάννα Λυμπερτά (Κολυμβήτρια), Στέλλα Μουστάκη (Αθλήτρια Βόλλεϋ), Ανθή Μυλωνάκη (Αθλήτρια Βόλλεϋ), Αννίτα Ναθαναήλ (Παρουσιάστρια), Δημήτρης Οικονόμου (Δημοσιογράφος), Έκτορας Παπαδάκης (Γλύπτης), Ορθούλα Παπαδάκου (Αθλήτρια Μπάσκετ), Αιμίλιος Παπαθανασίου (Ιστιοπλόος), Λάμπρος Παπακώστας (Αθλητής Στίβου), Θοδωρής Παπαλουκάς (Αθλητής Μπάσκετ), Βασίλης Πολύμερος (Κωπηλάτης), Γιώργος Ρουμελιώτης (Γλύπτης), Γιώργος Σιγάλας (Αθλητής Μπάκστε), Τάσος Σχίζας (Αθλητής Πόλο), Πόπη Τσαπανίδου (Δημοσιογράφος), Δημήτρης Τζούριτς (Αθλητής Βόλλεϋ), Μίλαν Τόμιτς (Αθλητής Μπάσκετ), Χρήστος Φλώρος (Αθλητής Βόλλεϋ), Ιέφκε Φαν Μπέλκουμ (Αθλήτρια Βόλλεϋ), Φανή Χαλκιά (Αθλήτρια Στίβου), Μπάμπης Χριστόγλου (Δημοσιογράφος), καθώς και οι Ντάρκο Κοβάσεβιτς, Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, Γιάννης Φετφατζίδης από την ομάδα «Αστέρων του Ολυμπιακού».

Την προσπάθεια αυτή στηρίζουν επίσης και οι Γιώργος Γλου (Επιχειρηματίας), Θέμος Αναστασιάδης (Δημοσιογράφος), Ζέτα Δούκα (Ηθοποιός), Ρονάλντο Ντεσπέιν (Αθλητής βόλεϊ), Γιώργος Θαναηλάκης (Δημοσιογράφος), Γιάννης Θειακός (Δημοσιογράφος), Περικλής Ιακωβάκης (Αθλητής στίβου), Δέσποινα Καμπούρη (Παραγωγός), Αντώνης Κανάκης (Παρουσιαστής), Αννα Καραμανλή (Δημοσιογράφος), Χρήστος Κίττας (Πρύτανης Πανεπιστημίου Αθηνών), Πέτρος Κωστόπουλος (Εκδότης), Βασίλης Λυριτζής (Δημοσιογράφος), Γιώργος Μητσικώστας (Ηθοποιός), Γιώργος Παπαδάκος (Αθλητής Μπάσκετ), Σπύρος Παπαδόπουλος (Ηθοποιός), Μάρκος Σεφερλής (Ηθοποιός), Κώστας Σόμμερ (Ηθοποιός), Διονύσης Τσακνής (Τραγουδοποιός), Απόστολος Γκλέτσος (Ηθοποιός).

Η "Ομάδα Δράσης" είναι ανοικτή και αναμένεται τις επόμενες ημέρες να ενώσουν τις δυνάμεις τους και άλλες προσωπικότητες για την επιτυχία του μεγάλου αυτού φιλανθρωπικού γεγονότος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου