ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Αλέφαντος «Ο Παναθηναϊκός θέλει γενική… ανακατασκευή»!

Αλέφαντος «Ο Παναθηναϊκός θέλει γενική… ανακατασκευή»!


Ο Νίκος Αλέφαντος έκανε μία γενική παρατήρηση σε θέματα που αφορούν τον Ολυμπιακό και το ελληνικό πρωτάθλημα και τονίζει ότι «αυτό το πρωτάθλημα είναι αμαρτία να χαθεί».
Διαβάστε αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Νίκος Αλέφαντος στο ΦΩΣ:
«Βλέποντας τόσα χρόνια μπάλα, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, ένα έχω να πω: Θα είναι αμαρτία να χαθεί αυτός ο τίτλος με έναν τόσο κακό Παναθηναϊκό και μια ανύπαρκτη AEK, τόσους βαθμούς πίσω! Θα είναι αμαρτία για τον κόσμο του Ολυμπιακού, που για μένα είναι μέσα στους πρώτους λαούς της Ευρώπης, θα είναι αμαρτία και για τις οικονομικές θυσίες που έκανε ο Μαρινάκης την εποχή της χρεοκοπίας στη χώρα. Θα είναι η αυτοκτονία τους αιώνα, τέτοιο άθλιο Παναθηναϊκό πού θα τον ξαναβρεί…

Βλέπω τα χαφ του Ολυμπιακού και στεναχωριέμαι που την  πάτησαν με τον Ουρτάδο, είχαμε τον Ντουντού που είναι αργός και αρκετές φορές ανύπαρκτος, ήρθε ακόμα πιο αργός σε αυτή την κρίσιμη θέση. Όμως ο Παναθηναϊκός είναι ακόμα πιο αργός! Ο ορισμός της βραδύτητας! Ένα σωρό ευκαιρίες του έβγαλαν οι Σέρρες στο ΟΑΚΑ, άδικο το αποτέλεσμα.
Ο Παναθηναϊκός δεν έχει παίκτες καταρχήν. Ενώ ο Ολυμπιακός έχει. Με εξαίρεση τον Σισέ, θέλει γενική ανακατασκευή, θέλει πολλές μεταγραφές. Άμα χάσουμε το πρωτάθλημα από αυτόν τον Παναθηναϊκό θα είμαστε για να μας κλαίνε οι ρέγκες. Μπορεί να έχουμε δύο δύσκολα ματς στη Θεσσαλονίκη με ΠΑΟΚ και Άρη, όμως έχουμε τον Παναθηναϊκό στην έδρα μας – μην το ξεχνάμε. Αυτό είναι αβαντάζ για τον Ολυμπιακό.
Ο Μιραλάς θέλει προσοχή, έχω πει ότι δεν μου αρέσει να φεύγει από την κορυφή της επίθεσης, ότι εκεί πρέπει να αξιοποιηθεί η ταχύτητά του και όχι να του κόψουμε τη φόρα. Σαν να έχει χάσει την ορμή του είναι τώρα τελευταία, κινδυνεύει να χαθεί και η αυτοπεποίθησή του. Τον Μιραλάς και τα μάτια μας.
Στο ματς δεν χωράει κριτική, αρκεί που πήρε ο Ολυμπιακός τους 3 βαθμούς. Χωρίς καλή μπάλα, δεν μου άρεσε, η ομάδα δεν πατάει καλά. Ήταν όμως μια σημαντική νίκη στην έδρα μιας καλής ομάδας. Ας είχε μεγάλες απουσίες η Καβάλα, δεν ήταν άσχημη.
Αυτό που βλέπω εγώ είναι ότι από όλες τις ομάδες, τις καλύτερες μεταγραφές στο πρωτάθλημα – για τα κυβικά του σωματείου- τις έχει κάνει ο Ψωμιάδης! Πρέπει να ξέρει καλή μπάλα. Είδα τον Ντουγκλάο πάλι, πω-πω, τι ήταν αυτό. Τον κατάπιε τον Μιραλάς. Μόνος του έπαιζε πίσω τον Ολυμπιακό. Απορώ τι κάνουν άλλες ομάδες που πάνε και ακριβοπληρώνουν κάτι παίκτες ανύπαρκτους. Γρήγορος ο π…, όχι μόνο πανύψηλο ντερέκι. Παίζει σε όλες τις ομάδες στο πρωτάθλημα αυτό ο σέντερ μπακ. Σεντερμπάκαρος.
Αμ ο άλλος, ο μικρός, ο Δρόσος; Αυτός έπαιξε λόγω απουσιών που είχε η Καβάλα. Φισέκι ήταν ο Δρόσος! Πέταγε την μπάλα μπροστά και άφηνε πίσω τον Χολέμπας στα 7 μέτρα! Άπειρος βέβαια, θέλει αγώνες.
Η Καβάλα παίρνει γρήγορους παίκτες. Ο Καρντόζο που έλειπε, κάνει μεγάλη δουλειά και ο Αμπτούν που επίσης έλειπε, είναι μπουκαδόρος και ντριμπλέρ. Ο δε Ονουάτσι που και αυτός έλειπε, έχει ξεγυμνώσει τους σκάουτερ! Που είστε ρε σκάουτερ των ομάδων, αυτός ο παίκτης που βγάζει μάτια στην Καβάλα και πέρσι και φέτος, ήρθε από τον…  εξωτικό Ιωνικό! Πού πάτε ταξίδια. Φισέκι, διεισδυτικός, τεχνίτης, γκολτζής, πολλά γκολ πέρσι και φέτος. Πηγαίνετε οι άλλοι να  πληρώνετε παίκτες αργούς που είναι άφαντοι»
(Πηγή) gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου