ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Πατέρας: Αν... θέλει ο προπονητής θα κάνουμε μετεγγραφές

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού μετά το τέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ αναφέρθηκε στη μεταγγραφική ενίσχυση της ομάδας η οποία εξαρτάται από την εισήγηση του Φερέιρα


O Νικόλας Πατέρας ήταν ξεκάθαρος όσον αφορά στις μετεγγραφές. Τόνισε ότι τα πάντα εξαρτώνται από την επιθυμία του Ζεσουάλντο Φερέιρα.
"Δεν είναι θέμα μπάτζετ. Μπορεί ο προπονητής να μην ζητήσει τίποτα, αλλά μπορεί και να ζητήσει. Το Δ.Σ αποφάσισε ότι αν ζητηθεί κάτι είμαστε σύμφωνοι να το πράξουμε. Ο κύριος  Αντωνίου μας ενημέρωσε για κάποια τεχνικά θέματα."

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού διέψευσε τα δημοσιεύματα που τον έφερναν να μιλάει με υποτιμητικό τρόπο για τις μετεγγραφές του Ολυμπιακού στη συνάντηση που είχε με τους παλαίμαχους:

"Διάβασα δημοσιεύματα που δεν τα κατάλαβα. Είχα συνάντηση με παλαιμάχους και διάβασα αναληθή θέματα. Δεν συζήτησα για μετοχικά και για τις μεταγραφές του Ολυμπιακού γιατί δεν ενδιαφέρονται γι’ αυτό οι παλαίμαχοι."

Τέλος τοποθετήθηκε και στο θέμα που έχει προκύψει με τα 350.000 ευρώ που ζήτησε ο Παύλος Γιαννακόπουλος:


"
Το 3ο θέμα που συζητήθηκε ήταν επιθυμία του κ. Γιαννακόπουλου. Οι δικηγόροι έκριναν ότι δεν μπορεί να γίνει αυτό, οπότε οι μέτοχοι θα συζητήσουν μεταξύ τους για να αγοράσουν τις μετοχές του. Αγαπάει να είναι στην ομάδα ο κ. Γιαννακόπουλος και δεν έχει θέσει θέμα να φύγει. Είναι ασήμαντο το ποσό, αλλά θα πρέπει να βρεθεί λύση."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου