ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Ντουντού: "Ακόμα καλύτεροι το 2011"

Ντουντού: "Ακόμα καλύτεροι το 2011"

Ο Ντουντού Σεαρένσε άφησε και πάλι μήνυμα στο Twitter, ενώ συνομίλησε και με οπαδούς του Ολυμπιακού, απαντώντας και σε ερωτήσεις.

Μέσω του αγαπημένου του Twitter, ο Ντουντού Σεαρένσε τοποθετήθηκε για μια ακόμη φορά για το μέλλον του Ολυμπιακού, εκφράζοντας την αισιοδοξία του. Μάλιστα, είπε πως το 2011 θα είναι ακόμα καλύτερη η ομάδα του Πειραιά.
Ο αμυντικός μέσος του Θρύλου και περσινός υπαρχηγός, συνομίλησε με ορισμένους θαυμαστές του, υπερτονίζοντας πως το 0-1 στην Καβάλα στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος έδωσε δύναμη σ' αυτόν και στους συμπαίκτες του προκειμένου να συνεχίσουν το ίδιο δυνατά στην συνέχεια του "μαραθωνίου" της Super League και του Κυπέλλου Ελλάδας.


"Φίλοι μου, θα είμαστε καλύτεροι παιχνίδι με το παιχνίδι. Την επόμενη χρονιά θα είμαστε καλύτεροι, αλλά αυτό εξαρτάται από το δικό μας παιχνίδι. Είμαστε πιο δυνατοί τώρα", τόνισε στο Twitter ο ίδιος, ενώ απάντησε σε παράπονο ερυθρόλευκου οπαδού σχετικά με τις όχι και τόσο καλές εμφανίσεις του σε σχέση με την πρώτη χρονιά: "Μην ανησυχείς. Όλα πάνε καλά. Έχουμε χρόνο να τα ξεκαθαρίσουμε όλα. Σ' ευχαριστώ".

Βέβαια, αρκετοί ήταν αυτοί που εξέφρασαν τον θαυμασμό τους στον 27χρονο Βραζιλιάνο άσο του Ολυμπιακού, με τον ίδιο να τους ευχαριστεί ιδιαίτερα για την συμπαράστασή τους και τα καλά τους λόγια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου