ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

"Έχω όρεξη για να παίξω..."

"Έχω όρεξη για να παίξω..."

Την Δευτέρα έγινε επίσημη παρουσίαση στον Ολυμπιακό για τον αγώνα κατά της φτώχειας στις 14 του μηνός σε ματς όπου θα συμμετάσχουν οι φίλοι Ζιντάν με τους φίλους Ρονάλντο απέναντι στους αστέρες του Θρύλου.

Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς σε δηλώσεις του τόνισε ότι θέλει πάρα πολύ να αγωνιστεί στο Καραϊσκάκη και περιμένει πως και πως το ματς:

"Έχω πολλή όρεξη να παίξω μετά από δύο χρόνια στο Καραϊσκάκη. Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, μία αξιέπαινε πρωτοβουλία και ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να διασκεδάσει. Σημασία έχει να συγκεντρωθούν πολλά χρήματα για τον αγώνα μας ενάντια στη φτώχεια".Από την πλευρά του ο Γιάννης Φετφατζίδης τόνισε: "Είναι μία πολύ σημαντική πρωτοβουλία. Ο αγώνας έχει διπλή σημασία. Εκτός από το όμορφο θέαμα, θα είναι και ένα παιχνίδι ενάντια στη φτώχεια.

Αποτελεί τεράστιο κίνητρο, τουλάχιστον για μας τους νεότερους, ότι θα παίξουμε απέναντι σε ποδοσφαιριστές που είναι δάσκαλοι για μας".

Παράλληλα μίλησε ο μάνατζερ της ομάδας μπάσκετ, Μίλαν Τόμιτς: "Είναι μία τεράστιας σημασίας κίνηση, σε εποχή οικονομικής κρίσης. Πρόκειται για ιερό σκοπό και όλοι πρέπει να βοηθήσουμε".

Όπως και ο παίκτης του βόλεϊ, Παύλος Κουζούνης: "Είναι πολύ καλή η πρωτοβουλία και πρέπει να παραδειγματιστούν άλλες ομάδες από τον Ολυμπιακό. Μακάρι να πουληθούν όλα τα εισιτήρια".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου