ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

Οι βουλευτές στηρίζουν το φιλικό-ΣΧΟΛΙΟ ALEX WEB RADIO/TV

Οι βουλευτές στηρίζουν το φιλικό

Τέσσερις βουλευτές μίλησαν για το φιλικό κατά της φτώχιας στις 14 Δεκεμβρίου στο Φάληρο και ο λόγος γίνεται για τον Γιάννη Ιωαννίδη της Ν.Δ, τους Θανάση Πλεύρη και Σπυρίδων-Άδωνι Γεωργιάδη του Λαϊκού Ορθοδόξου Συναγερμού και τον Στάθη Κουτμερίδη του ΠΑΣΟΚ.

Το μεσημέρι της Τετάρτης συγκεντρώθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο της Καλλιθέας Βουλευτές απ' όλα τα κόμματα για έναν άτυπο αγώνα μπάσκετ.
Όλοι οι Βουλευτές, μεταξύ των οποίων και οι κ. Γιάννης Ιωαννίδης, Θανάσης Πλεύρης, Σπυρίδων-Άδωνις Γεωργιάδης και Στάθης Κουτμερίδης, φόρεσαν μπλουζάκια για τον φιλανθρωπικό αγώνα μεταξύ των "Φίλων Ζιντάν και Ρονάλντο" με τα "Αστέρια του Ολυμπιακού" που θα διεξαχθεί την Τρίτη 14 Δεκεμβρίου στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και με αυτό τον τρόπο έδειξαν ότι ενισχύουν την συγκεκριμένη προσπάθεια, ενώ αναφέρθηκαν και στα μηνύματα που "περνάει" το φιλικό παιχνίδι κατά της φτώχειας.

 Γιάννης Ιωαννίδης (Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας): "Είναι δύσκολες μέρες και ειδικά το νότιο μέρος της Ευρώπης κλυδωνίζεται. Οι Ρονάλντο και Ζιντάν αυτό που έκαναν για να γίνουν πρέσβεις καλής θέλησης είναι πολύ μεγάλη υπόθεση, γιατί πρόκειται για δυο πολύ μεγάλους ποδοσφαιριστές και αποδεικνύουν πως ο αθλητισμός φτιάχνει ψυχές. Είναι τιμητικό που για το συγκεκριμένο παιχνίδι επιλέχθηκε μια ελληνική ομάδα. Ο Ολυμπιακός είναι από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα και στην Ευρώπη και το γεγονός ότι τα τελευταία 14 χρόνια έχει κατακτήσει 12 πρωταθλήματα είναι κάτι που το έλαβαν υπόψη".

Θανάσης Πλεύρης (Βουλευτής ΛΑΟΣ): "Είναι πολύ σημαντική πρωτοβουλία της ΠΑΕ Ολυμπιακός, αλλά και των φίλων Ζιντάν-Ρονάλντο, διότι ουσιαστική βοήθεια στις αναπτυσσόμενες χώρες δεν έρχεται στέλνοντας μετανάστες, αλλά βοηθώντας τον κόσμο που βρίσκεται εκεί να επιβιώσει, να έχει υποδομές και να παραμείνει στις πατρίδες του. Θεωρώ λοιπόν ότι αυτή η πρωτοβουλία που ξεκινάει από τον αθλητισμό και κορυφώνεται με μια σειρά από δράσεις, πρέπει να ενισχυθεί και έτσι θα αντιμετωπιστεί το πρόβλημα της φτώχεας. Ένας αγώνας μπορεί να μην φτάνει, ωστόσο ευαισθητοποιεί τον κόσμο και ευαισθητοποιεί και τις πλούσιες χώρες για να βοηθήσουν τις φτωχές ώστε να μην έχουμε αυτές τις ανισότητες που υπάρχουν. Αυτός ο αγώνας δείχνει την καλή δουλειά που γίνεται στην ΠΑΕ Ολυμπιακός και σε επίπεδο επιτυχιών, αλλά και επικοινωνίας. Είναι η κορυφαία ομάδα της Ελλάδας και έπρεπε να προταθεί, γιατί έχει και τον περισσότερο κόσμο".

Σπυρίδων-Άδωνις Γεωργιάδης (Βουλευτής ΛΑΟΣ) "Είναι θαυμάσιες τέτοιες πρωτοβουλίες οι οποίες όχι μόνο βοηθούν ουσιαστικά, αλλά δίνουν μια ψυχολογική υποστήριξη και βοηθούν τους ανθρώπους να εστιάσουν στα πραγματικά προβλήματα. Δεν είναι εύκολο αυτό που κάνουν, γιατί πολλοί ποδοσφαιριστές που συμμετέχουν σε αυτό το φιλικό έχουν ήδη επιβαρυμένο πρόγραμμα με τους συλλόγους τους και προσθέτουν ακόμα ένα. Όμως, όπως και να το κάνουμε, αξίζει τον κόπο αυτοί που έχουν το κάτι παραπάνω να το δώσουν με έναν τέτοιο τρόπο, ώστε να το καταλάβει όλος ο κόσμος".

Στάθης Κουτμερίδης (Βουλευτής ΠΑΣΟΚ) "Μια τέτοια προσπάθεια να συγκινήσουμε την κοινωνία, ώστε να βοηθήσουμε όσο μπορούμε τις ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες είναι πάρα πολύ θετική. Βέβαια κανείς δεν πιστεύει πως μόνο από έναν αγώνα μπορεί να καταπολεμηθεί η φτώχεια, αλλά στόχος αυτής της προσπάθειας είναι να ευαισθητοποιηθούμε όλοι".
 ΑΝΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΒΓΗΚΑΤΕ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΤΙ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕΙΤΕ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥΡΗ-ΜΟΣΤΡΑ.......

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΑΣ ΓΙΝΑΜΕ ΟΛΟΙ ΦΤΩΧΟΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΦΤΩΧΟΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ!!!

ΕΓΩ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ
ΕΛΕΕΙΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΦΗΛΟΥ....(ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΣΤΕ) ΝΑ ΜΑΖΕΥΑΜΕ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ  ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΓΗΣ...ΑΣΠΡΟΥΣ-ΜΑΥΡΟΥΣ-ΚΙΤΡΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΖΑΜΕ ΤΟΝ ΛΙΘΟΒΟΛΙΣΜΟ....ΚΑΘΕ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΥΡΟ ....ΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΘΑ ΗΣΑΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΛΥΝΑΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΛΥΤΩΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ...ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΠΑΘΛΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΕΤΣΙ????

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου