ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

Πλατινί: "Στέλνω την υποστήριξή μου"

Πλατινί: "Στέλνω την υποστήριξή μου"

Στο “Γ. Καραϊσκάκης” την ερχόμενη Τρίτη (14/12) αναμένεται να βρεθεί και ο πρόεδρος της UEFA, Μισέλ Πλατινί, για το φιλικό ανάμεσα στους φίλους του Ζιντάν και του Ρονάλντο με τους All Stars του Ολυμπιακού.
Ο ισχυρός άνδρας της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA δήλωσε την συμπαράστασή του στην πρωτοβουλία και αναφέρθηκε στο ρόλο του ποδοσφαίρου στην παγκόσμια κοινότητα.

"Ο αγώνας κατά της φτώχειας αποτελεί μια μοναδική και φανταστική πλατφόρμα προκειμένου να στρέψει την προσοχή όλου του κόσμου στα Προγράμματα ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών σκοπός των οποίων είναι να αντλήσουν κεφάλαια υπέρ της Παγκόσμιας φτώχειας. Φέτος στόχος τους είναι να ενισχύσουν τα εκατομμύρια των ανθρώπων που επλήγησαν από τον σεισμό στην Αϊτή και τις πλημμύρες στο Πακιστάν.
 Από όλα τα αθλήματα, το ποδόσφαιρο με την παγκόσμια απήχηση και τους απλούς κανόνες του ευ αγωνίζεσθε, βρίσκεται στην μοναδική θέση να φέρει κοντά τους ανθρώπους με τέτοιο τρόπο ώστε να τους ευαισθητοποιήσει για τέτοια παγκόσμια ζητήματα. Στέλνω την ολόψυχη υποστήριξή μου σε όλους όσους εμπλέκονται σε αυτό τον ξεχωριστό αγώνα , συμπεριλαμβανομένων και τους πρέσβεις καλής θέλησης Ρονάλντο και τον Ζινεντίν Ζιντάν καθώς και σε όλους τους παίκτες και τους φιλάθλους που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα".

Εξάλλου, να τονιστεί ότι τα ολλανδικά ΜΜΕ ανακοίνωσαν ότι πέντε άσοι της χώρας θα παρευρεθούν στο φιλικό και ο λόγος γίνεται για τους βετεράνους, Τζιοβάνι Φαν Μπρόνκχορστ και Πιερ Φαν Χόιντονκ, τον Γκρεγκορί Φαν Ντερ Βιλ του Άγιαξ, τον γκολκίπερ Λουτσιάνο της Γκρόνιγκεν και τον Ντάγκλας της Τβέντε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου