ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Προπονήθηκε κανονικά ο Μπράβο

Προπονήθηκε κανονικά ο Μπράβο

Κανονικά προπονήθηκε ο Ραούλ Μπράβο για τον Ολυμπιακό, ειδικό πρόγραμμα φυσικής κατάστασης για Αβραάμ και Τοροσίδη. Καταμέστο θα είναι και πάλι το "Γ. Καραϊσκάκης", αφού η πώληση των εισιτηρίων προχωράει με γοργούς ρυθμούς.

Αφού πρώτα μπήκαν στα... πιτς την Τρίτη προκειμένου να ξεκουραστούν μετά το κυριακάτικο δύσκολο παιχνίδι με την Καβάλα, οι παίκτες του Ολυμπιακού επέστρεψαν στις προπονήσεις, συνεχίζοντας την προετοιμασία τους για την επικείμενη αναμέτρηση με τον Ατρόμητο στο "Γ. Καραϊσκάκης" (12/12, 17:15, RedPlanet.gr, ΝΕΤ).
Στα πολύ θετικά ότι ο Ραούλ Μπράβο ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα των συμπαικτών του και έτσι δεν τίθεται θέμα μη συμμετοχής του κόντρα στην ομάδα του Γιώργου Δώνη, που προέρχεται από την ισοπαλία με την ΑΕΚ και τη νίκη προηγουμένως στην Τούμπα απέναντι στον ΠΑΟΚ και είναι σε πολύ καλή κατάσταση.


Από εκεί και πέρα, ο Γιώργος Γκαλίτσιος ακολούθησε πρόγραμμα, το οποίο που περιλάμβανε ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο, τρέξιμο και ασκήσεις με μπάλα στο γήπεδο, ενώ ατομικό πρόγραμμα έκανε και ο Άλμπερτ Ριέρα, που κάνει αγώνα δρόμου για να είναι έτοιμος με την έναρξη του δευτέρου γύρου του πρωταθλήματος το νέο έτος.

Επιπροσθέτως, ειδικό πρόγραμμα φυσικής κατάστασης ακολούθησαν οι Βασίλης Τοροσίδης και Αβραάμ Παπαδόπουλος. Οι παίκτες του Ολυμπιακού θα επανέλθουν στις προπονητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη την Πέμπτη στις 10:30 για να συνεχίσουν την προετοιμασία του για το παιχνίδι στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Super League.

Εξάλλου, θα πρέπει να τονιστεί ότι το "Γ. Καραϊσκάκης" αναμένεται να είναι και πάλι γεμάτο, αφού έχουν ήδη φύγει 13.000 κομμάτια και η λογική λέει ότι πάμε για νέο sold out. Ο κόσμος της ομάδας θα ανταποκριθεί και πάλι στις απαιτήσεις και θα σπρώξει τον Ολυμπιακό σε μια ακόμη νίκη μέσα στο "κάστρο" του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου