ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

Πυρ και μανία ο Ίβκοβιτς

Πυρ και μανία ο Ίβκοβιτς

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς ήταν πολύ εκνευρισμένος με τον Πορτογάλο διαιτητή του αγώνα με τη Μάλαγα, Λουίς Λόπες, διότι θεωρεί ότι αδίκησε την ομάδα του.

Ποιος είδε τον Ντούσαν Ίβκοβιτς μετά το τέλος του αγώνα με τη Μάλαγα και δεν τον φοβήθηκε και το συγκεκριμένο δεν είχε να κάνει με τη... μη απόδοση των παικτών του στα πρώτα 30 λεπτά του αγώνα με τη Μάλαγα.

Ο "Ντούντα" ήταν απίστευτα εκνευρισμένος με τον Πορτογάλο διαιτητή, Λουίς Λόπες, ο οποίος πήρε πάνω του μια απόφαση στα 51'' πριν το τέλος της αναμέτρησης, όταν έδωσε την μπάλα στους Ανδαλουσιάνους από την τελική γραμμή, αν και αυτή βγήκε από δικό τους παίκτη έπειτα από εξαιρετική άμυνα του Βασίλη Σπανούλη. Ο Έλληνας γκαρντ εξερράγη, όπως ο "Ντούντα", διότι ο ρέφερι ήταν στο ένα μέτρο και όμως πήγε να αδικήσει τον Ολυμπιακό. Εντέλει, βρέθηκε η λύση από τον Ίλια Μπελόσεβιτς, αν και βρισκόταν κοντά στο κέντρο του γηπέδου.


Ο 67χρονος προπονητής των Πειραιωτών είχε γενικότερα πολλά παράπονα από τον Πορτογάλο διαιτητή, απλά η συγκεκριμένη φάση ήταν αυτή που ξεχείλισε το ποτήρι και τον έκανε να "εκραγεί". Αυτό δεν θα μπορούσε να μην γίνει αντιληπτό και από τους δημοσιογράφους της ομάδας, που βρέθηκαν στη Μάλαγα, διότι ο Ίβκοβιτς δεν μπορούσε να κρύψει τα νεύρα του. Όμως, έδωσε και η ομάδα τα δικαιώματά της, τρέχοντας στο τέλος να καλύψει όλα όσα δεν έκανε στα τρία πρώτα δεκάλεπτα της αναμέτρησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου