ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

Ένας που θα τρέχει

Ένας που θα τρέχει

Μπορεί στο “ερυθρόλευκο” στρατόπεδο να υπάρχει ικανοποίηση για το διπλό στην Καβάλα και κάποιες καλές εμφανίσεις μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα, όμως η απόκτηση ενός παίκτη στις μεταγραφές του χειμώνα, ίσως να είναι το κομμάτι του παζλ που λείπει από το σχέδιο Βαλβέρδε.
Στο μεγάλο Λιμάνι, έχουν διαπιστώσει μετά από την ολοκλήρωση 13ών αγωνιστικών στην Superleague, πως λείπει η ταχύτητα και η δύναμη από τα “ερυθρόλευκα” χαφ.

Αυτό φυσικά δεν σημαίνει, πως στον Πειραιά δεν είναι ικανοποιημένοι τόσο από τον Ντουντού, όσο και από τον Ουρτάδο, όμως είναι φανερό πως χρειάζεται ταχύτητα. Αυτές είναι οι απαιτήσεις στο σύγχρονο ποδόσφαιρο και φυσικά ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να πάει... κόντρα στο ρεύμα.

 Οι Ντουντού και Ουρτάδο κάνουν πολλές άλλες δουλειές μέσα στον αγωνιστικό χώρο, ο καθένας έχει τα χαρακτηριστικά του, αλλά κανείς από τους δύο δεν... τρώει τα χιλιόμετρα, που απαιτούνται από ένα σύγχρονο χαφ.

Γι' αυτόν λοιπόν τον λόγο, οι Πειραιώτες έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα, πως την χειμερινή μεταγραφική περίοδο θα πρέπει να προχωρήσουν στην αγορά ενός αμυντικού χαφ ή αν θέλετε σκέτου χαφ, που να τρέχει, να μοιράζει και να έχει δύναμη, προκειμένου να ενισχύσουν την μεσαία τους γραμμή.

Για να γίνει όμως αυτό πραγματικότητα, θα πρέπει πρώτα να δώσει το “ΟΚ” ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε πει πως ο Ισπανός τεχνικός θα είναι το αφεντικό στου Ρέντη και το δείχνει με πράξεις.

Η διοίκηση του Ολυμπιακού λοιπόν, δεν υπάρχει περίπτωση να κινηθεί για την απόκτηση ενός χαφ ή οποιουδήποτε άλλου παίκτη, πριν πάρει την συγκατάθεση και τις οδηγίες του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Το ραντεβού ανάμεσα στον μεγαλομέτοχο του Θρύλου και τον Ισπανό τεχνικό, θα κρίνει πολλά για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, αφού οι δύο άντρες θα συζητήσουν τα πάντα για το μέλλον των Πειραιωτών.

Να σημειωθεί πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης,  θα παρακολουθήσει τον αγώνα της ομάδας με τον Ατρόμητο στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”.

Οι... φευγάτοι

Τον Γενάρη πάντως, οι “ερυθρόλευκοι” δεν θα κοιτάξουν μόνο να ενισχυθούν, αλλά και να... ξεφορτωθούν από το ρόστερ τους, παίκτες που δεν υπολογίζει ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ο Γκαλίτσιος και ο Ζαϊρί, δεν φαίνεται να βρίσκονται στα πλάνα του Ισπανού τεχνικού και δεν αποκλείεται την προσεχή μεταγραφική περίοδο να... κουνήσουν μαντήλι.

Το ίδιο ισχύει και για τον Κώστα Μήτρογλου, μόνο που στην συγκεκριμένη περίπτωση, οι Πειραιώτες σκέφτονται μονάχα το ενδεχόμενο δανεισμού του παίκτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου