ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

Το μυαλό στην Μάλαγα

Το μυαλό στην Μάλαγα

O Oλυμπιακός ξεκινάει την προετοιμασία του για τα δύο σερί εκτός έδρας ματς στην Ευρωλίγκα, το μυαλό πρώτα στο ματς με την Μάλαγα (9/12), ενώ ακολουθεί εκείνο με την Σαρλερουά (13/12).
Η προετοιμασία της ομάδας του Ολυμπιακού για τα δύο σερί εκτός έδρας παιχνίδια που έχει να δώσει για την Ευρωλίγκα, ξεκινάει την Τρίτη (7/12) για τους Πειραιώτες, με διπλή προπόνηση στο ΣΕΦ.
Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς φανέρωσε το αυστηρό του πρόσωπο στους παίκτες μετά το τέλος του ματς με τον ΠΑΟΚ, με τους αθλητές να έχουν λάβει το ξεκάθαρο μήνυμα του Σέρβου τεχνικού πως... "τέρμα η χαλάρωση και όποιος δεν μπορεί, δεν θα παίζει". Άπαντες στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο, πλέον, έχουν ως στόχο να κάνουν το "2 στα 2" στην Ευρωλίγκα, καθώς μέσα σε λίγες μέρες, έχουν να δώσουν δύο σερί κρίσιμα εκτός έδρας παιχνίδια στην διοργάνωση, πρώτα την Πέμπτη (9/12) απέναντι στην Μάλαγα (21:45, NET) στο "Λος Ντεπόρτες" και στη συνέχεια την Δευτέρα (13/12) κόντρα στην Σαρλερουά.


Από Ισπανία κατευθείαν στο Βέλγιο

Λόγω ότι είναι μικρό το χρονικό διάστημα μεταξύ των δύο αναμετρήσεων, οι ερυθρόλευκοι θα παραμείνουν στην Ισπανία μέχρι την Κυριακή (12/12) και στην συνέχεια θα "πετάξουν" με προορισμό το Βέλγιο για το επόμενο ματς.

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα διεξαχθεί κανονικά η 8η αγωνιστική της Α1, αλλά το προγραμματισμένο εκτός έδρας παιχνίδι του Ολυμπιακού με αντίπαλο τον Ηλυσιακό δεν θα γίνει σε εκείνο το διάστημα, αλλά την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου (18:00, ET-1), λόγω των υποχρεώσεων των Πειραιωτών στην Ευρωλίγκα.

Πιθανή νίκη στην Μάλαγα προσφέρει την πρώτη θέση στον Ολυμπιακό

To μυαλό, όλων, λοιπόν, είναι απόλυτα συγκεντρωμένο στον πρώτο αγώνα με αντίπαλο την Μάλαγα στην Ανδαλουσία, με τον Ολυμπιακό να ζητάει τη νίκη απέναντι στην ισπανική ομάδα, ώστε να πάρει καθοριστικό προβάδισμα στην βαθμολογία, με σκοπό την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον όμιλο, η οποία μπορεί να φέρει πολλά πλεονεκτήματα στους ερυθρόλευκους μέχρι τα προημιτελικά, ένα βήμα πριν από το Final-4 της Βαρκελώνης.

Aυτή την στιγμή οι Πειραιώτες είναι πρώτοι στο "Group B" της Euroleague, με 5 νίκες και 2 ήττες, ενώ η Μάλαγα ακολουθεί στην τρίτη θέση με 4 νίκες και 3 ήττες, με την Ρεάλ Μαδρίτης να είναι δεύτερη. Όπως γίνεται αντιληπτό, στο ενδεχόμενο που ο Ολυμπιακός "δραπετεύσει" με το "διπλό" από την Ανδαλουσία, "τελειώνει" τις ελπίδες της ομάδας του Αίτο Ρενέσες για την κατάκτηση της πρωτιάς στον όμιλο, ενώ ας μην ξεχνάμε πως στο ματς του πρώτου γύρου στο ΣΕΦ, οι ερυθρόλευκοι είχαν διαλύσει τους Ισπανούς με σκορ 93-66 (+27).

Το μας στο "Λος Ντεπόρτες", πάντως, θέλει ιδιαίτερη προσοχή, κυρίως γιατί η Μάλαγα συνηθίζει να παίζει καλά στο σπίτι της, αλλά και γιατί την περσινή σεζόν ο Ολυμπιακός είχε υποστεί ήττα-ΣΟΚ στην Ανδαλουσία με σκορ 86-68.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου