ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

Οι σφυριχτρες της 14ης αγωνιστικης

Επιστροφές… καταστροφές

Επιστροφές… καταστροφές!
«Εργολαβίες» μοιράζει η ΚΕΔ: Τρίτη φορά ο Κάκος στον Παναθηναϊκό, ο Σταθόπουλος στον Ηρακλή και ο Παππάς στην Ξάνθη. Όλοι επιστρέφουν σε γνωστά λημέρια, είτε από τιμωρίες, είτε από… κρίσεις σκωληκοειδίτιδας! Η 14η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας έχει... διαιτητική αγωνία: Θα φέρει ο Καλόπουλος ποτέ «άσο»; Θα σταθεί στην κατηγορία ο Ζαχαριάδης; Θα πάψει ποτέ να ορίζεται ο Θάνος; Το www.sport-fm.gr ανοίγει και πάλι το αρχείο του και σας αποκαλύπτει όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τους διαιτητές του Σαββατοκύριακου… ΜΗΤΣΙΟΣ (Ολυμπιακός Βόλου-Άρης)

Στην πρώτη του χρονιά στη Σούπερ Λίγκα, ο Χρήστος Μήτσιος έχει ήδη διευθύνει έξι παιχνίδια, εκ των οποίων ένα του Ολυμπιακού Βόλου και ένα του Άρη. Ο Ηπειρώτης ρέφερι ήταν στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός Βόλου 1-1 όπου ήταν άριστος και στο Ολυμπιακός-Άρης 1-0 όπου τα είχε κάνει θάλασσα: δεν είχε δώσει πέναλτι του Παπαδόπουλου στον Ρουίζ, δεν είχε δώσει άλλο πέναλτι του Φατί στον Φουστέρ, ενώ μπορούσε να βγάλει 2η κίτρινη σε Κουλοχέρη και Μπράβο.
Τώρα επιστρέφει από τιμωρία, καθώς στο Κέρκυρα-Ξάνθη 1-1 (10η αγωνιστική) και συγκεκριμένα στο γκολ της ισοφάρισης των γηπεδούχων στο 93’, υπήρχε καταφανέστατο επιθετικό φάουλ του Μαϊστόροβιτς στον Λυμπερόπουλο και η φάση έπρεπε να διακοπεί.
Την περσινή σεζόν ο Μήτσιος σφύριζε στη Β’ Εθνική, ωστόσο η ΚΕΔ τον είχε ορίσει σε ένα μονάχα ματς της Σούπερ Λίγκας για να τον δοκιμάσει: ήταν το Άρης-Πανθρακικός 0-2, το οποίο διεξήχθη σε δύο δόσεις (είχε διακοπεί λόγω κακοκαιρίας και συνεχίστηκε την επόμενη μέρα). Στον αγώνα αυτό, ο Ηπειρώτης ρέφερι δεν είχε δώσει πέναλτι στον Άρη (Ματεντζίδης σε Τζόνσον), ενώ έπρεπε να είχε αποβάλει τον Κάλβο και τον Λαμπριάκο…


ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ (ΠΑΟΚ-Ηρακλής)

Τρίτος συνεχόμενος ορισμός για τον Γιώργο Σταθόπουλο και για τρίτη φορά φέτος ορίζεται σε παιχνίδι του Ηρακλή! Μάλιστα, τα δύο προηγούμενα ήταν επίσης ντέρμπι: Ο ρέφερι από την Αχαΐα ήταν στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στο Ηρακλής-Ολυμπιακός 2-1, μετά από το οποίο τιμωρήθηκε για επτά ολόκληρες αγωνιστικές! Αυτό συνέβη περισσότερο λόγω του έντονου θορύβου που δημιούργησε ο Ολυμπιακός, παρά γιατί έκανε μια κακή διαιτησία. Η πραγματικότητα είναι ότι δεν είχε δώσει ένα καταφανές πέναλτι στον Ηρακλή (Ντουντού στον Κομπαγιάσι στις καθυστερήσεις), ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» ήταν εκείνοι που φώναξαν για δύο φάσεις που δεν είναι τόσο ξεκάθαρες: μια ανατροπή του Ιμπαγάσα που εξελίχθηκε σε ευκαιρία του Μήτρογλου και μια ανατροπή του Φετφατζίδη από τον Λίμα.
Το δεύτερο φετινό παιχνίδι του Ηρακλή που σφύριξε ο Σταθόπουλος, ήταν το ντέρμπι με τον Άρη, το οποίο κέρδισαν με 1-0 και με άριστη διαιτησία.
Ένα άλλο χαρακτηριστικό του ρέφερι από την Αχαΐα, είναι ότι δεν φέρνει με τίποτα «διπλό»: σε 24 ματς που σφύριξε πέρσι και φέτος, μόλις δύο φορές νίκησε ο φιλοξενούμενος (όλες πέρσι). Φέτος, σε πέντε παιχνίδια, τα τέσσερα τα κέρδισε ο γηπεδούχος (και μια ισοπαλία)!
Τον ΠΑΟΚ τον σφυρίζει για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν, ωστόσο την περσινή «τον είχε» σε τρία ντέρμπι με ΑΕΚ και Άρη.

Ο Σταθόπουλος με τον ΠΑΟΚ

2009-2010: Αστέρας Τρ.-ΠΑΟΚ 1-1, ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 1-0, Λάρισα-ΠΑΟΚ 2-1, ΠΑΟΚ-Άρης 2-0 (πλέι οφ), Άρης-ΠΑΟΚ 3-2 (πλέι οφ).
2008-2009: Πανθρακικός-ΠΑΟΚ 0-1, ΠΑΟΚ-Ξάνθη 1-0, ΠΑΟΚ-Θρασύβουλος 2-1.
2007-2008: Βέροια- ΠΑΟΚ 0-0.
Σύνολο σε 9 ματς: 4 νίκες, 2 ισοπαλίες, 3 ήττες.

Ο Σταθόπουλος με τον Ηρακλή

2010-2011: Ηρακλής-Ολυμπιακός 2-1, Ηρακλής-Άρης 1-0.
2009-2010: Καβάλα-Ηρακλής 1-0, Ολυμπιακός-Ηρακλής 1-1, Άρης-Ηρακλής 4-2.
2008-2009: Πανιώνιος-Ηρακλής 0-2, Λάρισα-Ηρακλής 2-0.
Σύνολο σε 7 ματς: 3 νίκες, 1 ισοπαλία, 3 ήττες.


ΠΑΠΠΑΣ (Skoda Ξάνθη-Καβάλα)

Το εν λόγω παιχνίδι είναι το έκτο φετινό για τον Ανδρέα Παππά και (όπως παραπάνω με τον Σταθόπουλο και παρακάτω με τον Κάκο) η απόφαση της ΚΕΔ να τον ορίσει για τρίτη φορά σε παιχνίδι της Ξάνθης προκαλεί απορίες… Δεν είναι δυνατόν να σφυρίζουν συνεχώς οι ίδιοι διαιτητές τις ίδιες ομάδες και η ΚΕΔ οφείλει να αντιμετωπίσει τους ορισμούς με λιγότερη προχειρότητα.
Ο Αθηναίος ρέφερι είχε διευθύνει το ΑΕΚ-Ξάνθη 1-0 (5η αγ.) και το Λάρισα-Ξάνθη 3-0 (8η αγ.). Και στα δύο ήταν αλάνθαστος. Ωστόσο, το τελευταίο παιχνίδι που διηύθυνε ήταν το Καβάλα-ΠΑΟΚ 0-1 την 9η αγωνιστική. Για να επιστρέφει τώρα, πέντε αγωνιστικές μετά, σημαίνει πως όλο αυτό το διάστημα είχε μπει στο «ψυγείο», μιας και στο εν λόγω ματς, ο Παππάς δεν είχε δώσει πέναλτι (και αποβολή) του Καρντόσο στον Σαλπιγγίδη, ενώ έπρεπε να δείξει απ’ ευθείας κόκκινη στον Καρντόσο για μαρκάρισμα στον Ελ Ζαρ.

Τα άλλα δύο φετινά του παιχνίδια ήταν το ΠΑΟΚ-Πανσερραϊκός 3-2 και το Πανιώνιος-Εργοτέλης 0-1. Όπως γίνεται αντιληπτό, δεν έχει φέρει μέχρι στιγμής ισοπαλία, ενώ ακόμη και πέρσι σε εννιά παιχνίδια συνολικά, μόλις το ένα έληξε ισόπαλο!
Την περσινή σεζόν, εξάλλου, ο Αθηναίος ρέφερι σφύριξε δύο αγώνες της Καβάλας και έναν της Ξάνθης: Καβάλα-Αστέρας Τρ. 0-1 (όπου τα είχε θαλασσώσει στον πειθαρχικό έλεγχο), Καβάλα-Παναθηναϊκός 2-2 (όπου δεν είχε δώσει φάουλ του Νίνη στον Παβίσεβιτς στο 94', πριν σεντράρει ο Κατσουράνης στον Σισέ και να ισοφαρίσει) και Ξάνθη-Ηρακλής 4-3.


ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ (Εργοτέλης-Κέρκυρα)

Η μοίρα επιφύλαξε στον Πραξιτέλη Ζαχαριάδη το χειρότερο ξεκίνημα για νέο διαιτητή. Στην πρώτη του χρονιά στη Σούπερ Λίγκα, η ΚΕΔ δίσταζε να τον ορίσει τις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές. Το έκανε την 5η, στο Καβάλα-Πανιώνιος 2-1. Στο ντεμπούτο του ο Θεσσαλονικιός ρέφερι, ακύρωσε κανονικό γκολ των φιλοξενούμενων για ανύπαρκτο φάουλ του Κουμορτζί στον Κούκετς και δεν έδωσε δύο(!) πέναλτι στην Καβάλα (Τσότσαλιτς στον Χργκλόβιτς και Αράς στον Αλεξάντροβιτς, ο οποίος αποβλήθηκε και με δεύτερη κίτρινη επειδή ο Ζαχαριάδης θεώρησε πως έκανε θέατρο)!
Από τότε δεν ξανασφύριξε, πράγμα λογικό. Μάλιστα η ΚΕΔ τον υποβίβασε για λίγο και στη Β’ Εθνική για να μην μείνει εκτός δράσης. Την Κυριακή στο Παγκρήτιο θα διευθύνει μόλις το δεύτερο παιχνίδι στην καριέρα του στη Σούπερ Λίγκα. Και ο Θεός μαζί του…


ΤΣΙΝΙΑΡΗΣ (Πανσερραϊκός-Πανιώνιος)

Για τον Μιχάλη Τσινιάρη αυτό θα είναι το δεύτερο παιχνίδι του Πανιωνίου το οποίο σφυρίζει τη φετινή περίοδο. Το προηγούμενο ήταν το Πανιώνιος-ΑΕΚ 1-0 την 8η αγωνιστική, με την αυστηρή αλλά ορθή αποβολή του Νταντόμο, την οποία όμως δεν είχε δει αλλά του την είχε υποδείξει ο βοηθός του, Μπαλτάς. Πέρυσι δεν είχε διευθύνει ούτε ένα παιχνίδι των Νεοσμυρνιωτών, ενώ και τον Πανσερραϊκό τον σφυρίζει για πρώτη φορά.
Συνολικά φέτος έχει διευθύνει έξι παιχνίδια και άλλο ένα από… σπόντα! Ήταν στα Κέρκυρα-ΑΕΚ 2-1, Αστέρας Τρ.-ΠΑΟΚ 0-0, ΠΑΟΚ-Άρης 0-1, Ατρόμητος-Ολυμπιακός Β. 2-2 (δεν έδωσε δύο πέναλτι στον Ατρόμητο), Πανιώνιος-ΑΕΚ 1-0 και Καβάλα-ΑΕΚ 2-1. Το… από σπόντα, ήταν το Ολυμπιακός Β.-Κέρκυρα 1-0, όπου ήταν τέταρτος, αλλά μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο λόγω τραυματισμού του Παμπορίδη.
Για τον Αθηναίο ρέφερι είναι η δεύτερη χρονιά στη Σούπερ Λίγκα και σε 20 παιχνίδια συνολικά, μόλις τρεις φορές έχει κερδίσει η φιλοξενούμενη ομάδα!


ΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ (ΑΕΚ-Λάρισα)

Σαράντα… χρόνια διαιτητής (που λέει ο λόγος), ο Δημήτρης Καλόπουλος έχει σφυρίξει δεκάδες παιχνίδια της ΑΕΚ και της Λάρισας. Ματς μεταξύ των δύο ομάδων έχει διευθύνει άλλες δύο φορές, μόνο που και τα δύο ήταν στο Αλκαζάρ: το τελευταίο ήταν το Λάρισα-ΑΕΚ 0-0 την περίοδο 2008-2009, όταν και είχε δώσει ανύπαρκτο πέναλτι υπέρ των Θεσσαλών (το οποίο έχασαν), αλλά τους είχε αφήσει και αδίκως με δέκα παίκτες στο 45’ (2η κίτρινη στον Ιγκλέσιας). Το πρώτο, ήταν το Λάρισα-ΑΕΚ 0-1 την σεζόν 2006-2007.
Από το 2003, ο Θεσσαλονικιός ρέφερι έχει διευθύνει 20 ματς της ΑΕΚ, με την Ένωση να έχει κερδίσει τα μισά. Σχεδόν τα μισά έχει κερδίσει και η Λάρισα στα 12 παιχνίδια της με τον Καλόπουλο.
Φέτος ο Καλόπουλος διανύει μια εξαιρετική σεζόν, έχοντας σφυρίξει έξι αγώνες με πολύ καλές διαιτησίες. Χαρακτηριστικό του, ότι στα έξι αυτά ματς, δεν κέρδισε ποτέ η γηπεδούχος ομάδα (3 ισοπαλίες και 3 νίκες φιλοξενούμενων)! Στην ΑΕΚ ορίζεται πρώτη φορά τη φετινή σεζόν, ενώ για τους Θεσσαλούς ήταν και στο Λάρισα-Κέρκυρα 1-1.

Ο Καλόπουλος με την ΑΕΚ

2009-2010: ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΚ 1-1, Εργοτέλης-ΑΕΚ 2-2, Ολυμπιακός-ΑΕΚ 1-2 (μέτρησε το οφσάιντ-γκολ του Μήτρογλου, ακύρωσε γκολ του Τοροσίδη για ανύπαρκτο φάουλ).
2008-2009: ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 1-0, ΑΕΚ-Ολυμπιακός 0-1, Πανσερραϊκός-ΑΕΚ 1-5, Εργοτέλης-ΑΕΚ 1-1 (δεν έδωσε από ένα πέναλτι στην κάθε ομάδα), Λάρισα-ΑΕΚ 0-0.
2007-2008: Παναθηναϊκός-ΑΕΚ 2-1, Παναθηναϊκός-ΑΕΚ 4-1 (πλέι οφ).
2006-2007: Αιγάλεω-ΑΕΚ 1-2, Λάρισα-ΑΕΚ 0-1, Πανιώνιος-ΑΕΚ 3-1.
2005-2006: Λεβαδειακός-ΑΕΚ 0-1, ΟΦΗ-ΑΕΚ 0-1, ΑΕΚ-Ιωνικός 2-1, ΑΕΚ-ΟΦΗ 2-0.
2004-2005: Εργοτέλης-ΑΕΚ 0-1.
2003-2004: ΑΕΚ-Καλλιθέα 1-1, Χαλκηδόνα-ΑΕΚ 2-0.
Σύνολο σε 20 ματς: 10 νίκες, 5 ισοπαλίες, 5 ήττες.

Ο Καλόπουλος με τη Λάρισα

2010-2011: Λάρισα-Κέρκυρα 1-1.
2009-2010: Λάρισα-Ξάνθη 2-0, Λάρισα-Καβάλα 1-0, Λάρισα-Λεβαδειακός 1-2.
2008-2009: Λάρισα-Θρασύβουλος 3-0, Λάρισα-Παναθηναϊκός 1-1, Πανιώνιος-Λάρισα 1-1, Λάρισα-ΑΕΚ 0-0.
2007-2008: Πανιώνιος-Λάρισα 3-1 (δεν έδωσε από ένα πέναλτι), Λάρισα-Ατρόμητος 2-0.
2006-2007: Λάρισα-Ατρόμητος 2-1, Λάρισα-ΑΕΚ 0-1.
Σύνολο σε 12 ματς: 5 νίκες, 4 ισοπαλίες, 3 ήττες.


ΘΑΝΟΣ (Ολυμπιακός-Ατρόμητος)

Πρώτη χρονιά του Δημήτρη Θάνου στη Σούπερ Λίγκα και έχει «καταφέρει» το εξής εντυπωσιακό: είναι ο μοναδικός διαιτητής της κατηγορίας (μαζί με τον Κωνσταντινέα) που έχει οριστεί και στις 14 αγωνιστικές που έχουν διεξαχθεί έως τώρα στο πρωτάθλημα! Συγκεκριμένα, σε πέντε παιχνίδια έχει οριστεί ως πρώτος διαιτητής και σε εννιά ως τέταρτος! Κάθε Κυριακή στις επάλξεις δηλαδή, ασχέτως αν στα περισσότερα παιχνίδια σήκωνε απλώς τα ταμπελάκια…
Πέρα από την πλάκα πάντως, ο ρέφερι από τα Γρεβενά έχει κάνει άριστες διαιτησίες στα τέσσερα ματς που έχει σφυρίξει. Ένα από αυτά ήταν το Ατρόμητος-Ηρακλής 1-1 τη 2η αγωνιστική. Τον Ολυμπιακό τον έχει σφυρίξει φέτος στο 0-1 με την Ηλιούπολη για την 4η φάση του Κυπέλλου. Τα υπόλοιπα φετινά του παιχνίδια ήταν τα Ηρακλής-Πανσερραϊκός 1-1, Παναθηναϊκός-Λάρισα 1-1 και Αστέρας Τρ.-Ξάνθη 1-2. Όπως γίνεται αντιληπτό, μαζί του δεν κερδίζει ποτέ (έως τώρα) ο γηπεδούχος…


ΚΑΚΟΣ (Αστέρας Τρίπολης-Παναθηναϊκός)

Από πού να αρχίσεις; Ας ξεκινήσουμε από το γεγονός ότι ο Τάσος Κάκος διανύει αναμφισβήτητα μια κακή χρονιά και όχι μόνο για τις διαιτησίες του. Είχε τραυματισμό, είχε κρίση σκωληκοειδίτιδας η οποία δεν χρειάστηκε τελικά χειρουργείο, είχε τιμωρία, είχε και αρκετές μέτριες έως κακές διαιτησίες. Έκανε λάθη στο Ολυμπιακός Βόλου-ΑΕΚ 3-1, στο Άρης-ΑΕΚ 0-4, στο Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 2-1 και τα περισσότερα στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 2-1, τα οποία του στοίχισαν τελικά και την τιμωρία του για δύο αγωνιστικές.
Την Κυριακή επιστρέφει για να σφυρίξει το τρίτο παιχνίδι του Παναθηναϊκού μέσα στη σεζόν: είχαν προηγηθεί το ντέρμπι των «αιωνίων» και το 2-2 στην Καβάλα. Τώρα, για ποιο λόγο η ΚΕΔ, τον έχει ορίσει σε τρία ματς του Παναθηναϊκού και σε τρία ματς της ΑΕΚ, στα επτά συνολικά που έχει οριστεί φέτος, είναι απορίας άξιο…
Πάντως, οι «πράσινοι» έχουν καλή παράδοση με τον Κερκυραίο: τους έχει σφυρίξει σε 16 παιχνίδια πρωταθλήματος από το 2004 και έχουν μόλις δύο ήττες, ενώ έχουν κερδίσει τα δέκα από αυτά.

Περίεργη και αξιοσημείωτη όμως, είναι η σχέση του Κάκου με τον Αστέρα Τρίπολης: στα επτά χρόνια που ο Κερκυραίος σφυρίζει στη μεγάλη κατηγορία, ο διεθνής ρέφερι έχει διευθύνει μόλις τρία παιχνίδια των Αρκάδων, όλα την περίοδο 2007-2008! Πέρασαν σχεδόν τρία χρόνια και από τότε ο Κάκος δεν ξανασφύριξε ματς του Αστέρα! Τα τρία παιχνίδια εκείνης της σεζόν ήταν: Αστέρας Τρ.-Ολυμπιακός 1-0 (δεν απέβαλε τον Νικοπολίδη στο πέναλτι που έκανε στον Τσέζαρεκ), Άρης-Αστέρας Τρ. 2-0 και Αστέρας Τρ.-Εργοτέλης 1-1. Το παιχνίδι στο «Κλεάνθης Βικελίδης» μάλιστα, παραμένει αξέχαστο: ο Κάκος δεν το ξεκίναγε αν δεν αποσύρονταν από την κερκίδα κάποια πανό των οπαδών του Άρη τα οποία καταφέρονταν εναντίον του Βασίλη Γκαγκάτση και του Γιώργου Ψυχομάνη! Το ξεκίνησε τελικά με 50 λεπτά καθυστέρηση!

Στο ίδιο γήπεδο και συμπτωματικά την ίδια σεζόν, ο Τάσος Κάκος είχε διευθύνει και το Άρης-Παναθηναϊκός 0-1. Στο ματς αυτό, υπεδείχθησαν εις βάρος των «κίτρινων» τρία ανύπαρκτα οφσάιντ, με ευθύνη όμως των βοηθών και όχι του Κερκυραίου. Μετά το παιχνίδι, ο τότε πρόεδρος του Άρη, Λάμπρος Σκόρδας παραιτήθηκε από αντιπρόεδρος της Σούπερ Λίγκας, κάνοντας τις γνωστές δηλώσεις περί «βουβαλιών» και «βατράχων»…

Ο Κάκος με τον Παναθηναϊκό

2010-2011: Καβάλα-Παναθηναϊκός 2-2, Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 2-1.
2009-2010: Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 2-0, Ξάνθη-Παναθηναϊκός 1-2, Ατρόμητος-Παναθηναϊκός 0-3.
2008-2009: Πανθρακικός-Παναθηναϊκός 1-3, Ηρακλής-Παναθηναϊκός 0-0, ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 0-1 (δεν απέβαλε τον Σιμάο), ΑΕΚ-Παναθηναϊκός 0-2.
2007-2008: Εργοτέλης-Παναθηναϊκός 0-3, Λάρισα-Παναθηναϊκός 2-2 (μέτρησε γκολ-οφσάιντ του Τζιόλη, με ευθύνη του βοηθού Μπερσή), Άρης-Παναθηναϊκός 0-1, Ξάνθη-Παναθηναϊκός 3-2, Παναθηναϊκός-Άρης 3-1 (πλέι οφ).
2006-2007:-
2005-2006: Καλαμαριά-Παναθηναϊκός 0-1.
2004-2005: Παναθηναϊκός-Άρης 0-0.
Σύνολο σε 16 ματς: 10 νίκες, 4 ισοπαλίες, 2 ήττες.

*Ο Τάσος Κάκος έχει διευθύνει και τρία ματς του Παναθηναϊκού στο Κύπελλο Ελλάδος. Πέρυσι, σφύριξε τον τελικό της διοργάνωσης με τον Άρη, όπου οι «πράσινοι» κατέκτησαν το τρόπαιο με 1-0. Την περίοδο 2007-2008, είχε διευθύνει το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 4-0 για την 5η φάση. Τέλος, τη σεζόν 2006-2007 είχε σφυρίξει το ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 2-1 για τα προημιτελικά (οι «πράσινοι» νίκησαν στη ρεβάνς 3-1 στην παράταση και προκρίθηκαν).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου