ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Αποφασίζουν το μεταγραφικό μπάτζετ στον Παναθηναϊκό



Αποφασίζουν το μεταγραφικό μπάτζετ στον Παναθηναϊκό


Η ώρα να αρχίσει σιγά σιγά να ξεκαθαρίζει το μεταγραφικό τοπίο στον Παναθηναϊκό φτάνει. Αύριο το απόγευμα ενώπιον των μελών του διοικητικού συμβουλίου ο Κώστας Αντωνίου θα μιλήσει ως ο καθ’ ύλην αρμόδιος για όλες τις εξελίξεις στο ποδοσφαιρικό τμήμα και στην κατάληξη της συζήτησης θα φανεί πού βαδίζει το Τριφύλλι ως προς την επικείμενη μεταγραφική περίοδο.
Το βασικότερο θέμα της ημερήσιας διάταξης στο αυριανό (8/12) διοικητικό συμβούλιο είναι η κουβέντα για τα όσα έγιναν τον τελευταίο μήνα -από την προηγούμενη συνεδρίαση- στην ομάδα και βέβαια όσα κρίνεται σκόπιμο ότι πρέπει να γίνουν για να προχωρήσει δυναμικά στην επίτευξη των στόχων της στις εγχώριες διοργανώσεις. Για τον λόγο αυτό ο Νικόλας Πατέρας έχει ζητήσει από τον διευθυντή ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού να δώσει το «παρών» για να αναλύσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα ζητήματα που άπτονται του αγωνιστικού.
Ο Αντωνίου θα εξηγήσει τους λόγους της αλλαγής προπονητή και θα αναφέρει τους όρους της συμφωνίας με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα και το τιμ του. Ακολούθως θα γίνει μια καταγραφή σε γενικές γραμμές των μεταγραφικών προσπαθειών για να καλυφθούν οι ανάγκες.

Το πιο βασικό είναι ότι θα προκύψει συζήτηση για το μπάτζετ που μπορεί να διατεθεί ώστε να γίνουν οι απαραίτητες προσθήκες. Ολα αυτά το πιο πιθανό είναι ασφαλώς -και με βάση τι έχει συμβεί στο παρελθόν σε ανάλογη περίπτωση- να τεθούν ως επικεφαλίδες δίχως λεπτομέρειες για τις θέσεις που χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα και ακόμα περισσότερο με ονόματα και… διευθύνσεις για τους στόχους.
Εχει, όμως, ξεχωριστό ενδιαφέρον η στάση που θα τηρήσουν όσοι μέτοχοι είναι στη σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου (Γιάννης Βαρδινογιάννης, Παύλος Γιαννακόπουλος, Νικόλας Πατέρας, Παναγιώτης Δάβαρης, Γιώργος Νίκας, Αδαμάντιος Πολέμης) και οι εκπρόσωποι όσων δεν μετέχουν (Ανδρέας Βγενόπουλος, Μιχάλης Ζολώτας) στο θέμα του μεταγραφικού μπάτζετ. Λογικά θα τεθεί το ερώτημα «υπάρχει διάθεση να βάλουμε χρήματα για την ενίσχυση της ομάδας;», απ’ όπου βέβαια μπορεί να προκύψει και ένα επιπλέον ζήτημα. Πού θα βρεθούν χρήματα;
Μέσα από νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ή από το ταμείο της ΠΑΕ; Δεν αποκλείεται να εξουσιοδοτηθεί ο πρόεδρος και να ζητηθεί από τον Αντωνίου να γίνουν σημαντικές περικοπές εξόδων -και συμβολαίων- για να βρεθούν πόροι για μεταγραφές.
Τα λεφτά του Παύλου

 (ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ!!!!!)
Αιφνιδιάζοντας τους πάντες ο Παύλος Γιαννακόπουλος στην προηγούμενη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου είχε θέσει θέμα με το ποσόν που είχε συμμετάσχει στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός είχε αναφέρει ότι με δεδομένο ότι η τελική αύξηση ανήλθε στα 9,1 εκατ. ευρώ αντί για τα 15 εκατ. ευρώ, θα έπρεπε να του επιστραφούν 350.000 από τα 800.000 ευρώ που έβαλε ο ίδιος.

Απόντων των Βαρδινογιάννη, Πατέρα αποφασίστηκε να μπει στην ημερήσια διάταξη του επόμενου Δ.Σ. όπως και έγινε. Εκτός αυτού και του μεταγραφικού, αύριο θα συζητηθούν το θέμα του γηπέδου με ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις από τον Βαγγέλη Σαμαρά και ένα αίτημα για αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της GreenTeam.
Συνεχίζονται οι μεταγραφικές συζητήσεις

Η απουσία του Κάρλος Φρέιτας από την Κοπεγχάγη γέννησε σενάρια μεταγραφικής φύσεως. Στην πραγματικότητα, ο Πορτογάλος έπρεπε να μείνει στην Αθήνα για να τακτοποιήσει κάποια προσωπικά ζητήματα που δεν αφορούν τον Παναθηναϊκό. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι ο τεχνικός διευθυντής του Τριφυλλιού, αλλά και ο Κώστας Αντωνίου δεν συνεχίζουν τις επαφές σε όλα τα μέτωπα που άπτονται του ρόστερ: μεταγραφές, δανεισμούς, πωλήσεις.
Τις τελευταίες ώρες φούντωσε η φημολογία ότι οι Πράσινοι έχουν φτάσει σε πολύ καλό σημείο τις συζητήσεις με τον Πανιώνιο για την απόκτηση του Μπενάρ Κουμορτζί, προσφέροντας και παίκτες δανεικούς μέσα στο πακέτο.
Σύμφωνα με τις συγκεκριμένες πηγές, ο Παναθηναϊκός έχει διαμηνύσει στην πλευρά του Γκανέζου ποδοσφαιριστή να κλείσει τα αυτιά του σε όλες τις άλλες Σειρήνες (στο Τριφύλλι ξέρουν για ενδιαφέρον από συλλόγους της Μπουντεσλίγκα, αλλά και «σφήνα» του Ολυμπιακού) και να περιμένει την ειδοποίηση για μετακόμιση στην Παιανία! Από την άλλη πλευρά, φαίνεται ότι στον Παναθηναϊκό έχουν διάθεση να κρατήσουν σταντ μπάι την περίπτωση Κουμορτζί, προκειμένου να συνεχίσουν την προσπάθεια για την απόκτηση ακόμα μιας πιο σίγουρης λύσης στα χαφ.
Μία από τις υποθέσεις που διερευνούν οι Πράσινοι είναι αυτή του Στάιν Σχάαρς. Ραντεβού με τους μάνατζερ του αρχηγού της Αλκμααρ δεν έχει προγραμματιστεί, αφού στον Παναθηναϊκό ξέρουν πως το ζήτημα είναι να τα βρουν με την ολλανδική ομάδα. 1,5 εκατ. ευρώ θέλει η Αλκμααρ για να πουλήσει τον παίκτη, τον οποίο δεν παραχωρεί δανεικό. Αυτό είναι πρόβλημα για το Τριφύλλι. Οι Πράσινοι ειδικά για τη θέση του αμυντικού χαφ έχουν πολλά ονόματα στη λίστα τους, μεταξύ των οποίων όπως έχουμε αναφέρει αυτό του Ιβάν Ράκιτιτς της Σάλκε, μια εξίσου δύσκολη υπόθεση.
Δεν κοιτούν, όμως, μόνο στα χαφ. Το βλέμμα τους είναι στραμμένο και στην επίθεση, με την περίπτωση του Τζον Κάριου να παρακολουθείται πολύ στενά ώστε να γίνει κίνηση εφόσον κριθεί πρόσφορο το έδαφος. Ο Νορβηγός συγκεντρώνει πολλές συμπάθειες στο Τριφύλλι και δεν πρέπει να αποκλειστεί η έκπληξη.
«Ξέρει ο ΠΑΟ»

Καμία διάθεση να δώσει διευκρινίσεις για την υπόθεση του Στάιν Σχάαρς δεν έδειξε ο μάνατζέρ του Κάρελ Γιάνσεν. Παράλληλα, ο ατζέντης του Ολλανδού άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να έρθει στη χώρα μας κάποια στιγμή έως το τέλος του έτους, ενώ διέψευσε ότι θα ταξιδέψει μέσα στην εβδομάδα, λέγοντας παράλληλα «ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να σχολιάσει ως προς αυτά. Είναι δύσκολη η θέση μου».
Ο Γιάνσεν συμφώνησε ότι ο Παναθηναϊκός είναι καλή προοπτική για τον πελάτη του, ενώ όταν ρωτήθηκε αν θεωρεί ότι στο τέλος ο Σχάαρς θα φορέσει τα πράσινα απάντησε: «Αυτό το ξέρει καλύτερα ο Παναθηναϊκός». Τα ολλανδικά ΜΜΕ συνέχισαν και χθες τις αναφορές τους για την πιθανή μετακίνηση του Σχάαρς στους Πράσινους, δίχως πάντως να προσθέτουν καμία πληροφορία παραπάνω.
(Πηγή) exedrasports.gr
 ΟΧΙ ΡΕ ΛΑΓΟΥΔΑΚΙΑ....ΔΕΝ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ....
ΣΑΣ ΠΕΡΙΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ.....ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ...ΑΦΟΥ ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΤΕ !!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου