ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Με 30 εκ ευρώ στην… τσέπη ξεκινά το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια

Με 30 εκ ευρώ στην… τσέπη ξεκινά το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια


Οι συναντήσεις και η «εργασίες» που αφορούν το έργο της κατασκευής ποδοσφαιρικού γηπέδου στην Νέα Φιλαδέλφεια είναι καθημερινές. Άλλες βλέπουν το φως δημοσιότητας, άλλες πάλι όχι… Σημασία έχει ότι η «ομάδα εργασίας» που έχει συσταθεί εργάζεται πάνω στο πλάνο του γηπέδου και αυτές τις ημέρες μελετάται το νομικό πλαίσιο για το έργο, το οποίο μεταξύ άλλων θα ξεκαθαρίσει και σε μεγάλο βαθμό αν η χωρητικότητα του θα αφορά 28.000 θέσεις ή 30.000 θέσεις (η έκταση της Μπριτάνια αφορά μόνο το κλειστό μπάσκετ που προς το παρόν μπαίνει στο… συρτάρι).

Ο Σταύρος Αδαμίδης πέρα από τα παραπάνω δουλεύει και πάνω στο κομμάτι της χρηματοδότησης. Επί της ουσίας διαβεβαιώνει τους πάντες ότι στο συγκεκριμένο θέμα δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα, με το συνολικό κόστος του έργου να έχει υπολογιστεί στα 80-100 εκατ. ευρώ. Στην συνάντηση της ΑΕΚ με τον νέα Δημοτική Αρχή στην Φιλαδέλφεια – Χαλκηδόνα ο πρόεδρος της ΠΑΕ είπε ότι το αρχικό κεφάλαιο για να ξεκινήσουν οι εργασίες θα υπολογίζεται περίπου στα 30 εκατ. ευρώ με την ευχή να αρχίσουν αυτές το καλοκαίρι του 2011.
Ο Αδαμίδης πέρα από τις επαφές με ξένους τραπεζικούς κολοσσούς στην Αγγλία υπολογίζει πολύ και στην χρηματοδότηση των Πέτρου Παππά και Νίκου Νοτιά που έχουν δεσμευτεί δημοσίως ότι θα βοηθήσουν οικονομικά για την ανέγερση γηπέδου. Πάντως, η αλήθεια είναι ότι ο Αδαμίδης στο business plan που επεξεργάζεται θέλει να φτάσει στο λιγότερο δυνατό κόστος για την ολοκλήρωση του έργου…
(Πηγή) aek365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου