ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Πιο «ήσυχος» από ποτέ…



Πιο «ήσυχος» από ποτέ…

Πιο «ήσυχος» από ποτέ…
Ο Δεκέμβριος είναι κατ’ εξοχήν μήνας μεταγραφών και ο Ολυμπιακός ανέκαθεν πρωταγωνιστούσε στο χειμερινό παζάρι. Όμως η φετινή περίοδος φαίνεται να αποτελεί εξαίρεση, καθώς με τα υπάρχοντα δεδομένα το πιο πιθανό είναι να μην γίνει καμία προσθήκη στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ.

Η μεταγραφική… ησυχία που υπάρχει στις τάξεις του συλλόγου δεν είναι φαινομενική, καθώς ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν κρίνει αναγκαία την ενίσχυση της ομάδας του σε κάποια θέση. Ο Βάσκος τεχνικός είναι ικανοποιημένος με το ρόστερ που έχει στη διάθεσή του και θεωρεί πως μπορούν να βγάλουν πολλά περισσότερα στο γήπεδο.
Αρχικά υπήρχε προβληματισμός για τη θέση του μεσοαμυντικού και του τερματοφύλακα, αλλά η αγωνιστική άνοδος των Πάρντο και Μοϊσές απομακρύνει τις σκέψεις για μεταγραφές στις συγκεκριμένες θέσεις. Έτσι ο Ολυμπιακός θα ενισχυθεί μόνο αν βρεθεί κάποια εξαιρετική ευκαιρία στην αγορά ή αν προκύψει ανάγκη από αποχώρηση (π.χ. Μήτρογλου) ή τραυματισμό.




Ασφαλώς οι άνθρωποι της ομάδας παρακολουθούν την ελληνική και τη διεθνή αγορά, «κατασκοπεύουν» ενδιαφέρουσες περιπτώσεις παικτών κι έχουν αρκετές λύσεις υπόψη τους για να προχωρήσουν σε κάποια κίνηση, αν κι εφόσον χρειαστεί.

Ανεβαίνει ο Μπράβο

Ανεβάζει ρυθμούς προπόνησης ο Ραούλ Μπράβο και συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να προλάβει το ματς της ερχόμενης Κυριακής με τον Ατρόμητο στο «Καραϊσκάκη». Ο Ισπανός μπακ στην προπόνηση της Δευτέρας έκανε έντονο πρόγραμμα ατομικής προπόνησης στο γυμναστήριο και στο γήπεδο.
Αντίθετα, εκτός μάχης για το προσεχές ματς είναι ο Άλμπερτ Ριέρα, ο οποίος ακολούθησε πρόγραμμα που περιλάμβανε θεραπεία, ασκήσεις στην πισίνα, όπως και ο Γιώργος Γκαλίτσιος, που έκανε ατομικό πρόγραμμα.


Η προπόνηση έγινε υπό τις οδηγίες του Γιον Ασπιάθου, καθώς ο Ερνέστο Βαλβέρδε μετέβη για προσωπικούς λόγους στην Ισπανία. Οι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν ρεπό την Τρίτη και θα επανέλθουν στη δράση το απόγευμα της Τετάρτης (19:00).

* Μεγάλος αριθμός εισιτηρίων πωλήθηκε τη Δευτέρα για τον αγώνα της Κυριακής με τον Ατρόμητο και οι άνθρωποι της ΠΑΕ αισιοδοξούν πως θα γίνει πραγματικότητα το τρίτο sold out της σεζόν.







Αδιάλλακτος ο Γκαλέτι

Την υπόθεση Γκαλέτι εξέτασε η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ τη Δευτέρα. Ο Ολυμπιακός, που εκπροσωπήθηκε από τον Γιάννη Μώραλη, ζητεί τη λύση συμβολαίου του Αργεντινού εξτρέμ χωρίς δική του υπαιτιότητα, ενώ η πλευρά του παίκτη εμμένει να αξιώνει χρήματα για το υπόλοιπο του συμβολαίου του και δεν δείχνει διάθεση να συμβιβαστεί.


Όλα δείχνουν πως η δικαστική διαμάχη μόλις άρχισε ανάμεσα στις δύο πλευρές και μία πολύ πετυχημένη συνεργασία θα τερματιστεί με άσχημο τρόπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου