ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

AX...ΡΕ ΠΡΕΣΒΗ ........! (PHOTOS+VIDEO)


Ο πρέσβης ξεφτιλίστηκε, χάνοντας ξανά από την Κοπεγχάγη (3-1 αυτή την φορά) και μένοντας τελευταίος και παρθένος από νίκες. Γκολάρα από τον Τζιμπρίλ Σισέ με υπέροχη κεφαλιά!
Με τον πλέον αποστομωτικό τρόπο απάντησε ο Τζιμπρίλαρος σε όλους τους επικριτές του! "Κάρφωσε" την μπάλα στο πλεχτό σε αγώνα Champions League για πρώτη φορά με την φανέλα του Παναθηναϊκού και έτρεξε να το πανηγυρίσει σαν τρελός!
Ξαφνικά, σαστίζει, διότι βλέπει απoρημένα κεφάλια γύρω του και τον κόσμο στο γήπεδο της Κοπεγχάγης να κάνει σαν τρελό στις εξέδρες. Γυρίζει το "κοκοράκι" του και προς τη μεριά των ηρωικών "σαν ηρωίνη σαν σκληρό ναρκωτικό" μπας και φώναζαν το all time classic "γκοοοολλλ", αλλά οι περισσότεροι κουνούσαν κάτι σημαιάκια πέρα-δώθε και οι υπόλοιποι σκάλιζαν από αμηχανία τη μύτη τους. Ε, κάπου εκεί πήρε πρέφα ότι έκανε την "τσεφτεκιά", σημειώνοντας το πρώτο γκολ στην κορυφαία διοργάνωση, αλλά στην... ανάποδη εστία.
(O DIABOLIK ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ALEX WEB RADIO/TV)
Ε μα δεν τον είχαν ενημερώσει ότι είχε σημασία το που θα έπρεπε να το βάλει, αρκεί να το βάλει. Πόνεσε όμως, διότι ήταν το τρίτο κατά της Πανάθας, που ολοκλήρωσε τους αγώνες της με... δυο ολάκερους πόντους σε έξι ματς. Δυο ποντάκια κούτσικα, ένα... ντιπ σε τραπέζι με όλα τα καλούδια του κόσμου. Πάντως, οι αντίπαλοί "χόρτασαν" για τα καλά με τον πράσινο θίασο, που έκανε τους πάντες να σκάνε από τα γέλια! Με τούτα και με εκείνα, ο πρέσβης μύρισε το... τσιμέντο του ομίλου του και έκανε παρέα στα ποντίκια και στις αράχνες της υπόγας στην οποία τον μπουντρούμιασαν για να μην τον βλέπουν άλλο. Ένα μεγαλοπρεπέστατο 3-1 από την Κοπεγχάγη έστειλε στον αγύριστο την ομάδα του... Φουρέιρα, ο οποίος πλέον θα έχει χρόνο για το "Just the 2 of Us". Μην σας πω ότι θα το μετατρέψει και σε... 3 of us για να αισθάνεται και οικεία.

Η ομάδα με σήμα το φυτό δεν πήρε ΚΑΜΙΑ νίκη, μόλις ΔΥΟ ισοπαλιούλες με μπάλα χαρά του Μορφέα κόντρα στη Ρουμπίν Καζάν και έχασε ΤΕΣΣΕΡΑ ματς! Επίσης, έβαλε ΔΥΟ (ολόκληρα όμως...) γκολ στην φετινή διοργάνωση, το πρώτο με τον "ουίσκι κόκα κόλα" των... 1015 ευρώ το μήνα. Λέτε το γκολ αυτό να πριμοδοτήθηκε και να προστέθηκε στον βασικό των 720 ευρώ της συλλογικής σύμβασης εργασίας; Μπορεί. Keep walking Γκοβού, σε αγαπάμε...



Στα του αγώνα της Κοπεγχάγης, ο "βαρετός" βρέθηκε πίσω με γκολ του Βίνγκααρντ στο 26' και στο 50' ο Γκρόνχιερ έκανε το 2-0 από το σημείο του πέναλτι. Ο Νταμ Εντόι δεν κατάφερε να πετύχει ό,τι και στο ΟΑΚΑ, στέλνοντας λίγο αργότερα (57') την μπάλα στο αριστερό δοκάρι του Alexis, εκμεταλλευόμενος τα τσιφτετέλια στην πράσινη άμυνα. E, ήρθε όμως ο Τζιμπρίλαρος και με υπέροχη γυριστή κεφαλιά... νίκησε τον Tzorvas για το τρίμπαλο. Μετά, οι Δανοί συνέχισαν την πλάκα με τους αντιπάλους τους, συνέχισαν να μην τους παίζουν, με το μονότερμα να πηγαίνει σύννεφο και ήρθε ο Καντέ στο 92' να μειώνει σε 3-1 και να φωνάζει αντί για γκολ "Μάνταλος, Μάνταλος...". Αυθόρμητο ήταν, τι να κάνουμε...

Υ.Γ1. Πρέσβη, σε περιμένουμε με ανοιχτές αγκάλες...

Υ.Γ2. ΠΑΟ - Lexotanil σημειώσατε 2

Υ.Γ3. Έχει υπάρξει χειρότερη συγκομιδή ελληνικής ομάδας;

Υ.Γ4. Τζιμπρίλ, σόρρυ για τις κακίες ως τώρα. Τα βάζεις και στην Ευρώπη. Απλά, με λίγη προσοχή, την άλλη φορά θα "κανέψεις" σωστά. Γερά αρχηγέ!

Υ.Γ5. Ωραία επέτειος θα ήταν για τον Καραγκούνη. Πράγματι, μόνο εσύ "τυπάρα" θα μπορούσε να έχεις 100άρα με 3άρα. Οριακά την γλίτωσες...

Υ.Γ6. Αν συνυπολογίσουμε και τα ματς με την Σταντάρ Λιέγης πέρυσι (τα δυο τελευταία), ο πρέσβης έχει 0 νίκες 2 ισοπαλίες και 6 ήττες με 3-18 γκολ συγκομιδή. Η Δόξα Κρανούλας ίσως είχε καλύτερα νούμερα! Όμως, μόνο εσύ ΠΡΕΣΒΗ.....
Πού είναι τα χρόνια; 
Αν ένα πράγμα έκανε τους φίλους του Παναθηναϊκού υπερήφανους, αυτό είναι το ευρωπαϊκό προφίλ της ομάδας. Ακόμη και τα τελευταία, φτωχά σε εγχώριους τίτλους χρόνια, «λίπασμα» στην πράσινη περηφάνια και στοιχείο διαφοροποίησης από τους υπόλοιπους, αποτέλεσαν εκείνες οι εμφανίσεις που έκαναν το «τριφύλλι» υπολογίσιμο μέγεθος στη Γηραιά Ήπειρο. Η φετινή σεζόν μας γυρίζει 20 χρόνια πίσω, όταν και τότε ο Παναθηναϊκός δεν πανηγύρισε ούτε μία νίκη στην Ευρώπη.

Οι τελευταίες γενιές Παναθηναϊκών δεν γαλουχήθηκαν μέσα από την κατάκτηση τίτλων, άλλωστε από το 1996 και μετά, το «τριφύλλι» έχει πάρει μόλις δύο πρωταθλήματα. Οι μεγάλες ευρωπαϊκές βραδιές, απέναντι σε ομάδες της ποδοσφαιρικής ελίτ ήταν εκείνες που κράτησαν το ηθικό ακμαίο και διατήρησαν την κοσμοπολίτικη μενταλιτέ των φίλων της ομάδας, που συντηρήθηκε μέσα από σπουδαίες εμφανίσεις, ένδοξες προκρίσεις και πολλά, απλησίαστα από άλλες ελληνικές ομάδες ρεκόρ. Φέτος όμως, οι «πράσινοι» είδαν για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια τη σκληρή, άλλη όψη του ίδιου νομίσματος.

Tα αρνητικά ρεκόρ μιας απογοητευτικής σεζόν

Από την περίοδο 1990-91 ο Παναθηναϊκός δεν πανηγυρίζει ούτε μία νίκη σε ευρωπαϊκό ματς. Τότε είχε αποκλειστεί με δύο ήττες (3-0 εκτός, 2-1 εντός) από την Πολωνική Λεχ Πόζναν, ενώ οι «πράσινοι» έχουν το ρεκόρ περισσότερων νικών σε μία χρονιά, όταν τη σεζόν 2001-02 στην πορεία τους μέχρι τα προημιτελικά του Champions League, σημείωσαν εννιά!

Την ίδια χρονιά ο… Panathinaikos βρίσκει δίχτυα 21 φορές, σε αντίθεση με τη φετινή απογοητευτική συγκομιδή των μόλις δύο τερμάτων. Τη χειρότερη επίδοση έχει η ΑΕΚ, που πέτυχε ένα γκολ τη σεζόν 2003-04, αλλά ο ΠΑΟ έχει χειρότερη διαφορά τερμάτων με -11 (2-13). Ρεκόρ το -12 (4-16) το 2003-04, όταν τεμάτισε πάλι τέταρτος, αλλά με 4 βαθμούς και μία νίκη.

Ο Παναθηναϊκός ποτέ ως τώρα δεν είχε τερματίσει χωρίς νίκη σε όμιλο του Champions League, αντίθετα από την ΑΕΚ (τρεις φορές) και τον Ολυμπιακό (μία). Η ιστορία έγραψε ότι την περίοδο 2010-11 μπήκε και αυτός στο ίδιο κλαμπ…

Στον όμιλό του ο Παναθηναϊκός είχε τις λιγότερες τελικές προσπάθειες (36), τις λιγότερες στην εστία (16), τη χειρότερη άμυνα με παθητικό 13 γκολ, τη χειρότερη επίθεση μαζί με τη Ρούμπιν με δύο γκολ.

Μιλώντας μετά το τέλος του παιχνιδιού με την Κοπεγχάγη, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος είπε: «Δεν μπορούμε να λέμε συνέχεια ότι θέλουμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Αυτά είναι αυτονόητα και δεν πρέπει κάθε φορά που έχουμε κακό αποτέλεσμα να το ρίχνουμε εκεί για να ξεχνιόμαστε».

Τα γεγονότα όμως δείχνουν ότι η δίψα για να μπει ένα τέλος στην εγχώρια κυριαρχία του Ολυμπιακού, λειτούργησε αρνητικά σε ότι αφορά την ευρωπαϊκή παρουσία του «τριφυλλιού». Κάποιες σποραδικές επιτυχίες, όπως οι περσινές νίκες επί της Ρόμα, ζέσταναν για λίγο τον κόσμο της ομάδας, όμως αυτό που κάποτε έτεινε να εξελιχθεί σε κανόνα, με σταθερά καλές πορείες, τώρα μοιάζει με εξαίρεση. 
Ουστ ρεζίληδες!
Η φωτογραφία είναι πραγματική απλά καμουφλάραμε το πρόσωπο για να μην θίξουμε υπολείψεις...

Τα ξένα ΜΜΕ

Ο...ΕΥΡΩ-ΠΕΡΙΓΕΛΟΣ !!!

 Στην επίσημη ιστοσελίδα της η UEFA σχολιάζει για την πρόκριση της Κοπεγχάγης:
Τα ξένα ΜΜΕ στέκονται στο ότι η Κοπεγχάγη έγινε η πρώτη ομάδα από τη Δανία που περνά στην φάση των "16" του Champions League, ενώ κάνουν λόγο για το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός πέτυχε μόλις δύο γκολ σε έξι ματς.
"Η Κοπεγχάγη έγινε η πρώτη Δανική ομάδα που προκρίνεται στην φάση των 16 του Champions League" και συνεχίζει στη συνέχεια λέγοντας: "Στην Κοπεγχάγη ζεστάθηκαν αυτό τον χειμώνα με την πρόκριση στους αγώνες νοκ-άουτ, μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού".

Το "Skysports.com" αναφέρει: "Η Κοπεγχάγη κατάφερε να περάσει στην φάση των νοκ-άουτ, πίσω από την νικήτρια του τέταρτου ομίλου Μπαρτσελόνα, νικώντας τον Παναθηναϊκό με 3-1. Η Κοπεγχάγη άνοιξε το σκορ στο 26', όταν ο Μάρτιν Βίνγκααρντ έστειλε την μπάλα στη γωνία του Αλέξανδρου Τζόρβα με σουτ έξω από την περιοχή. Διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον πρώην άσο της Μπίρμιγχαμ και της Τσέλσι, Γέσπερ Γκρόνκιερ να ευστοχεί με πέναλτι στο πέμπτο λεπτό του δεύτερου ημιχρόνου, πριν κάνει το 3-0 ο Τζιμπρίλ Σισέ με αυτογκόλ, παρηγοριά το ανούσιο γκολ του Καντέ".

Στην ιστοσελίδα "telegraph.co.uk" γράφουν: "Η Κοπεγχάγη έγινε η πρώτη ομάδα από τη Δανία που φτάνει στους νοκ-άουτ αγώνες του Champions League, αφού ξεπέρασαν το εμπόδιο του Παναθηναϊκού με 3-1. Η ήττα βρίσκει τους Έλληνες να τερματίζουν στον πάτο του τέταρτου ομίλου, έχοντας δύο γκολ σε έξι αγώνες".

Φερέιρα: Είχαμε περισσότερες ευκαιρίες από την Κοπεγχάγη!

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού είδε θετικά σημάδια από την ομάδα του παρά την ήττα με 3-1 στη Δανία και δήλωσε αισιόδοξος για τη συνέχεια.

Ο Πορτογάλος τεχνικός στάθηκε στα γκολ που δέχτηκε η ομάδα του, αλλά και στο γεγονός πως στο μέλλον μπορεί να δημιουργηθεί μια πολύ καλή και δυνατή ομάδα.

“Είναι δεδομένο πως χρειάζεται δουλειά. Το είχα πει από την αρχή. Νομίζω ότι στο σημερινό παιχνίδι η ομάδα αναπτύχθηκε πολύ καλά και είχε περισσότερες ευκαιρίες από την Κοπεγχάγη. Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο και είχαμε το πέναλτι, αμέσως μετά πετύχαμε ένα αυτογκόλ, ενώ ξέραμε πως είχαμε απέναντί μας μια πολύ καλή ομάδα”, είπε αρχικά και συνέχισε.

“Πέρα από το αρνητικό αποτέλεσμα, οι παίκτες άφησαν μια καλή εντύπωση. Υπάρχουν οι δυνατότητες και μπορούμε να κάνουμε μια καλή ομάδα στο μέλλον. Ιδιαίτερα και κάποιοι παίκτες που γύρισαν από τον τραυματισμό. Μπορούν να καταφέρουν πολλά”.
 ΡΕ ΣΥ ΦΕΡΕΙΡΑ....ΜΗΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΟΛΥ ΠΑΡΕΑ  ΤΟΝ...ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ?????

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου