ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ....

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ....

Τις υποτιθεμενες δηλωσεις του διαιτητη Μαζαρακου στον δημοσιογραφο κυριο Θωμαιδη στο www.dikisports.blogspot.com ο οποιος της διαψευδει και καταθετει αγωγη 

Μαζαράκος:"Μπορεί και να είμαι Ολυμπιακός"!
Ημερομηνία: 08/12/2010 - 13:45
Μαζαράκος:"Μπορεί και να είμαι Ολυμπιακός"! Ο Ηλίας Μαζαράκος παραδέχθηκε μετά από 2,5 χρόνια ότι είχε καταλογίσει λανθασμένα πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού σε αγώνα με τον Άρη (1-0), ενώ άφησε να εννοηθεί ότι υποστηρίζει τους Πειραιώτες!

«Δεν ήταν πέναλτι αυτό που σφύριξα, έκανα λάθος», είπε ενώπιον του δικαστηρίου ο Μαζαράκος, αναφερόμενος στη «βουτιά» του Ντάρκο Κοβάσεβιτς στον αγώνα της περιόδου 2007-08 στο "Γ. Καραϊσκάκης".
Ο διαιτητής είχε καταθέσει μήνυση κατά της εφημερίδας ΜΕΤΡΟΣΠΟΡΤ για δημοσίευμα στο οποίο υπήρχε φωτογραφία του με κόκκινο σαρίκι του Ολυμπιακού και για όσα έγραψε η εφημερίδα σχετικά με τις υποδείξεις του σε εκείνο το ματς: «Εφόσον είσαι φίλος του Ολυμπιακού, θα έπρεπε να δηλώσεις κώλυμα από τους αγώνες της αγαπημένης σου ομάδας, έστω και σε νεαρή ηλικία».
Εκεί όμως που άφησε άναυδους τους πάντες στην αίθουσα του δικαστηρίου, ήταν όταν σε ερώτηση του ποινικολόγου Δημήτρη Τσάκου για το αν είναι Ολυμπιακός, ο Μαζαράκος απάντησε «μπορεί και να είμαι»!
Εντέλει, έπειτα από διαδικασία 4 ωρών το δικαστήριο αθώωσε τους εκδότες, τον διευθυντή και τους δημοσιογράφους της εφημερίδας.
Δείτε εδώ το ΒΙΝΤΕΟ με το πέναλτι που είχε καταλογίσει ο Μαζαράκος.

“Νομιμοποιήθηκε μια αθλιότητα...”

Ημερομηνία: 10/12/2010 - 13:51
“Νομιμοποιήθηκε μια αθλιότητα...” Λίγες ημέρες μετά την δικαστική απόφαση για την επίμαχη φωτογραφία του, ο Ηλίας Μαζαράκος πέρασε στην αντεπίθεση και με δήλωσή του, διέψευσε ότι παραδέχθηκε πως είναι οπαδός του Ολυμπιακού, ενώ τόνισε θα ζητήσει τον “έλεγχο της απόφασης”.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση του πρώην διαιτητή:
“Γεμάτος αγανάκτηση για παραπληροφόρηση που συνεχίζει να διαιωνίζεται και έχει αφορμή μία δικαστική απόφαση, επιθυμώ να τονίσω τα εξής.
Ουδέποτε στην καριέρα μου, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, με δόλο ευνόησα ή αδίκησα κάποια ομάδα. Ουδέποτε στα ανθρώπινα λάθη που ασφαλώς υπέπεσα είχα ποτέ πρόβλημα να παραδεχθώ την αλήθεια.
Δεν μπορεί όμως να εξακολουθώ να διασύρομαι για μία δήλωση την οποία δεν έκανα ποτέ, ούτε και κάποιοι να πανηγυρίζουν γιατί νομιμοποιήθηκε μια αθλιότητα.
Δηλώνω ότι για τη συγκεκριμένη δικαστική απόφαση, θα ζητήσω αρμοδίως τον έλεγχό της, διότι ως Έλλην πολίτης δεν θα δεχθώ ποτέ ότι η άθλια λάσπη και οι ύβρεις θα μπορούσαν να ονομαστούν οξεία δημοσιογραφική κριτική”.
Ο Ηλίας Μαζαράκος, μέσω των δικηγόρων του, θα προσφύγει κατά της απόφασης στον Άρειο Πάγο.

 KI  ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΣΑΝ ΚΑΧΥΠΟΠΤΟΣ ΓΑΒΡΟΣ...ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ,,,

Γιατι ποτε δεν αναφερθηκατε σε αλλες ομαδες και σε πρασινα η κιτρινα σκανδαλα παρα μονο του Ολυμπιακου?

Δεν ειδατε τιποτε αλλο στραβο σε αυτο το αμοιρο Ελληνικο πρωταθλημα? ουτε βια, ουτε βαζελοφυλλαδες, ουτε οπαδους του Παοκ να μπαινουν και να κυνηγουν τους παικτες του ΟΣΦΠ στη ΤΟΥΜΠΑ ? τιποτε απο αυτα .....θα μπορουσα να γραφω παραδειγματα για ωρες...

Ας ριξουμε και μια ματια στις εκπομπες του καναλιου σας χωρις να λεμε αν θα επρεπε να υπαρχουν η οχι....και απο εκει και περα ας βγαλει ο καθενας τα συμπερασματα του....

ΙΔΟΥ.....

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ

  
Κιτρινόμαυρο Μονοπάτι - Δημήτρης ΧατζηχρήστοςΩριαία, αθλητική εκπομπή που προβάλλεται κάθε Πέμπτη βράδυ χωρίς διακοπές από το 1994.

Την εκπομπή παρουσιάζει ο Δημήτρης Χατζηχρήστος, πρόεδρος της ερασιτεχνικής ΑΕΚ και της Original.

Ενημερώνει για όλα τα θέματα όχι μόνο της ΠΑΕ και της ΚΑΕ ΑΕΚ αλλά και όλων των τμημάτων της Original (volley, handball, ξιφασκία, σκάκι κλπ). Σημαντικές ειδήσεις που αποκρύπτονται συστηματικά από τα σύγχρονα ΜΜΕ «έρχονται στο φως», μέσα από την εκπομπή, ενώ ταυτόχρονα δίνει και το βήμα για να εκφραστούν οι τηλεθεατές για να επικοινωνούν με την εκπομπή μέσω sms δίνοντας νέο ενδιαφέρον συνεχώς με τις ερωτήσεις τους.

Αξιόλογοι καλεσμένοι από όλους τους χώρους (διοίκηση, παίκτες, καλλιτέχνες κλπ) κρατούν το επίπεδο της εκπομπής υψηλά με αμείωτο ενδιαφέρον. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι εφημερίδες είναι οι πρώτες που παρακολουθούν την εκπομπή δίνοντας την άλλη ημέρα θέματα που είχαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον όπως αφιερώματα, προτάσεις, ειδήσεις, χαρακτηριστικά κλπ.

Παρουσίαση: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΣ, πρόεδρος της ερασιτεχνικής ΑΕΚ και της Original.

Κάθε Πέμπτη στις 22:00

  Και για να ειμαι ακριβοδικαιος....θα παρακολουθησω την εκπομπη σας που λεει οτι θα εχει αποκαλυψεις για την διαιτησια να δω λοιπον  τι λαβρακι θα βγει...ελπιζω να μην εχει χρωμα....

Η ΔΙΚΗ ΣΤΟ BLUE SKY

  
Η Δίκη στο BLUE SKYΤα άδυτα... της διαιτησίας και του αθλητισμού αποκαλύπτονται από το γνωστό δημοσιογράφο Κυριάκο Θωμαϊδη και τους καλεσμένους του, οι οποίοι προέρχονται από τον αθλητισμό, τη δημοσιογραφία και την πολιτική.

Η εκπομπή, που προβάλλεται εδώ και πολλά χρόνια με επιτυχία, και από κανάλια Εθνικής Εμβέλειας, με παλαιότερο τίτλο «Η Δίκη της Δευτέρας», περιλαμβάνει και ρεπορτάζ από τους αγώνες της Super League.

Παρουσίαση: ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΘΩΜΑΪΔΗΣ

Κάθε Δευτέρα στις 23:00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου