ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Ο Ντρογκμπά θα είναι εκεί...

Ο Ντρογκμπά θα είναι εκεί...

Ο σπουδαίος Ντιντιέ Ντρογκμπά θα είναι δεδομένα στο Φάληρο για το φιλικό φιλανθρωπικού χαρακτήρα με τους All Stars του Ολυμπιακού στις 14 Δεκεμβρίου (21:15). Παρών και ο Πάβελ Νέντβεντ.
Η 14η Δεκεμβρίου θα είναι μια βραδιά... ολυμπιακών διαστάσεων. Άλλωστε, ο Θρύλος είναι πάντα για τα καλύτερα και για να τίθεται αντιμέτωπος με τους καλύτερους. Ένας εξ αυτών είναι και ο "πολύς" Ντιντιέ Ντρογκμπά, ο οποίος θα είναι σίγουρα παρών στο μεγάλο φιλικό (21:15) φιλανθρωπικού χαρακτήρα στο Ναό του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Όπως επιβεβαίωσε η ίδια η ΠΑΕ Ολυμπιακός σε εκδήλωση που έγινε στο φαληρικό γήπεδο για το παιχνίδι αυτό, ο μεγάλος Ιβοριανός άσος της Τσέλσι θα βρίσκεται ανάμεσα στους φίλους του Ζιντάν και του Ρονάλντο, που θα αντιμετωπίσουν ομάδα all stars των Πειραιωτών παρουσία 33.000 φίλων του ποδοσφαίρου στο "Γ. Καραϊσκάκης". Ο φορ των πρωταθλητών Αγγλίας είχε αγωνιστεί και στο 0-0 τον Φλεβάρη του 2008 κόντρα στην ομάδα του Τάκη Λεμονή για την φάση των "16" του Champions League. Τώρα, έρχεται για έναν άλλο σκοπό, σαφώς πιο ιδιαίτερο...


Από εκεί και πέρα, αναμένονται και άλλα τεράστια αστέρια στο παιχνίδι αυτό σαν τον Τσέχο παικταρά, Πάβελ Νέντβεντ, ο οποίος έκανε τεράστια καριέρα σε Λάτσιο και Γιουβέντους, ενώ μέχρι την Πέμπτη θα έχουν ανακοινωθεί και τα υπόλοιπα ονόματα. Πληροφορίες αναφέρουν πως ίσως υπάρξουν και εν ενεργεία ποδοσφαιριστές της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ Μαδρίτης.

Όσον αφορά τον Ολυμπιακό, θα τον τιμήσουν παίκτες όπως οι Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, Αλέξης Αλεξανδρής, Γιώργος Ανατολάκης, Γιώργος Αμανατίδης, Γρηγόρης Γεωργάτος, Στέλιος Γιαννακόπουλος και Ντάρκο Κοβάσεβιτς (θα παίξει και για την άλλη ομάδα). Αν μη τι άλλο, θα γίνει ένας χαμός στο Φάληρο, όπως μόνο ο Ολυμπιακός ξέρει. Άλλωστε, δεν επιλέχτηκε τυχαία η μεγαλύτερη ελληνική ομάδα και ένας από τους κορυφαίους συλλόγους στην Ευρώπη! Οι άλλοι θα το... απολαύσουν τηλεοπτικώς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου