ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

Προτίμησαν την… ανεπίσημη δυσαρέσκεια από την ανακοίνωση

Προτίμησαν την… ανεπίσημη δυσαρέσκεια από την ανακοίνωση


Έτοιμοι να εκδώσουν ανακοίνωση για τα διαιτητικά λάθη στα γήπεδα της Super league και ιδιαίτερα στο ΟΑΚΑ, ήταν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού. Ωστόσο αυτό δεν έγινε για να μην οξυνθεί κι άλλο η αντιπαράθεση.
Τα διαιτητικά λάθη που έγιναν στα γήπεδα του πρωταθλήματος και ιδιαίτερα η διαιτησία του Μάνταλου στην αναμέτρηση του ΟΑΚΑ ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Πανσερραϊκό, όπου οι Σερραίοι διαμαρτύρονται για καθαρό πέναλτι, εξόργισαν τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, οι οποίοι είχαν σκοπό να εκδώσουν ανακοίνωση κατά των νέων διαιτητικών παραπτωμάτων.

Κάτι τέτοιο πάντως δεν έγινε, αφού ανακοινώσεις κατά της διαιτησίας υπήρξαν από τον Πανσερραϊκό αλλά και την Λάρισα και έτσι θεωρήθηκε σκόπιμο από τους Πειραιώτες να μην ρίξουν… λάδι στην φωτιά: «Οι απανωτές ανακοινώσεις για τη διαιτησία δεν ωφελούν σε τίποτα. Το πρόβλημα είναι γνωστό σε όλους τους Έλληνες φιλάθλους και το ανέδειξε πρόσφατα και ο Β’ αντιπρόεδρος Σωκράτης Κομινάκης.
Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, ο κύριος Σοφοκλής Πιλάβιος είναι αρμόδιος για θέμα της διαιτησίας και οφείλει να το λύσει. Ο Παναθηναϊκός διατηρείται στην κορυφή αφού έχει ευνοηθεί σε πολλές φετινές αναμετρήσεις όπως στα παιχνίδια με τον Άρη, τον ΠΑΟΚ, τον Ολυμπιακό και τον Πανσερραϊκό, ενώ αντίθετα εμείς βρισκόμαστε άξια στην κορυφή του πρωταθλήματος», τόνιζαν οι ιθύνοντες των «ερυθρόλευκων» μετά το ματς με την Καβάλα.
(Πηγή) gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου