ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

Αθλιότητες στο ΟΑΚΑ!

Αθλιότητες στο ΟΑΚΑ!

Ο διαιτητής του αγώνα, Χρήστος Μήτσιος, έκανε όργια στο ΟΑΚΑ (αρνήθηκε πέναλτι στην Καβάλα και έδωσε ένα μαϊμουδένιο στον Παναθηναϊκό), ενώ ο Γιώργος Βαρδινογιάννης έκανε παρέμβαση στα δημοσιογραφικά της NOVA, λες και είμαστε στα δικά του χρόνια.
Είτε το αξίζουν είτε όχι, έχουν βαλθεί να μπαστακωθούν στο κατόπι του Ολυμπιακού με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο. Μάλιστα, δεν είναι μόνο αυτό, αλλά μάθαμε ότι μπορεί να φιμωθεί η άποψη ενός δημοσιογράφου που λέει τα αυτονόητα. Έτσι, γιατί κάποιοι γουστάρουν και θέλουν να επανέλθουμε στα δικά του χρόνια, που το ελληνικό ποδόσφαιρο είχε μπει στον "γύψο".
 
Ο Παναθηναϊκός χρειάστηκε πάλι διαιτητικά δεκανίκια για να πάρει τους τρεις βαθμούς με αντίπαλο την Καβάλα, επικρατώντας με 4-2 στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής. Τα καμώματα του ρέφερι, Χρήστου Μήτσιου, ήταν εφάμιλλα των προκατόχων του, Ντάκου, Δαλούκα, Σταθόπουλου, κάνοντας και πάλι ό,τι ήταν δυνατόν για να κρατηθούν στη ζωή οι πράσινοι. Ό,τι και αν κάνουν όμως, ο Θρύλος θα είναι μόνος πρώτος, αεράτος και θα τους τελειώσει στο Ναό μια και καλή.


Κατ' αρχάς, ο διαιτητής αρνήθηκε πεντακάθαρο πέναλτι στην Καβάλα, όταν ο Σπυρόπουλος γκρέμισε τον Αμπντούν, ενώ για... ξεκάρφωμα έδωσε λίγο μετά την χερούκλα του Σιμάο στην φάση του 2-2. Το πρώτο πέναλτι εις βάρος του "τριφυλλιού" ύστερα από 84 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα! Ανάσταση...


 
Όχι, δεν σταμάτησε εκεί όμως, διότι έδωσε την "μαϊμουδιά" του Νίνη στο δεύτερο ημίχρονο και ενώ το αποτέλεσμα ήταν ισόπαλο. Μάλιστα, δεν ήταν μόνο ότι ο ρέφερι σφύριξε αυτή την αθλιότητα, αλλά ο Γιώργος Βαρδινογιάννης πήγε στο μπουθ της NOVA που γινόταν η μετάδοση της αναμέτρησης και έκανε... παράπονα, διότι ο σπίκερ είπε ότι δεν υπήρχε παράβαση (σταμάτησε και η μετάδοση για λίγα λεπτά). Λες και έχουμε λογοκρισία και Χούντα ή θέλει ο Ρίγκο να επανέλθουμε στα χρόνια που είχε τα κόζια στο ελληνικό ποδόσφαιρο.


 
Αν νομίζουν ότι έτσι θα διεκδικήσουν πρωτάθλημα, είναι γελασμένοι. Μπορεί να νίκησαν τη μισή Καβάλα (έλειπε όλη η άμυνα και ο Γκαλίνοβιτς λόγω της συμφωνίας με τον ΠΑΟ όταν έγινε η μετακίνησή του), αλλά θα βλέπουν πλάτη μέχρι το τέλος. Η τελειωτική φάπα θα είναι στο Ναό. Τώρα βρίσκονται σε καταστολή. Μετά, θα σβήσουν μια και καλή. Μέχρι τότε, θα βλέπουμε Μήτσιους...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου