ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Πάρντο στο πρωτάθλημα, Αντώνης στο Κύπελλο

Πάρντο στο πρωτάθλημα, Αντώνης στο Κύπελλο

O Ερνέστο Βαλβέρδε έχει αποφασίσει να χρησιμοποιεί τον Αντώνη Νικοπολίδη στο Κύπελλο και το ότι έπαιξε με τον ΠΑΟΚ, ήταν ήδη στο μυαλό του από πριν.
Μπορεί να προκάλεσε έκπληξη η επιλογή του Ερνέστο Βαλβέρδε να βάλει ξαφνικά μετά από τόσο καιρό τον Αντώνη Νικοπολίδη στην βασική ενδεκάδα του Ολυμπιακού στον πρώτο αγώνα κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες ήταν κάτι που το είχε προαποφασισμένο ο Βάσκος τεχνικός!
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, από κάποια στιγμή και μετά ο Βαλβέρδε αποφάσισε να έχει μεν ενδεκαδάτο τον Ούρκο Πάρντο στο πρωτάθλημα, αλλά στα παιχνίδια κυπέλλου να χρησιμοποιεί τον Νικοπολίδη!


Είναι κάτι που γίνεται συχνά στην Ευρώπη και ειδικότερα στην Ισπανία κι έχει να κάνει με την ανάγκη να κρατιέται ζεστός κι ο δεύτερος τερματοφύλακας.

Έτσι, πάντα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η επιλογή του Νικοπολίδη στο ματς με τον ΠΑΟΚ, δεν είχε να κάνει με την μέτρια παρουσία του Πάρντο στον αγώνα του περασμένου Σαββάτου με τον Πανσερραϊκό.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Νικοπολίδης είχε παίξει και στο παιχνίδι με την Ηλιούπολη στο Αιγάλεω κι ότι στο άλλο παιχνίδι κυπέλλου, στην Τρίπολη με τον Αστέρα, ο Αντώνης δεν είχε παίξει, αφού λόγω τραυματισμού είχε μείνει στην Αθήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου