ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Το παραλήρημα του Ποικιλίδη...

Το παραλήρημα του Ποικιλίδη...

Ο πρώην παλαιστής, Παναγιώτης Ποικιλίδης, αναλώθηκε σε ένα άνευ προηγουμένου παραλήρημα εις βάρος του Ολυμπιακού και του κόσμου του. Γεμάτο ανακρίβειες όλες οι τοποθετήσεις του, "τσουβάλιασε" όλο το λαό του Θρύλου, αποδεικνύοντας και πάλι τα όσα λέμε και γράφουμε για... υπερευαισθησία με το μεγαλύτερο αθλητικό οργανισμό της χώρας.
Προφανώς κάποιοι θεωρούν πως ο τίτλος "Ολυμπιονίκης" προσφέρει ασυλία... Έχουν την εντύπωση ότι μπορούν να πετάνε τις χοντράδες τους, δίχως να υπάρχει κριτική και αφιλτράριστα θα τις δέχονται οι πάντες.
Ο απλά διακριθείς στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λος Άντζελες (4ος) και της Βαρκελώνης (5ος), Παναγιώτης Ποικιλίδης, έκανε μια άνευ προηγουμένου επίθεση στον Ολυμπιακό και στον κόσμο του, όταν στην Τούμπα κάθε φορά γίνονται οι χειρότερες αλητείες και δεν τρέχει κάστανο.

Ο πρώην παλαιστής και νυν μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μίλησε σε ραδιόφωνο της συμπρωτεύουσας (Sport 103 FM) και προφανώς επειδή δεν θα υπήρχε καμία διάθεση για αντίλογο, είπε τα δικά του. Μόνο και μόνο που εκστόμισε πως "δυστυχώς αυτά τα βλέπουμε μόνο στο Καραϊσκάκη", μπορεί να αντιληφθεί ο καθένας ότι επρόκειτο για παραλήρημα.

Απολαύστε δηλώσεις από τον Ολυμπιονίκη...

"Αυτά που γίνονται στο Καραϊσκάκη, ενώ έχουμε φτάσει στο 2011, στην ομάδα των τροπαίων και του Champions League μάς φέρνουν πολλά χρόνια πίσω. Είναι αδιανόητο αυτό που συμβαίνει. Όσα συνέβησαν στο ημίχρονο στη φυσούνα, σίγουρα ο κόσμος δεν μπορεί να τα καταλάβει. Είναι πολύ περίεργο που μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα εμφανίστηκαν τόσα άτομα σε εκείνο το χώρο. Εβδομήντα, ογδόντα, ενενήντα, δεν ξέρω πόσα ακριβώς άτομα μαζεύτηκαν σε λίγα δευτερόλεπτα. Υπήρχαν εκεί άτομα που ασχολήθηκαν με το άθλημα που ασχολήθηκα και εγώ. Ο παρατηρητής ήταν δίπλα μου και με παρακαλούσε να σταματήσω το επεισόδιο. Συμβαίνει μόνο στο Καραϊσκάκη αυτό. Οι κύριοι του Ολυμπιακού, ο κ. Τσιρώνης μπορεί να έλεγε ότι δεν συνέβαινε τίποτα, μιλούσε για μεμονωμένο περιστατικό. Πουλούσανε τρέλα.

Ακόμη, πίσω από τον πάγκο υπήρχε μία ομάδα δέκα ατόμων και πετούσαν αντικείμενα. Με την ανοχή της Αστυνομίας. Πώς διά μαγείας εμφανίστηκαν τόσα άτομα; Κάποια από αυτά τα άτομα προσπαθούσαν να προπηλακίσουν ποδοσφαιριστές, εμάς, σιχάθηκα. Δυστυχώς αυτά τα βλέπουμε μόνο στο Καραϊσκάκη. Ο Τάσος Μητρόπουλος προσπάθησε να βοηθήσει. "Τι να κάνω, Παναγιώτη, δεν είδα αυτόν που χτύπησε τον Μουσλίμοβιτς" μου είπε. Όντως χτυπήθηκε ο Μουσλίμοβιτς. Πίσω από το γόνατο έχει μία μελανιά. Πάντα εκεί υπάρχει πρόβλημα. Και πέρσι στο ματς των πλέι οφ και της κανονικής περιόδου".

Προφανώς, είναι εντύπωσή μας ότι κάποτε ο ΠΑΟΚ είχε αποκλειστεί για μερικά χρόνια απ' όλες τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, επειδή οι φίλοι του έκαναν γης μαδιάμ την Τούμπα σε ματς με την Παρί σεν Ζερμέν. Προφανώς, είναι της φαντασίας μας ότι κάποτε επιστρατεύτηκε ο Άγγελος Αναστασιάδης στις γραμμές του πλαγίου για να... ηρεμήσει τον κόσμο του ΠΑΟΚ που σουλατσάριζε πέριξ του αγωνιστικού χώρου. Προφανώς, είναι του μυαλού μας ότι έχει σταματήσει ματς ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός στο 82' εξαιτίας επεισοδίων, μόνο και μόνο γιατί ακυρώθηκε σωστά γκολ του ΠΑΟΚ για χέρι του Τάκολα. Αυτά είναι απλά ένα... ορεκτικό μπροστά σε όλα όσα έχουν κάνει εκεί μέσα. Μάλλον, είμαστε κακοπροαίρετοι, όταν αναφέρουμε ότι έχουν σπάσει κάθε έδρα που έχουν πάει. Όμως, για τον πρώην παλαιστή μόνο στο Φάληρο γίνονται αυτά...

Απολαύστε την συνέχεια των δηλώσεών του...

"Απέβαλε τον κ. Χάβο που είπε "σφύριξε ένα φάουλ για μας", ενώ όταν του ζητούσα να κάνει συστάσεις ότι θα διακόψει το παιχνίδι για την ιαχή "Βούλγαροι", δεν έκανε τίποτα. Πραγματικά θα ήθελα να διαβάσω την έκθεση του παρατηρητή. Αν δεν γράφει τίποτα, σημαίνει ότι είναι διακοσμητικό στοιχείο. Αν ήταν 50-50 ο διαιτητής, δεν θα είχαμε πρόβλημα και θα κερδίζαμε το παιχνίδι. Δεν είναι εύκολο να παίξεις με τέτοια διαιτησία. Και οι ποδοσφαιριστές άνθρωποι είναι. Πόσα αποθέματα να έχουν για να αντέξουν. Ήταν η δεύτερη χειρότερη διαιτησία μετά τον κ. Σπάθα".

Κατ' αρχάς, ο Χάβος αποβλήθηκε επειδή κόλλησε τη μούρη του στο πρόσωπο του τέταρτου διαιτητή και ήταν υπέρ το δέον προκλητικός. Δεύτερον, ουδείς επικροτεί το συγκεκριμένο σύνθημα για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, αλλά λέει ψέματα ότι ΜΟΝΟ στο Φάληρο ακούγονται. Δε μας λέει όμως, όταν εξυβρίζεται ο Πειραιάς ή οι νεκροί του Ολυμπιακού από τα "καλόπαιδα" του ΠΑΟΚ, τότε όλα είναι μέλι-γάλα; Προφανώς ναι για τον πρώην (εκτός μεταλλίων) παλαιστή, αλλιώς δεν θα έλεγε ότι ΜΟΝΟ στο "Γ. Καραϊσκάκης" γίνονται αυτά. Μετά, είμαστε υπερβολικοί, όταν γράφουμε ότι μόνο με τον Ολυμπιακό είναι τόσο ευαίσθητοι. Μέσα και έξω από το γήπεδο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου