ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Ανακοίνωση ΚΕΔ για Σιδηρόπουλο





19/01/2011

Ανακοίνωση ΚΕΔ για Σιδηρόπουλο

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΚΕΔ με την οποία καταδικάζει την επίθεση που έγινε στον Τάσο Σιδηρόπουλο. Όπως επισημαίνεται τέτοιες ενέργειες δεν πρόκειται να επηρεάσουν την εφαρμογή των κανόνων ισοτιμίας στα εθνικά πρωταθλήματα. Επίσης στηρίζει τον διεθνή διαιτητή και καλεί όλους τους ρέφερι να τηρούν τους κανόνες του παιχνιδιού και να μην υποκύπτουν σε όποιες απόπειρες έχουν ως στόχο τον επηρεασμό του φρονήματός τους.

Η ανακοίνωση ανέφερε πιο αναλυτικά:"Με αφορμή την επίθεση αγνώστων στον διεθνή διαιτητή Αναστάσιο Σιδηρόπουλο, μετά το τέλος των αγωνιστικών δοκιμασιών για τους διαιτητές και βοηθούς διαιτητές Super League την Τετάρτη 19-1-2011, η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση.

«Η ΚΕΔ/ΕΠΟ καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την άνανδρη επίθεση κατά του διεθνή διαιτητή Αναστάσιου Σιδηρόπουλου.

Εκφράζει τη συμπαράστασή της στον εν λόγω διαιτητή και πιστεύει ότι τέτοιες ενέργειες απ' όπου και αν προέρχονται, δεν πρόκειται να επηρεάσουν στο παραμικρό την επιθυμία της ελληνικής διαιτησίας στο σύνολό της, για την πλήρη εφαρμογή των κανόνων ισοτιμίας στα εθνικά πρωταθλήματα.

Η ΚΕΔ/ΕΠΟ στηρίζει και επαναβεβαιώνει την εκτίμησή της στις ικανότητες του Αναστάσιου Σιδηρόπουλου, που τον οδήγησαν έως τον τίτλο του διεθνή διαιτητή.

Ταυτόχρονα καλεί όλους τους διαιτητές να συνεχίσουν να αγωνίζονται με βάση, αποκλειστικά και μόνο, τους κανόνες του παιχνιδιού και να μην υποκύπτουν σε όποιες απόπειρες έχουν ως στόχο τον επηρεασμό του φρονήματός τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου