ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

«Όχι» από Πολέμη!

«Όχι» από Πολέμη!

Κυριακή, 16 Ιανουαρίου 2011 17:31
«Όχι» από Πολέμη!


Τελικά Τζίγκερ, Πατέρας, Βγενόπουλος και Γιαννακόπουλος λογάριαζαν χωρίς τον… ξενοδόχο, καθώς ο Αδαμάντιος Πολέμης με δήλωσή του τόνισε πως δεν αποδέχεται τη θέση του προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός!

Συγκεκριμένα, λιγότερο από ένα 24ωρο πριν από τη Γενική Συνέλευση των μετόχων όπου ο γνωστός εφοπλιστής θα προτεινόταν από όλες τις πλευρές για να αναλάβει την καρέκλα του προέδρου της ΠΑΕ, ο ίδιος… έκανε πίσω.  Παρά τη στήριξη από Βαρδινογιάννη, Πατέρα, Βγενόπουλο και Παύλο Γιαννακόπουλο, ο Αδαμάντιος Πολέμης μπερδεύει ακόμη περισσότερο την… επόμενη ημέρα στον Παναθηναϊκό με την άρνησή του να γίνει ο νέος πρόεδρος του συλλόγου!

Η δήλωση του κ. Πολέμη στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ, που αναρτήθηκε δύο ώρες πριν από τη σέντρα με την Καβάλα στο άδειο Ολυμπιακό στάδιο, έχει ως εξής:
«Θέλω να σας ανακοινώσω ότι μετά από ώριμη σκέψη αποφάσισα να μη θέσω υποψηφιότητα για την προεδρία της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ.
Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους μετόχους και τα μέλη του ΔΣ για την υποστήριξή τους. Θα συνεχίσω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου ως μέλος του ΔΣ, όπως έχω κάνει μέχρι σήμερα».
Γίνεται κατανοητό φυσικά ότι το κλίμα αβεβαιότητας συνεχίζεται στο «τριφύλλι», με τον Γόντικα να φαντάζει πλέον ως ο επικρατέστερος για να οδηγήσει… το καράβι ως το καλοκαίρι μετά την αρνητική εξέλιξη στην υπόθεση Πολέμη!
Γιατί άλλαξε γνώμη;
Πάντως σε πολλούς προκάλεσε εντύπωση τι άλλαξε τα τελευταία 24ωρα και ο Αδαμάντιος Πολέμης από τη στιγμή που την περασμένη Τετάρτη μετά το ραντεβού με τον Πατέρα ήταν… ψημένος για να αναλάβει την προεδρία, τελικά μία ημέρα πριν από τη Γενική Συνέλευση έκανε πίσω.
Μια εκδοχή που είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα είναι όσα ακολούθησαν. Εξαρχής, ως άνθρωπος χαμηλών τόνων σε δηλώσεις του είχε επισημάνει ότι δεν είναι «της μεγάλης δημοσιότητας» και αυτό που θα ήθελε ήταν να βοηθήσει στο… συμμάζεμα των οικονομικών και γενικά να κάνει το… πολυμετοχικό μπάχαλο να θυμίσει ξανά «οικογένεια».
Βλέποντας όμως… διαρροές, αναλύσεις, πρωτοσέλιδα που τον μετέτρεπαν ως το «απόλυτο αφεντικό της επόμενης ημέρας» με προσδοκίες που ποτέ ο ίδιος δεν φρόντισε να καλλιεργήσει (ενδεικτικό το σενάριο ότι παίρνει τη δωρεά του 25% από τον Τζίγκερ και βάζει 20 εκατ. ευρώ) έφτασε στην απόφαση να μην αποδεχτεί την τιμητική πρόταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου