ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

Λούτσο στον αιώνιο πελάτη και στο βόλεϊ (video)



Λούτσο στον αιώνιο πελάτη και στο βόλεϊ (video)
16/1/2011
Πάθος, καρδιά και μαγκιά. Αυτά ήταν τα όπλα του Ολυμπιακού στην Γλυφάδα, με τους «ερυθρόλευκους» να νικάνε τόσο τον Παναθηναϊκό, όσο και τα ατελείωτα δικά τους προβλήματα, επικρατώντας του αιωνίου αντιπάλου με 3-2 σετ.
Μπορεί οι πρωταθλητές Ελλάδας να έπαιξαν με τον Ντίμα Φιλίποφ για πρώτη φορά στην θέση του πασαδόρου, μπορεί να έπαιξαν με τον Τζούριτς ανέτοιμο μετά τον πρόσφατο τραυματισμό του (με την συμμετοχή του να αποφασίζεται την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή), είχαν να αντιμετωπίσουν και το πρόβλημα της τελευταίας στιγμής που άκουγε στο όνομα Ρολάντο Ντεσπέιν, καθώς ο Κουβανός δεν αγωνίστηκε δευτερόλεπτο, λόγω τραυματισμού, με την θέση του να την αναπληρώνει ο Φράγκος.

Παρά όλα αυτά προβλήματα όμως και παρά το ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-1, ο Ολυμπιακός έβγαλε στην επιφάνεια την καρδιά του πρωταθλητή, γυρνώντας το εις βάρος του σκορ, φτάνοντας σε μία τεράστια νίκη.Οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν αποφασισμένοι από το ξεκίνημα του αγώνα, παίρνοντας από νωρίς το προβάδισμα στο σκορ (0-3). Είναι χαρακτηριστικό πως ο Ολυμπιακός δεν έχασε σε καμία στιγμή προβάδισμα, ισοφαρίστηκε μόνο στο 6-6, ξέφυγε με 5 πόντους στο 2ο τεχνικό τάιμ άουτ (11-16), φτάνοντας, σχετικά εύκολα, στην κατάκτηση του πρώτου σετ με 21-25.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου