ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

H κριτική των παικτών

H κριτική των παικτών

H αγωνιστική παρουσία των παικτών του Ολυμπιακού, στον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον ΠΑΟΚ.
Το παιχνίδι στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" έληξε με σκορ 1-1 και η πρόκριση στην ημιτελική φάση θα κριθεί στον επαναληπτικό της Τούμπας στις 2 Φεβρουαρίου.
ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ: Είχε μικρή συμμετοχή στο παιχνίδι, αλλά δυστυχώς δεν μπόρεσε να κρατήσει το μηδέν στη φάση που βρέθηκε εκτεθειμένος από τους μπακ του με τον Βιεϊρίνια. Κρίμα γιατί πήγε στράφι και η δύσκολη επέμβασή του στο απευθείας κόρνερ του Γκαρσία στο πρώτο ημίχρονο.

ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ: Έκανε ως συνήθως πολύ καλό ματς, με την προσοχή του στραμμένη στον Βιεϊρίνια από τον οποίο δεν είχε πρόβλημα στην κανονική ροή του αγώνα (με εξαίρεση την χαμένη κεφαλιά στο πρώτο ημίχρονο από τον Πορτογάλο, στην ευκαιρία του Σαλπιγγίδη), αλλά και με επιθετική δραστηριότητα, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Άτυχος στο δοκάρι, άστοχος στην κεφαλιά χωρίς αντίπαλο λίγο πριν από το γκολ του ΠΑΟΚ.

ΡΑΟΥΛ ΜΠΡΑΒΟ: Είχε πάλι τις εντολές να αποφεύγει τις προωθήσεις και να είναι συνεπής στο μαρκάρισμα του Φωτάκη και του χώρου του, εάν έβγαινε παίκτης του ΠΑΟΚ από εκεί. Δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα, όπως και δεν έκανε το κάτι παραπάνω.

ΜΕΛΜΠΕΡΓΚ: Δίχως μεγάλη συμμετοχή στο παιχνίδι, με καθοριστικότερη επέμβασή του αυτή στο σουτ του Σαλπιγγίδη στο πρώτο μέρος. Δεν έβγαλε στο γήπεδο τη γνωστή του ένταση, ενώ η πίεση που είχε ήταν περιορισμένη. Είχε μερίδιο στις φάσεις των δύο γκολ. Στο δικό μας γιατί πήδηξε στο Θεό και μπέρδεψε την άμυνα, στο δικό τους γιατί δεν πήρε κι αυτός χαμπάρι τι έγινε.

ΑΒΡΑΑΜ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Το μοναδικό λάθος του στο ματς το πλήρωσε με γκολ. Είναι κρίμα γιατί μέχρι τότε έκοβε τους πάντες και τα πάντα (ακόμη και τον Ρόμενταλ σε μία φάση από κεκτημένη ταχύτητα). Ήταν από τους πιο παθιασμένους για τη νίκη, αλλά στη φάση του γκολ η όλη εκτίμηση ήταν εσφαλμένη. Αυτά, όμως, συμβαίνουν.

ΜΟΔΕΣΤΟ: Για ένα ακόμη παιχνίδι ο κορυφαίος της ομάδας. Κυρίως στο πρώτο ημίχρονο ήταν από τους πρωταγωνιστές του παιχνιδιού, αφού στο κέντρο κυριάρχησε αλλά και επιθετικά ήταν η μοναδική απειλή για τον ΠΑΟΚ. Στο πρώτο 45λεπτο ο Ολυμπιακός είχε δύο προσπάθειες προς το τέρμα. Το δοκάρι του Μοδέστο και το γκολ του Μοδέστο.

ΙΜΠΑΓΑΣΑ: Έτρεξε και πάλι πολύ, μόχθησε για την ομάδα, αλλά ελάχιστες προσπάθειές του σε ροή παιχνιδιού ήταν επιτυχημένες. Τα στημένα του ήταν φαρμακερά, καθώς από δικά του φάουλ έγιναν το γκολ και τα δύο από τα τέσσερα δοκάρια, όμως αυτό τελικά δεν έφτασε.

ΡΟΜΕΝΤΑΛ: Ξεκίνησε εντυπωσιακά με σούπερ συνδυασμό με τον Ιμπαγάσα και το κλέψιμο στον Λίνο για την ευκαιρία του Πάντελιτς. Αλλά μετά ξεφούσκωσε και είχε πολύ μικρή συμμετοχή, ειδικά εάν σκεφτεί κανείς ότι το αριστερό άκρο του ΠΑΟΚ με τον Λίνο ήταν βάρκα που έμπαζε νερά. Ο Ρόμενταλ δεν το εκμεταλλεύτηκε.

ΡΙΕΡΑ: Στο πρώτο ημίχρονο δεν έκανε τίποτα, πέραν από δύο κεφαλιές πάσες (η μία στη φάση του δοκαριού). Στο ξεκίνημα της επανάληψης φάνηκε κάπως με το σουτ που απέκρουσε ο Χαλκιάς και την ασίστ στον Μιραλάς. Η αλλαγή του έγινε περισσότερο για τακτική παρά για την χαμηλών τόνων απόδοσή του, αν και η κίνηση δεν πέτυχε (εκ του αποτελέσματος).

ΜΙΡΑΛΑΣ: Και πάλι κινητικός, με αλλαγές θέσεων πίσω από τον Πάντελιτς. Δίχως χώρους και ευκαιρίες στο πρώτο μέρος, περισσότερο επικίνδυνος στο δεύτερο αλλά και αναποτελεσματικός στο 59 από την ωραία προσπάθεια των Ιμπαγάσα-Ριέρα.

ΠΑΝΤΕΛΙΤΣ: Είχε σοβαρά προβλήματα με τον Κοντρέρας, αλλά θα μπορούσε να είχε σκοράρει με την κεφαλιά στο δοκάρι ή να συμβάλλει στην εξασφάλιση της νίκης με το κλέψιμο στον Τσιρίλο και τη δημιουργία της ευκαιρίας του Φετφατζίδη. Άτυχος γιατί σε δυο τρεις περιπτώσεις δεν βρήκε την μπάλα την τελευταία στιγμή στη μικρή περιοχή για να την σπρώξει στα δίχτυα.

ΧΟΛΕΜΠΑΣ: Μπήκε με όρεξη και έβγαλε μία έξοχη σέντρα, αλλά στη συνέχεια έκανε κάποια αβίαστα λάθη και καθυστερούσε το παιχνίδι. Στο τέλος πέρασε μπακ για να κυνηγάει τον Κουτσιανικούλη και να μη γίνουν ακόμη χειρότερα τα πράγματα.

ΦΕΤΦΑΤΖΙΔΗΣ: Με το που μπήκε είχε την ευκαιρία-δώρο από Τσιρίλο και Πάντελιτς, αλλά σημάδεψε τον Ιταλό. Στη συνέχεια δεν δικαιολόγησε με κάτι ιδιαίτερο την παρουσία του.

ΖΑΪΡΙ: Έπαιξε συνολικά 9 λεπτά και πήγε να πάρει το ματς μόνος του, κάνοντας τον Σνάουτσνερ να υποφέρει και δημιουργώντας φάσεις από αριστερά. Όσες δεν έκανε ο Ριέρα σε μία ώρα συμμετοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου