ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Προπόνηση στο ΣΕΦ με τέρμα τα ντεσιμπέλ(video)

Προπόνηση στο ΣΕΦ με τέρμα τα ντεσιμπέλ

Ενδιαφέρον είχε η προετοιμασία των ερυθρολεύκων την Πέμπτη (19/1) στο ΣΕΦ, καθώς ο κόουτς Ντούσαν Ίβκοβιτς ζήτησε κατά την διάρκεια της προπόνησης της ομάδας να ακούγονται δυνατά από τα μεγάφωνα του γηπέδου, διάφορες ιαχές και συνθήματα των φιλάθλων του Ολυμπιακού (!), ώστε οι παίκτες του να συνηθίσουν την ατμόσφαιρα, αλλά και το κλίμα που θα επικρατήσει στις κερκίδες στο παιχνίδι κόντρα στην Φενέρ, καθώς ο κόσμος αναμένεται να γεμίσει τις εξέδρες του σταδίου.
Αν μην τι άλλο, ο κόουτς Ντούσαν Ίβκοβιτς, ξέρει όσο ελάχιστοι προπονητές στην Ευρώπη, να προετοιμάζει με ιδανικό τρόπο τόσο αγωνιστικά, όσο και ψυχολογικά μία ομάδα. Ο "Ντούντα" γνωρίζει πως ο φίλαθλος κόσμος του Ολυμπιακού θα δώσει δυναμικό "παρών" στο ΣΕΦ στο ματς της Πέμπτης (20/1) κόντρα στην Φενέρμπαχτσε (21:45, NET) και για τον λόγο αυτό θέλησε να "ξυπνήσει" τους παίκτες του, οι οποίοι, δυστυχώς, συνήθισαν φέτος να παίζουν μπροστά σε άδειες εξέδρες στο Φάληρο.
Άλλωστε, ας μην ξεχνάμε πως ο Ολυμπιακός στο ΣΕΦ φέτος έδωσε έξι αγώνες κεκλεισμένων των θυρών στο ελληνικό πρωτάθλημα. Αλλά και στην Ευρωλίγκα, με εξαίρεση την πρεμιέρα της διοργάνωσης που ο κόσμος, όντως, έδωσε δυναμικό "παρών" στο γήπεδο κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης, στα υπόλοιπα εντός έδρας παιχνίδια με αντίπαλο τις Μπάμπεργκ, Μάλαγα, Σαρλερουά και Ρόμα, δεν ενίσχυσε την προσπάθεια της ομάδας στο Φάληρο, με τους Πειραιώτες να έχουν μάθει να παίζουν μπροστά σε λίγο κόσμο και μαθητές... δημοτικών σχολείων.

Σύμφωνα με τον Ντούσαν Ίβκοβιτς, λοιπόν, λόγω ότι την τρέχουσα σεζόν οι παίκτες του έχουν συνηθίσει να παίζουν στο ΣΕΦ μπροστά σε μία χαλαρή ατμόσφαιρα, με αρκετές κενές κερκίδες, λόγω ότι οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού κόντρα στην Φενέρμπαχτσε θα έχουν δυναμική παρουσία στο γήπεδο, το γεγονός αυτό δεν θέλει να τους αγχώσει, οπότε θέλησε να τους εξοικειώσει, αλλά και να τους "φτιάξει" ψυχολογικά. Για αυτό, λοιπόν, η προπόνηση της ομάδας την Πέμπτη (19/1) έγινε κάτω από διάφορες ιαχές, συνθήματα και γνωστά τραγούδια των οπαδών των ερυθρολεύκων, με τα ντεσιμπέλ στο τέρμα, ώστε οι αθλητές του να συνηθίσουν στο κλίμα που θα επικρατήσει στις εξέδρες και να πάρουν μία γεύση από το τι θα συναντήσουν στο Φάληρο το βράδυ της Πέμπτης (20/1).

RedPlanet.gr - Προπόνηση (1)
Uploaded by redplanetgr. - Discover the latest sports and extreme videos.

RedPlanet.gr - Προπόνηση (2)
Ανέβηκε από redplanetgr. - Περισσότερα επαγγελματικά, αθλητικά και εκπαιδευτικά βίντεο.

RedPlanet.gr - Προπόνηση (4)
Ανέβηκε από redplanetgr. - Δείτε κι άλλα αθλητικά και extreme sports video.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου