ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Ο Μιραλάς και οι 3 κλεισμένοι...



Ο Μιραλάς και οι 3 κλεισμένοι...
Λάμπρος Μπαλάφας 18/1/2011
Το θέμα που καίει τους οπαδούς του Ολυμπιακού στα μεταγραφικά είναι ο Κέβιν Μιραλάς. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης τονίζει ότι θα τηρηθούν όλα όσα προβλέπονται στα συμβόλαια. Η Σεντ Ετιέν θα λάβει τα χρήματα της οψιόν περίπου 2,5 εκατομμύρια ευρώ και ο παίκτης θα ανήκει στους ερυθρόλευκους. Τώρα από κει και πέρα οι δρόμοι είναι δύο.
Ο ένας είναι να υπάρξουν λογικές απαιτήσεις από τον παίκτη ώστε να γίνει νέο συμβόλαιο με καλύτερους οικονομικούς όρους για τον ίδιο και φυσικά να αυξηθεί η ρήτρα των 4,2 εκατομμυρίων ευρώ. Ο άλλος δρόμος είναι να μην γίνει νέο συμβόλαιο και να βρεθεί ομάδα που θα πληρώσει τη συγκεκριμένη ρήτρα με την προϋπόθεση βέβαια να θέλει και ο Μιραλάς να φύγει από την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό.

Στα υπόλοιπα μεταγραφικά θέματα ο Βαγγέλης Μαρινάκης ξάφνιασε τους δημοσιογράφους όταν είπε ότι εκτός του Χαβίτο έχει κλείσει ακόμη τρεις παίκτες! Αρκετοί πάντως θεώρησαν ότι έκανε χιούμορ αν και αυτό δεν αποσαφηνίστηκε…

Το όνειρό του είναι να έχει η ομάδα 5 με 6 Έλληνες παίκτες στην βασική ενδεκάδα και προς αυτή την κατεύθυνση κινείται ήδη. Η αρχή έγινε με το Μανιάτη θα ακολουθήσουν κι άλλοι. Παραδέχθηκε ότι παρακολουθούνται πολλοί αλλά κουβέντα έγινε μόνο με τον Βέλλιο που όμως ήθελε να παίξει στον Ολυμπιακό και όχι να πάει δανεικός και γι’ αυτό δεν προχώρησε η περίπτωσή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου