ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Αναβολή στην υπόθεση του ΠΑΟΚ

Αναβολή στην υπόθεση του ΠΑΟΚ


Αναβλήθηκε για την ερχόμενη Τρίτη (25/1) η εκδίκαση της υπόθεσης του ΠΑΟΚ για τα επεισόδια στο Πανθεσσαλικό. Η αιτιολογία ήταν η απεργία των δικηγόρων, με τον Ολυμπιακό να παρεμβαίνει, αλλά να μην παίρνει καν τον λόγο από τον πρόεδρο της Πειθαρχικής Επιτροπής.
Για να δούμε τι θα δούμε με την εκδίκαση της υπόθεσης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τα εκτεταμένα επεισόδια στο Πανθεσσαλικό...
Σε πρώτη φάση, έγινε δεκτό το αίτημα των ασπρόμαυρων για αναβολή με το αιτιολογικό ότι ο δικηγορικός σύλλογος της Θεσσαλονίκης δε δίνει άδεια στο μέλος του και νομικό της ΠΑΕ, Αχιλλέα Μαυρομάτη, να συμμετέχει κανονικά στην ακροαματική διαδικασία, λόγω της απεργίας που υπάρχει. Έτσι, λοιπόν, ο ΠΑΟΚ ζήτησε να μην γίνει η εκδίκαση και αυτή θα λάβει χώρα την ερχόμενη Τρίτη (25/1).


Το θέμα όμως είναι ότι ο Ολυμπιακός έχει έννομο συμφέρον από την συγκεκριμένη υπόθεση, λόγω του ότι σε περίπτωση τιμωρίας της έδρας του ΠΑΟΚ, θα παίξει δίχως αντίπαλους οπαδούς στην Τούμπα στον δεύτερο προημιτελικό του Κυπέλλου. Με όσα έγιναν στο Πανθεσσαλικό, θα είναι σκάνδαλο να μην τιμωρηθεί τουλάχιστον για έναν αγώνα κεκλεισμένων των θυρών ο "Δικέφαλος του Βορρά".

Την ώρα που εξεταζόταν το αίτημα, θέλησε να παρέμβει ο δικηγόρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Θόδωρος Γιαννίκος. Ζήτησε το λόγο από, επικαλούμενος -πολύ σωστά- το έννομο συμφέρον της ομάδας του, αλλά δεν του τον έδωσε ο πρόεδρος της Πειθαρχικής Επιτροπής. Ούτε καν να τον ακούσει δεν ήθελε, κάτι που προκαλεί ερωτηματικά. Πάντως, στον Πειραιά θέλουν να πιστεύουν ότι δεν θα γίνουν τα στραβά μάτια και θα λάμψει η δικαιοσύνη. Δεν χρειάζεται μια ζωή η αυστηρότητα να εξαντλείται στον Ολυμπιακό...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου