ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Όταν ο Ντούντα τα "χώνει"...

Όταν ο Ντούντα τα "χώνει"...

Ποιος είδες τον Ίβκοβιτς και δεν τον φοβήθηκε στην προπόνηση, καθώς ο Ντούντα έβαλε τις φωνές στους αθλητές του μπροστά στους δημοσιογράφους, με τους παίκτες να στέκονται ακίνητοι και να τον ακούν με σεβασμό. Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο.
Ποιος είδες τον Ντούσαν Ίβκοβιτς και δεν τον φοβήθηκε στην προπόνηση, καθώς ο Ντούντα έβαλε τις φωνές στους αθλητές του μπροστά στους δημοσιογράφους, με τους παίκτες να στέκονται ακίνητοι και να τον ακούν με σεβασμό. Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο παρακάτω και θα καταλάβετε τι εννοούμε, καθώς ο "σοφός" τους τα... "έχωσε" για τα καλά.
Κατά την διάρκεια της ανοιχτής προπόνησης της ομάδας του Ολυμπιακού την Τετάρτη (19/1) το βράδυ (21:20) στο ΣΕΦ, οι παίκτες συνέχισαν το εσωτερικό "διπλό" τους μπροστά στους δημοσιογράφους, στην οποία το "παρών" έδωσε το RedPlanet.gr. Προς το τέλος της προπόνησης, λοιπόν, κατά την διάρκεια του εσωτερικού "διπλού", ο Ντούσαν Ίβκοβιτς "εξερράγη" με τον Κώστα Παπανικολάου, καθώς ο Έλληνας φόργουορντ έδειχνε... χαλαρός, με αποτέλεσμα ο Ντούντα να του τα "χώσει" για τα καλά.


Με το που είδε ο Ντούσαν Ίβκοβιτς τον Κώστα Παπανικολάου να... περπατάει στην προπόνηση, αμέσως την διέκοψε, κάνοντας έντονες παρατηρήσεις στον Έλληνα φόργουορντ: "Στο έχω πει τρεις φορές να το κάνεις και δεν το κάνεις σωστά. Τι; τι δεν άκουσες; Σου έχω πει πως όταν πρέπει να σουτάρεις θα πρέπει να κινείσαι και βρίσκεσαι σε εκείνο το σημείο. Αντιθέτως, εσύ περπατάς! Περπατάς φίλε μου, περπατάς", με τον απολαυστικό Ντούντα να κινείται στο παρκέ και να δείχνει στον νεαρό παίκτη του το τι πρέπει ακριβώς να κάνει.

Στη συνέχεια, ο Ντούσαν Ίβκοβιτς, μίλησε σε όλους τους παίκτες του ανοιχτά, παρά την παρουσία των δημοσιογράφων, ζητώντας τους, σε έντονο ύφος, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί. Μάλιστα, καθώς συνέχιζε τον λόγο του, ύψωσε την φωνή του, φώναξε δυνατά στους καλαθοσφαιριστές του και τους τόνισε με αυστηρότητα στην αγγλική γλώσσα: "I am not worry about the journalist here, i care for tommorow game, do you understand; Play now!". Με λίγα λόγια δηλαδή, μεταφράζοντας, ο Ντούντα τους ξεκαθάρισε πως δεν τον νοιάζει που τους τα "χώνει" ενώ είναι παρόντες οι δημοσιογράφοι, αλλά αυτό που τον ενδιαφέρει είναι το ματς με την Φενέρ και εκεί θέλει όλοι τους να είναι πανέτοιμοι.

Είναι χαρακτηριστικό πως ενώ μιλούσε ο Σέρβος τεχνικός οι περισσότεροι παίκτες είχαν σταθεί ακίνητοι, άλλοι είχαν σκύψει το κεφάλι και πραγματικά ποιος είδε τον Ίβκοβιτς και δεν φοβήθηκε εκείνη την στιγμή. Αυτός είναι προπονητής, με χαρακτήρα, πυγμή, ισχυρό προφίλ και με έντονη προσωπικότητα, με την οποία μπορεί να επιβληθεί στους παίκτες του. Ένας κόουτς τον οποίο τον σέβονται μέχρι και τα τσιμέντα στο ΣΕΦ. Πραγματικά απολαυστικός ο Ντούντα.
 
Το  βίντεο με τον Ντούντα να τα "χώνει" στους παίκτες του στην προπόνηση, μετά το 1'.03'':

RedPlanet.gr - Ίβκοβιτς
Ανέβηκε από redplanetgr. - Περισσότερα επαγγελματικά, αθλητικά και εκπαιδευτικά βίντεο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου