ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Τα νοίκια της έκλεισαν το σπίτι!

Τα νοίκια της έκλεισαν το σπίτι!

Δεν πιστεύουμε στα μάτια μας με τις σπατάλες που προκύπτουν από τον διαχειριστικό έλεγχο της ΠΑΕ ΑΕΚ! Απίστευτοι μισθοί σε παίκτες που δεν έπαιξαν ποτέ, αλλά και ούτε ήρθαν! Τρελά νοίκια!
Τα νοίκια της έκλεισαν το σπίτι!
Δαρσίνος όπως... Ριβάλντο!
Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ότι τον Ιούλιο του 2007 υπήρξε ποδοσφαιριστής ονόματι Δαρσίνος (!) που υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με αποδοχές 13.705! Ούτε ο Ριβάλντο να ήταν ρε παιδιά. Μάλιστα, ο μάνατζέρ του, κ. Χατζηιωάννου, πήρε αμοιβή για τη μεταγραφή 35.000 ευρώ!
Επίσης, για την πενταετία που έγινε ο έλεγχος (2005-2009) διαπιστώθηκαν «αμοιβές προσωπικού» 10 εκ. ευρώ (!), ενώ ο Λορένσο Σέρα Φερέρ αποχώρησε παίρνοντας αποζημίωση 2 εκ. ευρώ.
Τρελά λεφτά για νοίκια

Οι σπατάλες της ΑΕΚ φαίνονται και στα νοίκια που πλήρωνε για τα σπίτια των παικτών. Μόνο ο Ριβάλντο είχε δύο σπίτια (ένα στη Κηφισιά και ένα στη Γλυφάδα) με συνολικό νοίκι 8.000 ευρώ τον μήνα! Ειδικά για τον Βραζιλιάνο αστέρα η ΠΑΕ πλήρωσε (μαζί με τα μεσιτικά έξοδα) συνολικά 138.000 ευρώ! Από εκεί και πέρα, ενδεικτικά βλέπουμε ότι παίκτες -που δεν ήταν δα και τα μεγάλα ονόματα- όπως ο Ενσαλίβα είχε σπίτι με νοίκι 1,500 ευρώ και παλαιότερα ο Μπορμπόκης με 3.200 ευρώ! Ο Μαϊστόροβιτς είχε μεζονέτα στην Εκάλη με 5.000 ευρώ νοίκι, ενώ ο Γκερέιρο έχει τώρα διαμέρισμα στην Κηφισιά με 2.000 ευρώ.
Λεφτά για παίκτη που δεν ήρθε!

Ακόμα ένα σημείο του διαχειριστικού ελέγχου που δεν εξηγείται με τίποτα είναι αυτό που αναφέρει ότι η ΑΕΚ πλήρωσε 650.000 ευρώ (!) για έναν παίκτη ονόματι... Fabian Gustavo Moyano. Ο παίκτης, φυσικά, και δεν ήρθε ποτέ στην «Ένωση», ενώ αν ολοκληρωνόταν η μεταγραφή θα κόστιζε συνολικά το ποσό των 3,5 εκ. ευρώ! Απίστευτα πράγματα…
Τηλεφωνήματα 1 εκ. ευρώ!
Παραζάλη προκαλούν και τα έξοδα για τα κινητά, καθώς στην πενταετία δόθηκαν 970.000 ευρώ για λογαριασμούς κινητών τηλεφώνων!

Τα πήρε κι έφυγε

Εντύπωση προκαλεί και η αμοιβή του Νίκου Θανόπουλου που για την προεδρία του σε διάστημα σχεδόν δύο ετών (αρχές 2008-τέλος 2009) εισέπραξε 399.155 ευρώ!
25 μέρες, 15 χιλ. ευρώ!
Απίστευτα και τα λεφτά που έδωσε η ΑΕΚ για το ξενοδοχείο του Αρουαμπαρένα! Ο Αργεντινός μέχρι νε βρει σπίτι έμενε με την οικογένειά του σε ξενοδοχείο στο Καβούρι και η ομάδα πλήρωσε 15.000 ευρώ για 25 μέρες διαμονής!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου